Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI HAMİLELİK DÜŞÜNEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ağrısız sızısız kırmızıyı şuandan itibaren gördüm üstün görme olamaz dimi kızlar çünkü hiç ağrım yokta ondan soruyorum
Saglık olsun canim insan kafasına ne kadar takarsa isler o kadar zorlaşır. Yeni maraton başlıyor desene bence Esin'le güzelce vaktini geçir Hiç düşünme bebek olayını affedersin yani zevkine yap ki kafan bulanmasın.Bende bekliyorum olacam hissediyorum zaten hiç takmıyorum valla herşey kısmet cnku

sağ kasığıma iğneler batıp batıp çıkıyo sanki zıplatıyo resmen ara ara sancı giriyo buda neyin nesi adet ağrısı nedir bilmezdim
Ayyy yoksa guzel haberler senden mi geliyor tatlımm adet ağrın normalde olmuyorsa bişeyler olabilir senin gününe kac gün var

Aynen canım bu ay kafama takmicam hayırlısı bakalım inşallah sizlerden güzel haber gelir

Haklısın canım inşallah ağustos daha güzel geçer baklm ya nasip
tatlimmm hayirlisi olsun ya acar acmaz yorumlarina baktim ama her zamn sancilanip smdi sancilanmadiysan belki ustune gormedir gecen burda bi arkadas yazmisti annesi 4 ay hastalanmis hamisken.ama normaldede sancin olmuyosa bilemicem. bn hic sancisiz olmadim hayatimda olsam heralde şoka girerim

Aslında biraz hata yapiyoruz sanırım bu kadar üstüne düşmekle. Rahat bırakmak lazım biraz. Çok yakınım bir çiftte şahit oldum bu duruma. 2 sene uğraştılar. Doktorlar,testler falan. Yine olmadi. Ta ki boşverene kadar. Bırakalım akışına dedikleri ay hamile kalmış. O kadar beklemiyorlardı ki şok olmuşlar. 5 ayında şimdi. O yüzden kafayı rahatlatmaya ihtiyaç var

o mümkün olmuyor maalesef ne kadar denesemde yine kendimi k.k de buluyorum ve yine ümitler

Yok kuzum üstüne görme değil bu bildiğin adet yani

Ozaman ben adet oldum ilk denemeydi çok heyecan ve umutluydum umudum kırılmış hissediyorum nasıl yol izlemeliyim doktora adet günümde mi gideyim yoksa bitince mi
tatlim beni onumuzdeki ay adetin 3.gunu gel diye cagirdi bidahakine yani.sende bnce hazir adetken 3.gunu gt gerci pazara geliyo ama 4.gn gdersn. vajinal ultrasonda en net gruntu adetin 3.gnu cikiyomus bide hormonlar en dgru cikiyomus

Reactions: spe
tatlim beni onumuzdeki ay adetin 3.gunu gel diye cagirdi bidahakine yani.sende bnce hazir adetken 3.gunu gt gerci pazara geliyo ama 4.gn gdersn. vajinal ultrasonda en net gruntu adetin 3.gnu cikiyomus bide hormonlar en dgru cikiyomus
Bana baktı canım bu ay başlamadan gittim alttan muayane ederek yumurtalıkların güzel dedi temiz kist yok dedi ilk denemeniz her ay gelmene gerek yok adet bitimi 4.günü başla gün aşırı yap dedi. Ben adet bitimi 2.günü gitmiştim sağ yumurtalığım baya büyümüş sanırm ben erken yumurtluyorum dr ondan takvimle uyuşmadı

Canını sıkma canım Allah buyuk biz de artık önümüzdeki aya odaklacagiz
aynen canım ovu testi alıcm takip edicem bu ay ramazan diye pek olmadı yani yumurtladığm günü değerlendirememiş olabilirz die düşünüyorum bakalım nasip bi dahaki ay güzel haberi veririz inşallah birbirimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…