- 1 Haziran 2017
- 1.957
- 1.508
- 32
-
- Konu Sahibi kahvekokulu
- #1.681
Canım az bişeyse yerleşme kanamasıdır üstüne görmede çok kan gelmiyormuşAğrısız sızısız kırmızıyı şuandan itibaren gördümüstün görme olamaz dimi kızlar çünkü hiç ağrım yokta ondan soruyorum
Ozaman ben adet oldumCanım az bişeyse yerleşme kanamasıdır üstüne görmede çok kan gelmiyormuş
Az bir şey olup devamı gelmezse herzaman ki adet döneminden farklıysa üstüne gormedirAğrısız sızısız kırmızıyı şuandan itibaren gördümüstün görme olamaz dimi kızlar çünkü hiç ağrım yokta ondan soruyorum
Canım adetin 2. Yada 3. Günü git hormon testi yapar doktor bide rahimden ultrasyonla bakar yumurtalarına folikasitte verir.ben 3 ay önce bebek düşününce gittim nunları yaptıOzaman ben adet oldumilk denemeydi çok heyecan ve umutluydum umudum kırılmış hissediyorum nasıl yol izlemeliyim doktora adet günümde mi gideyim yoksa bitince mi
Ozaman ben adet oldumilk denemeydi çok heyecan ve umutluydum umudum kırılmış hissediyorum nasıl yol izlemeliyim doktora adet günümde mi gideyim yoksa bitince mi
Aynen öyle canım moral bozmak yok adet biter bitmez çalışmalara devamTamam kızlar pazartesi günü gideyim doktora bi görüneyim nettende sipariş vereyim ya nasip ağustosa kaldı vardır bunda da bi hayır demekki bu ay vakti değilmiş
Ben sanirim bu ayda tutturamadim bebisi hic bir belirtim yok bat 12 temmuz ama siki calistim adet olup bittikten sonra 3.gun bi basladim iliskiye her gece 15 gun boyunca hic durmadim catladiktan sonrabile yumurta 1 hafta daha devam ettim ilk defa bu kadar guzel calistim ama 3 aydir tutmayinca belirtide olmayinca yine yoktur diye dusunuyorum o yuzden gunler bana cabucak geciyo
canım yalnız değilsin yeni bat tarihini söyle hemen eklymTamam kızlar pazartesi günü gideyim doktora bi görüneyim nettende sipariş vereyim ya nasip ağustosa kaldı vardır bunda da bi hayır demekki bu ay vakti değilmiş
8 ağustos canımcanım yalnız değilsin yeni bat tarihini söyle hemen eklym
Kızlar bende de 2 3 gündür çok uyku hali var nereye otursam yatasım geliyor adete daha 9 gun var
Ben sanirim bu ayda tutturamadim bebisi hic bir belirtim yok bat 12 temmuz ama siki calistim adet olup bittikten sonra 3.gun bi basladim iliskiye her gece 15 gun boyunca hic durmadim catladiktan sonrabile yumurta 1 hafta daha devam ettim ilk defa bu kadar guzel calistim ama 3 aydir tutmayinca belirtide olmayinca yine yoktur diye dusunuyorum o yuzden gunler bana cabucak geciyo
Çok umutlanmıştım canım adet bitimi 4.gün gün aşırı yapmıştık adetime 1 hafta varken bırakmıştık ondan çok umutluydum nie olmadı anlamadım
Haklısın canımYa şöyle düşün gariban spermler nelerle uğraşıyor yumurtaya ulaşana kadar .. Öyle kolay mıBir sürü engel aşmak zorundalar ve savaşmak durumundalar sonunda iki üç tanesi tüplere kadar varsa bu sefer de yumurta bir zırh giyinmiş kendini deldirmiyor ee ne yapsınlar.
Merak etme olur az sakin sen simdiden kendini strese sokma mutlu olmaya bakHa birde sadece bebek için beraber olunca bu iş iyice zorlaşır ..
canım o işi bende yapmıştım öyle ama gel gelelim işin püf noktasına okuduğum makaleler ışığında şöyledir:
1. İki güne bir ilişki kesinlikle yeter
2. Islak olmaya başladığın günleri mutlaka değerlendir çünkü kuru olursan spermler içinde yaşayamaz ve hemen ölür öyle beş altı gün yaşar hikaye
3. O bayağı şeffaf su gibi olan akıntı ve hatta uzayansa senin en iyi zamanını göstermektedir bu günleri değerlendir en güzelde bunun içinde spermler yaşar ve bu akıntıyla tüplere kadar gidebilir
4. Kolay gelsin az ama öz olsun
İnsallah canımm benim yaaayy hadi bakalım görmeyelim kırmızıları gelsin bebiş haberleri bu mübarek gün
Canım benim de bir haftadır miğde bulantısı var sıcaktanmı bilmiyorum kan tahlili ne zaman yaptırsam çok merak ediyorum inşalalh vardırBende 16 sında oldum canım uykum çok var bu ara hadi hayırlısı