Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI HAMİLELİK DÜŞÜNEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ozaman ben adet oldum ilk denemeydi çok heyecan ve umutluydum umudum kırılmış hissediyorum nasıl yol izlemeliyim doktora adet günümde mi gideyim yoksa bitince mi
Canım adetin 2. Yada 3. Günü git hormon testi yapar doktor bide rahimden ultrasyonla bakar yumurtalarına folikasitte verir.ben 3 ay önce bebek düşününce gittim nunları yaptı

Ozaman ben adet oldum ilk denemeydi çok heyecan ve umutluydum umudum kırılmış hissediyorum nasıl yol izlemeliyim doktora adet günümde mi gideyim yoksa bitince mi

Daha dur ne umudun kırılması.. Adetin üçüncü günü hafta sonuna denk geldiği için pazartesi git kan ver hormon testi yapsınlar .. Kendine ovulasyon testi siparişi ver gitti gidiyordan onunla takip edersen yakın zamanda hamile kalırsın ..

Tamam kızlar pazartesi günü gideyim doktora bi görüneyim nettende sipariş vereyim ya nasip ağustosa kaldı vardır bunda da bi hayır demekki bu ay vakti değilmiş

OKuyunca her ay deneyip bu ay her gece deniycem diyen kendimi gördüm arkadasım :))
Yumurtlama öncesi de sonrası da toplam 4 olmak üzere her gece denedik daha önceden birgün ara veriyorduk ama bıktım hep hüsran buna geçtim bat 19 bakalım neler olur
Güzel haberler olsun allahım

canım o işi bende yapmıştım öyle ama gel gelelim işin püf noktasına okuduğum makaleler ışığında şöyledir:
1. İki güne bir ilişki kesinlikle yeter
2. Islak olmaya başladığın günleri mutlaka değerlendir çünkü kuru olursan spermler içinde yaşayamaz ve hemen ölür öyle beş altı gün yaşar hikaye
3. O bayağı şeffaf su gibi olan akıntı ve hatta uzayansa senin en iyi zamanını göstermektedir bu günleri değerlendir en güzelde bunun içinde spermler yaşar ve bu akıntıyla tüplere kadar gidebilir
4. Kolay gelsin az ama öz olsun

Çok umutlanmıştım canım adet bitimi 4.gün gün aşırı yapmıştık adetime 1 hafta varken bırakmıştık ondan çok umutluydum nie olmadı anlamadım

Ya şöyle düşün gariban spermler nelerle uğraşıyor yumurtaya ulaşana kadar .. Öyle kolay mı Bir sürü engel aşmak zorundalar ve savaşmak durumundalar sonunda iki üç tanesi tüplere kadar varsa bu sefer de yumurta bir zırh giyinmiş kendini deldirmiyor ee ne yapsınlar.
Merak etme olur az sakin sen simdiden kendini strese sokma mutlu olmaya bak Ha birde sadece bebek için beraber olunca bu iş iyice zorlaşır ..

Haklısın canım inşallah ağustos daha güzel geçer baklm ya nasip

Ne güzel anlatmişsın canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…