- 1 Ağustos 2016
- 1.091
- 811
-
- Konu Sahibi kahvekokulu
- #1.661
Ah arkadasım ne derin üzüntüler yaşamışsın umarım hepsi gelmiş geçmiştir
Başka yollar denedin mi ? Şu Ebru destanın sayfasını incelesene o kadar cok ki onun dediği çayla kürle hamile kalan insana bir umut oluyor, eğer istersen ben sana tariflerini yollarım
Bayağı çok icmissin sendeValla hemen öncesinde soda içmiştim dolu dolu ve 3 5 Bardak çayya canım bomboştu valla en ufak bir çizgi bile yoktu. Nese inşallah olmazsam pazartesi 1 gün geçer geçmez yapıcam Hcg testi
ya kızlar iş yerinde oturuyorum biri odanın kapısını açtı iğrenç iğrenç soğan koku geldi.yemekhaneden sanırım dedim normalde koku gelmez üst katlara, ahaa kesin hamileyim derkenn :) arkadaşlara sordum meger herkes almış kokuyu çok bozuldum
Evet Canım günüm bugünsenin bugün degilmi günün tatlım
ayy hadi bakalım görmeyelim kırmızıları gelsin bebiş haberleri bu mübarek günEvet Canım günüm bugün
hiç öyle kötüsünden düşünme olur mu, yakın bir öğretmen arkadaşımın karı koca hiç sorunu yokken 4 sene olmadı doktoru bunu artık cok normal gıdalar ve hayat stresinden dolayı 20. Yüzyılın sorunu olarak görüyor herkesin basına gelebilir günümüzde gebe kalmak artık zor diye açıkladı onaDenedim canım bir ara ona sarmıştım :) teşekkür ederim.
Olmazsa gelecek aylarda öncelikle aşılama düşünüyorum sonra ALLAH kerim ..
ya kızlar iş yerinde oturuyorum biri odanın kapısını açtı iğrenç iğrenç soğan koku geldi.yemekhaneden sanırım dedim normalde koku gelmez üst katlara, ahaa kesin hamileyim derkenn :) arkadaşlara sordum meger herkes almış kokuyu çok bozuldum
Amiinnah canım benim ya güldürdünb bizi insallah hamilelik haberinle de sen gülersin
Bugün canım adet günüm bakalım beklemedeyimSenin bat nezaman di kuzum. İnşallah olmazsın insallah
İnşallah canım benimhiç öyle kötüsünden düşünme olur mu, yakın bir öğretmen arkadaşımın karı koca hiç sorunu yokken 4 sene olmadı doktoru bunu artık cok normal gıdalar ve hayat stresinden dolayı 20. Yüzyılın sorunu olarak görüyor herkesin basına gelebilir günümüzde gebe kalmak artık zor diye açıkladı ona
Eşinden arkadaşıma nakil oldu tüp bebek ikiz bebekleri var şimdi ilk denemede tuttu
Ya bu teknoloji de olmasaydı o zaman cok daha zor olurdu
Sen bu aydan sonra bir basamak çık epeydir üzülürsün bekleme arkadasım tedaviye başla güzel haberler ver bize:)
Bugün canım adet günüm bakalım beklemedeyim
Bugün yapmicam canım eğerki gelmezse yarın sabah bi test yapcam ama çıkar mı bilmiyorum 2 gün gecikmesini bekleyin diolar ama bakalımcanım test yapmıycanmı ben meraktayım valla
Bende çıkmıştı aynı günBugün yapmicam canım eğerki gelmezse yarın sabah bi test yapcam ama çıkar mı bilmiyorum 2 gün gecikmesini bekleyin diolar ama bakalım
Haber veriri tabi inşallah güzel haber veririmHadi hayırlı haberler alırsın insllah haber etmeyi unutma
Yapsam çıkar mı kiBende çıkmıştı aynı gün
Evet evet yarını bekle sen zaten olmazsan bu bebek haberidir inşallahYapsam çıkar mı kiama ben yarını beklim çünkü hafif ağrım var gibi canım akşama adet olmazsam yaparım