Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI HAMİLELİK DÜŞÜNEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Denedim canım bir ara ona sarmıştım :) teşekkür ederim.
Olmazsa gelecek aylarda öncelikle aşılama düşünüyorum sonra ALLAH kerim ..

ya kızlar iş yerinde oturuyorum biri odanın kapısını açtı iğrenç iğrenç soğan koku geldi.yemekhaneden sanırım dedim normalde koku gelmez üst katlara, ahaa kesin hamileyim derkenn :) arkadaşlara sordum meger herkes almış kokuyu çok bozuldum

Valla hemen öncesinde soda içmiştim dolu dolu ve 3 5 Bardak çay ya canım bomboştu valla en ufak bir çizgi bile yoktu. Nese inşallah olmazsam pazartesi 1 gün geçer geçmez yapıcam Hcg testi
Bayağı çok icmissin sende bendim ovulasyonla pozitif gören hemde hiç beklemeden control çizgisinden bile daha koyu olmuştu ..

ALLAH iyiliğini versin hiç gülesim yoktu

Denedim canım bir ara ona sarmıştım :) teşekkür ederim.
Olmazsa gelecek aylarda öncelikle aşılama düşünüyorum sonra ALLAH kerim ..
hiç öyle kötüsünden düşünme olur mu, yakın bir öğretmen arkadaşımın karı koca hiç sorunu yokken 4 sene olmadı doktoru bunu artık cok normal gıdalar ve hayat stresinden dolayı 20. Yüzyılın sorunu olarak görüyor herkesin basına gelebilir günümüzde gebe kalmak artık zor diye açıkladı ona
Eşinden arkadaşıma nakil oldu tüp bebek ikiz bebekleri var şimdi ilk denemede tuttu
Ya bu teknoloji de olmasaydı o zaman cok daha zor olurdu
Sen bu aydan sonra bir basamak çık epeydir üzülürsün bekleme arkadasım tedaviye başla güzel haberler ver bize:)

ah canım benim ya güldürdünb bizi insallah hamilelik haberinle de sen gülersin

İnşallah canım benim Rabbim en yakın zamanda burada bir birimizle güzel haberler paylaşmayı nasip etsin

Kizlar hadi bakalim hamile haberlerinizle dolsun buralar benim bu ay yoksa ayyy gelecek aya daha guzel calisirim insallah

Ben sanirim bu ayda tutturamadim bebisi hic bir belirtim yok bat 12 temmuz ama siki calistim adet olup bittikten sonra 3.gun bi basladim iliskiye her gece 15 gun boyunca hic durmadim catladiktan sonrabile yumurta 1 hafta daha devam ettim ilk defa bu kadar guzel calistim ama 3 aydir tutmayinca belirtide olmayinca yine yoktur diye dusunuyorum o yuzden gunler bana cabucak geciyo

Ağrısız sızısız kırmızıyı şuandan itibaren gördüm üstün görme olamaz dimi kızlar çünkü hiç ağrım yokta ondan soruyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…