- 17 Eylül 2014
- 475
- 548
- Konu Sahibi kahvekokulu
- #1.641
Ve günüm gelmeden gebelik testi yapmak istemiyorum ondan bu bir ölçüt olabilir mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tatlım gebelik testi yapKızlar merhaba size bir şey danışmak istiyorum. Benim bat biliyorsunuzdur belki 9 u. Dün dayanamadım ve ovülasyon yaptım akşam ama bomboştu yada bilmiyorum hafif bir çizgi olabilir sinirlendim attım. Şimdi sormak istediğim ovülasyon boşsa ben hamile değil miyim?
Erken olan gebelik testlerin kullanabilirsin bat dan 5 gün önce kullanılanlar var ben hep onlardan alırımVe günüm gelmeden gebelik testi yapmak istemiyorum ondan bu bir ölçüt olabilir mi
canım nasıl boştu. 3 4 saat bişey içmedin demi keşke fotosunu atabilseydin. yada test varsa tekrarla istersenKızlar merhaba size bir şey danışmak istiyorum. Benim bat biliyorsunuzdur belki 9 u. Dün dayanamadım ve ovülasyon yaptım akşam ama bomboştu yada bilmiyorum hafif bir çizgi olabilir sinirlendim attım. Şimdi sormak istediğim ovülasyon boşsa ben hamile değil miyim?
erken gebelik testimi yaptın normal tip gebelik testimi canımKizlarr bu sabah testi yineledim. 5 gün kala yapmıştım bugün de 3 gün kala yaptim yine negatif
benimde 3 gün var korktugum için yüzleşemiyceğim için yapmıyorum işteKizlarr bu sabah testi yineledim. 5 gün kala yapmıştım bugün de 3 gün kala yaptim yine negatif
benimde 3 gün var korktugum için yüzleşemiyceğim için yapmıyorum işte
Bende şuan tık yok sabah karnım ağrır gibi oldu ama devamı gelmedi. Bilmiyorum ama adet olucakmışım gibi bi his var bende nedendir bilmem
canım test yapmıycanmı ben meraktayım vallaBende şuan tık yok sabah karnım ağrır gibi oldu ama devamı gelmedi. Bilmiyorum ama adet olucakmışım gibi bi his var bende nedendir bilmem
ayyy inş ama ağlarım biliyorum ya çıkmazsaKorkma kuzum yap gitsin inşallah korktuğunun tam tersi çift çizgiyi görürsün
Aynen benimde karnım da agrı var ama gelmedi daha kesin aksama olurum hissediyorum yolda :))Bende şuan tık yok sabah karnım ağrır gibi oldu ama devamı gelmedi. Bilmiyorum ama adet olucakmışım gibi bi his var bende nedendir bilmem
ayyy inş ama ağlarım biliyorum ya çıkmazsa
aynen canım ya ben bekliyimAyy kıyamam ya valla ozaman sen beklesen mi canım benim
canım güzel haberlerinizi bekliyoruz ne zaman test yapcanAynen benimde karnım da agrı var ama gelmedi daha kesin aksama olurum hissediyorum yolda :))
Tesekkür ederim canım geçerse günüm Pazartesi test yapmak istiyorum :)) ama sanki bu ay adet olacakmışım gibi hafif karnımda ağrılar var aslında benim şiddetli geçer ilaçsız duramam imkanı yok ama daha siddet hissetmedim :))canım güzel haberlerinizi bekliyoruz ne zaman test yapcan
senin bugün degilmi günün tatlımTesekkür ederim canım geçerse günüm Pazartesi test yapmak istiyorum :)) ama sanki bu ay adet olacakmışım gibi hafif karnımda ağrılar var aslında benim şiddetli geçer ilaçsız duramam imkanı yok ama daha siddet hissetmedim :))