- 1 Haziran 2017
- 674
- 935
- 32
-
- Konu Sahibi kahvekokulu
- #1.621
Olabilir canim ama yikanmaya kalkar kalkmaz akmisti hemenCanım birlikte olduysanız spermdir belkide benimde gecen gün aradanb2 saat gecti o kadar kalktım yğrğdüm ama biranda bi ıslaklık ılık ılık spermler akmış
Ayy kuzum yeni gördüm bana yazdığınıcanım seninde yarın belli olucak demi. hayırlı mutlu haberlerini bekliyoruz. hamilesin gibi hissediyorum yakutlarız topiği kırıp geçiririz inş
Insallah anam,Allah isteyen herkese nasip etsin, basta uzun suredir ugrasanlara diye dua ediyorum hep.. Tasinma ayagina aslinda nasil olduysa daha cok degerlendirdik sankiBende gormemisim canim yaa kusura bakma degerlendirebildin mi yumurtlamayi degerlendirebildin mi bende goremeyince merak ediyorm caniimm insallah olmustur bu ay yoksa sanki bize agustos topigi gorunuyor gibi hissediyorum
Sizin bebiş baya belli etmiş kendini :)Ben pozitif ovulasyon testini gördükten 6 gün sonra kasıklarda sizi hissettim ardından 8. Gün goguslerim acayip dolgunlasti taştı ve ağrısından dokunamiyordum .. Ardından halsizlik ve her ayağa kalkisimda baş dönmesi oldu .. Ve son dört gün idrar için gece bile kalkmaya başladım ve çok sık.. Bu bütün vücudumda kı değişiklikler nedeniyle daha olmadan oldu dedim ve ovulasyon testiyle pozitifi gördüm ertesi günde gebelik testiyle .. Ama işte her zaman ve herkeste hatta her hamilelikte farklı ..
Daha ilk olacak canımSizin bebiş baya belli etmiş kendini :)
Ama dediğiniz gibi herkeste ve her hamilelikte hissedilenler farklıdır tesekkür ederim cevabınız icin. Şuan ikinci yı mi düşünüyorsunuz
Ahhh şuan hamilemisiniz :))Daha ilk olacak canım
günaydın canimmm. İnşallahh tatlımm cok saolgunaydin kizlarrr C canan_cc Y Yudumluksevgi iyi haberlerinizi bekliyorum bugunnn.. hepinizden bekliyorum ayrica arkadaslar
:)) Tüm çabalara rağmen daha tutturamadik canım :)Ahhh şuan hamilemisiniz :))
İlginç geldiyse vardır bir şeylerGünaydın kızlar.bat 3 gün var müthiş bi bel ağrısıyla uyandım halen ağrıyo sırtım açıkta kalıp tutulmuştur diyemi düşünsem budamı hamilelik belirtisi desem bilemedim. ben adet olacağımı bilmem hiç ağrı sızı olmaz normalde ilginç geldi bu ağrılar
Saglık olsun canim yaa tekrar denersiniz. Ne zamandır cocuk istiyorsunuz ?:)) Tüm çabalara rağmen daha tutturamadik canım :)
İki yil olacak, siz ne zamandır istiyorsunuz?Saglık olsun canim yaa tekrar denersiniz. Ne zamandır cocuk istiyorsunuz ?
Insallah bosa gitmez canim emeginiz cabaniz benim bat 10 temmuz dun bir ara yoldayken kirmiziyi gordum sandim eve kadar suratim 5 karis geldim esim coook istiyordu ozelliklede bir kizimiz olsun iatiyoruz ikimizde ama dun bu ayda olmazsa denemeyelim artik benm heyecanim hevesim kacti korkuya birakiyo yerini yani 2. Cocuga nasil bakariz yetebilirmiyiz korkusu insallah olur ya bende 4 yildir esim ne zaman istese hep kendi sorunlarimizi bahane ettim istemedm simdi bende istiyorken ah ahh ama kasik agrisi ve gunduz bulanti disinda surekli olan belirtimde yok dun mesela anneme soyledim durumum boyle acaba hamilemiyim diye annemde bilemiyirum ama sen ayazdan sonra her ay gunun gelince kasiklarn agriyo migden bulaniyo aseriyosun basi cok agriyo ben ilk zamanlar hamilemisin diye sormustum sen kesin degilim demistin diyo olmuyosa doktora git ayazla arasina cok zaman koyma diyoInsallah anam,Allah isteyen herkese nasip etsin, basta uzun suredir ugrasanlara diye dua ediyorum hep.. Tasinma ayagina aslinda nasil olduysa daha cok degerlendirdik sankiben sanmiyorun benim bu ayda olmadi bence olsa hissederdim herhalde ya ne bileyim, kafalari yiyoz gene bee, sen degerlendirebildin mi ? Bat ne zaman canim ?
2 aydir deniyoruz bizde aslinda eşim 1 senedir istiyordu ben istemedimİki yil olacak, siz ne zamandır istiyorsunuz?
Ah arkadasım ne derin üzüntüler yaşamışsın umarım hepsi gelmiş geçmiştirAmin canım orası öyle .. Ama insan bir andan bir ana bu hale bürünüyor.. Umut tukenmiyor kı her ay yoksa yeniden umutla nasıl son günleri bekliyoruz böyle heyecanla .. Ben iki yıldır bekliyorum bir kez hamile kaldım oda dış gebelikle sonuçlandı iç kanama geçirdim .. Elhamdulillah hayattayim ama işte ..