Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI HAMİLELİK DÜŞÜNEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canım seninde yarın belli olucak demi. hayırlı mutlu haberlerini bekliyoruz. hamilesin gibi hissediyorum ya kutlarız topiği kırıp geçiririz inş
Ayy kuzum yeni gördüm bana yazdığını inşallah inşallah hislerin doğru çıkarda hamileyim derim bakalım yarın kasık ağrım olmazsa test yapıcam

Bende gormemisim canim yaa kusura bakma degerlendirebildin mi yumurtlamayi degerlendirebildin mi bende goremeyince merak ediyorm caniimm insallah olmustur bu ay yoksa sanki bize agustos topigi gorunuyor gibi hissediyorum
Insallah anam,Allah isteyen herkese nasip etsin, basta uzun suredir ugrasanlara diye dua ediyorum hep.. Tasinma ayagina aslinda nasil olduysa daha cok degerlendirdik sanki ben sanmiyorun benim bu ayda olmadi bence olsa hissederdim herhalde ya ne bileyim, kafalari yiyoz gene bee, sen degerlendirebildin mi ? Bat ne zaman canim ?

Sizin bebiş baya belli etmiş kendini :)
Ama dediğiniz gibi herkeste ve her hamilelikte hissedilenler farklıdır tesekkür ederim cevabınız icin. Şuan ikinci yı mi düşünüyorsunuz

AY insallah hepimiz güzel haberler alırız temmuz sonuna kadar :) benim daha bat 18 daha var beklemedeyim su an :)

Günaydın kızlar.bat 3 gün var müthiş bi bel ağrısıyla uyandım halen ağrıyo sırtım açıkta kalıp tutulmuştur diyemi düşünsem budamı hamilelik belirtisi desem bilemedim. ben adet olacağımı bilmem hiç ağrı sızı olmaz normalde ilginç geldi bu ağrılar

gunaydin kizlarrr C canan_cc Y Yudumluksevgi iyi haberlerinizi bekliyorum bugunnn.. hepinizden bekliyorum ayrica arkadaslar
günaydın canimmm. İnşallahh tatlımm cok saol Umarım hepimiz Birgün istediğimiz guzel Annelik duygusunu yaşarız. Bu cuma gününde bol bol dua edelim kızlar. Ve herkeslere Hayırlı Cumalar olsunn

İlginç geldiyse vardır bir şeyler

Insallah bosa gitmez canim emeginiz cabaniz benim bat 10 temmuz dun bir ara yoldayken kirmiziyi gordum sandim eve kadar suratim 5 karis geldim esim coook istiyordu ozelliklede bir kizimiz olsun iatiyoruz ikimizde ama dun bu ayda olmazsa denemeyelim artik benm heyecanim hevesim kacti korkuya birakiyo yerini yani 2. Cocuga nasil bakariz yetebilirmiyiz korkusu insallah olur ya bende 4 yildir esim ne zaman istese hep kendi sorunlarimizi bahane ettim istemedm simdi bende istiyorken ah ahh ama kasik agrisi ve gunduz bulanti disinda surekli olan belirtimde yok dun mesela anneme soyledim durumum boyle acaba hamilemiyim diye annemde bilemiyirum ama sen ayazdan sonra her ay gunun gelince kasiklarn agriyo migden bulaniyo aseriyosun basi cok agriyo ben ilk zamanlar hamilemisin diye sormustum sen kesin degilim demistin diyo olmuyosa doktora git ayazla arasina cok zaman koyma diyo

Gunaydiinn yoldaslarr nasilsinizz ben inanilmaz rahat uyandim ne agri ne bulanti ama yuzukoyun uyuyunca sol kasigimda guzel bir agri oluyor vesselam eger kirmizi karti yersem belli dolmus tasacak buralar patlayacak resmen

Ah arkadasım ne derin üzüntüler yaşamışsın umarım hepsi gelmiş geçmiştir
Başka yollar denedin mi ? Şu Ebru destanın sayfasını incelesene o kadar cok ki onun dediği çayla kürle hamile kalan insana bir umut oluyor, eğer istersen ben sana tariflerini yollarım

Kızlar merhaba size bir şey danışmak istiyorum. Benim bat biliyorsunuzdur belki 9 u. Dün dayanamadım ve ovülasyon yaptım akşam ama bomboştu yada bilmiyorum hafif bir çizgi olabilir sinirlendim attım. Şimdi sormak istediğim ovülasyon boşsa ben hamile değil miyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…