- 3 Eylül 2010
- 99
- 113
-
- Konu Sahibi kahvekokulu
- #1.601
Umutsuz olma kuzum benim inallah hamilesindır.
Az önce bir arkadasım mesaj atmış bu gece ay Kabe'yi tavaf ediyor , edilen dualar kabul olurmuş diye .
Umutsuzluk şeytandandır , ben de üzülüyorum ama olucam biliyorum diyip hep öyle dua ediyorum ,Allah'a ettiğimiz duaların kabulüne sığınıyoruz biz ,şimdi olmuyorsa vakti değildir .
Denenecek cok seyler kürler çaylar var
Kimse üzülmesin olur mu bu kadar saf içten dualar geri çevirilmeyecek Allah'ın izni ile
Rabbim hepimizin kucaklarını doldursun
İyi düşünelim iyi olsun
İnsallah hayırlısi olur canim yaaDur bakalım yarın bi olsun inşallah görmeyiz
Haklısın canim belli olmaz ama insan hissetmez mi acaba hamile kalacağını bende o his yok maalesefBelki aşeriyosundur hemen olumsuz düşünme canım hadi bakakım sabah ola hayır ola
Haklısın canim belli olmaz ama insan hissetmez mi acaba hamile kalacağını bende o his yok maalesef
Ne guzel öyleyse yaa mesela ne hissetmiştiniz tam olarak tarif edebilirmisinizBen hissetmistim hemen ..
Ne guzel öyleyse yaa mesela ne hissetmiştiniz tam olarak tarif edebilirmisiniz
Cnm oglumda bir denemeden sonra vucudumu dinlemeye basladim duygusallastim ve 1 hafta icinde inanilmaz herseyin kokusu kotu gelmeye basladi tabiki ikinci hafta sag kasigima nasil siddetli batmalar agrilar oluyordu anlatamam ilk defa regl olucakmis gibi sonra goguslerim baya hassaslasmisti ve koku olayi artmisti tiksinme ogurme durumu falan gunum gecmeden direk kadin doguma gitmistim 1 aylik hamileyim diye doktor bakmadan once israr etti kan testi icin yaptirdim tam 4 haftalikti o iste cnmSehri321 ilk gebeliginde nasıl anlamistin hamile kaldığını ? Benim kasık ağrım vardı ama benim için evet oldu dediğim tek nokta goguslerimin şiddetle sancimasi ve coooook büyümesi ve sertlesmesiydi orada dedim evet oldu bir gariplik var .. Şimdi her ay aynı durumu bekliyorum .. Kasık ağrısı hep oluyor onu artık belirti olarak saymiyorum çok aldatıcı
Ne güzel ya bizde yaşarız inşallah bu duyguları. Ancak ben bir garipleştim karnım ağrıyor ve şiş şiş galiba ben regl olacağımyaa daaaa inşallah
Pozitifi benzesin sonun benzemesin kuzumm sağ salim kavuş yavrucuguna .. Onu hatirlamaya çalışıyorum ama yok bilmiyorumBakalım canım inşallah peki böyle ıslak ıslak hissediyor muydun bende o başladı karnım şişti ve altım ıslak gibi yani kahverengiden başlayıp kırmızıya gidecek gibi Allah ım inşallah sonum sana benzer
Ay kizlarrr 2 saat once buraya kirmizi karti yedimyazicaktim kii eve geldim bir baktim kiii aaa o bir anda sicak sicak patlayan pantolonumu bile islatan sey akintiymis ama saydam bir akinti bosalmis ve baya bacak aram islanmis neydiki bu simdi evden cikmadan son bir kez calisalim demistik 1 saat sonra o patlama oldu simdi cok yaniyor vajinam acaba yumurtladimmikk hicbir koku renk yok kizlar bat da 10 temmuz gosteriyor
Cok gecmis olsun cnm anladigim kadariyla ilk gebeligin kotu sonuclanmis 7.8. Gun seffaf akinti derken battan sonrami 7.8. Gun yoksa iliskiden sonramiPozitifi benzesin sonun benzemesin kuzumm sağ salim kavuş yavrucuguna .. Onu hatirlamaya çalışıyorum ama yok bilmiyorumsadece eski yazılarımda gördüğüm 7.-8. gün şeffaf akıntı gelmiş aynı yumurtlama dönemindeki gibi
Canım birlikte olduysanız spermdir belkide benimde gecen gün aradanb2 saat gecti o kadar kalktım yğrğdüm ama biranda bi ıslaklık ılık ılık spermler akmışAy kizlarrr 2 saat once buraya kirmizi karti yedimyazicaktim kii eve geldim bir baktim kiii aaa o bir anda sicak sicak patlayan pantolonumu bile islatan sey akintiymis ama saydam bir akinti bosalmis ve baya bacak aram islanmis neydiki bu simdi evden cikmadan son bir kez calisalim demistik 1 saat sonra o patlama oldu simdi cok yaniyor vajinam acaba yumurtladimmikk hicbir koku renk yok kizlar bat da 10 temmuz gosteriyor
Ay insaallahh sende herkeste hamile olsaa kimse artik bu topikte kirmizilari yemesee ah ahh rabbim cani gonulden isteyen herkesin kucagini doldursunHamilesin gibi sanki
Ovulasyos testinden sonra 8. Gün olsa gerekCok gecmis olsun cnm anladigim kadariyla ilk gebeligin kotu sonuclanmis 7.8. Gun seffaf akinti derken battan sonrami 7.8. Gun yoksa iliskiden sonrami
Benimde telefondaki takvime gore 13. Gunum bugunOvulasyos testinden sonra 8. Gün olsa gerek