- 2 Temmuz 2017
- 2.033
- 14.675
-
- Konu Sahibi kahvekokulu
- #1.581
Yarin yapicam insallah :)Neden yapmadın meraktan ben çatladım burda
İnşallah canım dua edin olur mu[/QUOTE
İnşallah canım dua edin olur mu
İnşallah canım dua edin olur mu
Canım o testler o kadar erken göstermez hatta 14. Gün bile negatif gösterebiliyor bhcg 50 olduktan sonra gösteriyor .. Çok erken yapmışsın
Canım ikimizin bat aynıydı ya şimdi test yapıyım dedim ama cesaret edemedim hazır hissetmiyorum acı gercekle yüzleşmeye.Kızlaaaaaaaarrrrŕ iyi akşamlar ne yapıyorsunuz bekleyenler hayırlı haberi alanlar varmı
Canım ikimizin bat aynıydı ya şimdi test yapıyım dedim ama cesaret edemedim hazır hissetmiyorum acı gercekle yüzleşmeye.
Ay insllah arkadsim insllah hayirlisiyla hepimiz hamileyizdir. Test yapmıcan mi yapsana bi az kalmış kuzum9 u benimde 2 günüm kaldı hakkımızda hayırlısı kızlar inşallah bu son denememiz olur
Benim agrım var canim çikolata felan da istiyor kesin olurum yarınİyiyim canım beklemedeyimBenim normalde bugün hafif hafif adet ağrısı yaşamam lazım ama yok sabah vajinamda sızlanma oldu dahada bişi yok yarın test yapıcakmısın
Ay insllah arkadsim insllah hayirlisiyla hepimiz hamileyizdir. Test yapmıcan mi yapsana bi az kalmış kuzum
Dur bakalım yarın bi olsun inşallah görmeyizBenim agrım var canim çikolata felan da istiyor kesin olurum yarın
Amin canım inşallah ama yapmaya cesaretim yokAyy ben bile heyecan yaptım. Sabah yap ama kuzum ilk idrarinla vee hemen yaz insllah hamilesindir insllah arkadsim çok dua ediyorum hepimize
Belki aşeriyosundur hemen olumsuz düşünme canım hadi bakakım sabah ola hayır olaBenim agrım var canim çikolata felan da istiyor kesin olurum yarın
Canım doğru söylüyorsun ama yapmayı düşünmüyorum bir gün geçince yapmayı istiyorum bu sefer. İnşallah kırmızılar gelmezse tabi. Bakalım
Bat gününde yap testi ondan önce De yoksa negatif gösterebilir .. benimde 9 temmuz ama işte umutsuz vaka gelir yani hissetmiyorum ..İnşallah gelmezler vee yerine minnak bebiş yada bebisler gelir haber vereyim unutma canim
Bat gününde yap testi ondan önce De yoksa negatif gösterebilir .. benimde 9 temmuz ama işte umutsuz vaka gelir yani hissetmiyorum ..