Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI HAMİLELİK DÜŞÜNEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
@Sehriayaz58 ilk gebeliginde nasıl anlamistin hamile kaldığını ? Benim kasık ağrım vardı ama benim için evet oldu dediğim tek nokta goguslerimin şiddetle sancimasi ve coooook büyümesi ve sertlesmesiydi orada dedim evet oldu bir gariplik var .. Şimdi her ay aynı durumu bekliyorum .. Kasık ağrısı hep oluyor onu artık belirti olarak saymiyorum çok aldatıcı

Beni ates basiyordu ve aseton kokusu geliyordu devamli burnuma filan

Canim hemen vermessydin keske akinti disinda belirtin yok mu bende vericem siparis ama kirmizilari gorunce vericem batlarimiz ayni bi bakmissin birlikte kutlama yapiyoruz
Ayyy inşallah canım ya öyle güzel olurki mutluluğu beraber yaşamak paylaşmak gibisi varmı.ben yinede ümitlenmiyim olmazsa üzülmüyüm diye sipariş verdim

Merhaba canim tesekkür ederim iyiyim sen nasılsınn? Ya sol kaşığımda batma agrı var adet mi degil mi bilmiyorum cok heyecan var ya
İyiyim canım beklemedeyim Benim normalde bugün hafif hafif adet ağrısı yaşamam lazım ama yok sabah vajinamda sızlanma oldu dahada bişi yok yarın test yapıcakmısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…