- 2 Temmuz 2017
- 2.033
- 14.675
-
- Konu Sahibi kahvekokulu
- #1.561
Aynenn canm :) Insallah baslatirz geri sayimiBende bu programı kullanıyorum. Hamile kalırsan hamile ayarlarına çevirip geri sayım başlatıyor.
İnşallah hiç kullanmana gerek kalmaz. Eczaneden bakacağım bende olmazsa netten alacağız artikOvulasyonlarıda netten sipariş verdim bu ay olmazsa ümit olsun önümüzdeki aya
Yok canmcanım test yaptırdınmı
Ben dun aksam oldum kizlar adet
Kismet, 1 gun erken oldum,ustune gorme ihtimalimizd var dimi,anlasilmaz mi osanırım bende olacağım ... Bir ay daha çılgınca bekleyeceğiz demektir..
Beni ates basiyordu ve aseton kokusu geliyordu devamli burnuma filan@Sehriayaz58 ilk gebeliginde nasıl anlamistin hamile kaldığını ? Benim kasık ağrım vardı ama benim için evet oldu dediğim tek nokta goguslerimin şiddetle sancimasi ve coooook büyümesi ve sertlesmesiydi orada dedim evet oldu bir gariplik var .. Şimdi her ay aynı durumu bekliyorum .. Kasık ağrısı hep oluyor onu artık belirti olarak saymiyorum çok aldatıcı
Kismet, 1 gun erken oldum,ustune gorme ihtimalimizd var dimi,anlasilmaz mi o
Yani illa göğüs şişmesi ve ağrısını beklemek gerekmiyor kendimi ona sartlandirdim da.Beni ates basiyordu ve aseton kokusu geliyordu devamli burnuma filan
Geliyor bayaÇok az bir şey olur o adetten farkını anlardın
canım ben de boş gebelikten kürtaj oldum senin gibi, aynı aylarda..ben de kürtajdan sonra kolay oluyor diye duymuştum?!
Ayyy inşallah canım ya öyle güzel olurki mutluluğu beraber yaşamak paylaşmak gibisi varmı.ben yinede ümitlenmiyim olmazsa üzülmüyüm diye sipariş verdimCanim hemen vermessydin keske akinti disinda belirtin yok mu bende vericem siparis ama kirmizilari gorunce vericem batlarimiz aynibi bakmissin birlikte kutlama yapiyoruz
İnşallah gerek kalmaz canım.İnşallah hiç kullanmana gerek kalmaz. Eczaneden bakacağım bende olmazsa netten alacağız artik
Neden yapmadın meraktan ben çatladım burdaYok canmyapmadm daha
Merhaba canim tesekkür ederim iyiyim sen nasılsınn? Ya sol kaşığımda batma agrı var adet mi degil mi bilmiyorum cok heyecan var ya
İyiyim canım beklemedeyimMerhaba canim tesekkür ederim iyiyim sen nasılsınn? Ya sol kaşığımda batma agrı var adet mi degil mi bilmiyorum cok heyecan var ya
İyiyim canım beklemedeyimBenim normalde bugün hafif hafif adet ağrısı yaşamam lazım ama yok sabah vajinamda sızlanma oldu dahada bişi yok yarın test yapıcakmısın
İnşallah canım dua edin olur muHadi bakalım canım inşallah hamişsindir ve arkandan bizde geliriz.