Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI HAMİLELİK DÜŞÜNEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
üzülme tatlım ya adetin geçmesini bekle bide bakalım inş beebiş yola çıkmıştır kaç günde bi adet oluyosun ovulasyon kullandın mı bide.kan testi yaptırabilsen kesin sonuc cıkar da
Adetim 28 günde bir oluyo cnm ovulasyon testi kullanmadım cnm ama takvime göre olan yumurtlama gününde ilişki oldu gecesinde de çok şiddetli kasık ağrım oldu yumurta çatladi herhalde onda diyorum geçen ay 10haz olmuştu bu ay 8 temmuz olması gerek hep erken oluyo 2 3 gün bilmiyorm ki çok umitlendim bu ay :/ kan testine de annem göndermiyor Malesef annemde kalıyorum da

Pco varsa kesinlikle soğan kurunu yap birebir üç arkadaşıma tavsiye ettim o kistleri bir bir patlatmış

canım aynı şey bendede oldu takvime göre yumurtlama günü ilişkiden 1 saat sonra müthiş bi bel kasık falan koptu yani dedim catladı yumutladım ama inş tutmuştur adet olursam ovulasyon alcam bende sende al istersen ama inş gerek kalmaz hamilesindir

Bende adet olursam eğer ovulasyon alcam yada doktora gidip yumurta takibi yaptırıcam inşallah gerek kalmazda bunlara

Tugsem esinle senin isimlerinizin birlesmesi mi acaba tuğce semih gibi hani :) eger oyleyse guzel denkgelmis bizim ki hakduy gibi sacma bisey oluyo neresinden bakarsan bak sonunu koy basini koy guzel bisey cikmiyoo sizinkiler nasil oluyo kizlar
değil ama yaklaştın canım

Bu ay olmazsa eylül ayına kalacak cnm artık kocam şehir dışına gitti çalışmaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…