-
- Konu Sahibi kahvekokulu
- #1.521
Ayyy inşallah canım inşallah son 1 gün bakalım bi his adet olcakmışım gibi geliyo ama inşallah hamileyimdirbence hamilesin canim Allahin izniyle
Adetim 28 günde bir oluyo cnm ovulasyon testi kullanmadım cnm ama takvime göre olan yumurtlama gününde ilişki oldu gecesinde de çok şiddetli kasık ağrım oldu yumurta çatladi herhalde onda diyorum geçen ay 10haz olmuştu bu ay 8 temmuz olması gerek hep erken oluyo 2 3 gün bilmiyorm ki çok umitlendim bu ay :/ kan testine de annem göndermiyor Malesef annemde kalıyorum daüzülme tatlım ya adetin geçmesini bekle bide bakalım inş beebiş yola çıkmıştır kaç günde bi adet oluyosun ovulasyon kullandın mı bide.kan testi yaptırabilsen kesin sonuc cıkar da
İnşallah bebiş haberi alırız cnmSık sık oluyo canım bende ama bilemedim nasip bekmedeyim
Canım adet gününü bekle biraz daha sabır inşallah hamileyizdirKızlar ya bende bugün sabah test yaptım erken olanlardan ama çıkmadı acaba kesin yok mudur moralim bozuldu bat 8 temmuz :/ olsa çıkardı degilmi
Pco varsa kesinlikle soğan kurunu yap birebir üç arkadaşıma tavsiye ettim o kistleri bir bir patlatmış6 ay korundum 2 yildir deniyorum bnde bebeklikten beri iltihap ve pko rahatsizligi cikti bende biraz borclardan dolayi tedavimi yarim biraktim 1 ay sonra tekrar gidecegim hormonlarim iyi dedi bnm ve esimin biseyi yok dedi suphelendim baska hastaneye gittim bu rahatsizliklar cikti ozel oldugu icin masraf cok oluyor siz ne zamndan beri deniyorsunuz doktora gittinizmi hic
canım aynı şey bendede oldu takvime göre yumurtlama günü ilişkiden 1 saat sonra müthiş bi bel kasık falan koptu yani dedim catladı yumutladımAdetim 28 günde bir oluyo cnm ovulasyon testi kullanmadım cnm ama takvime göre olan yumurtlama gününde ilişki oldu gecesinde de çok şiddetli kasık ağrım oldu yumurta çatladi herhalde onda diyorum geçen ay 10haz olmuştu bu ay 8 temmuz olması gerek hep erken oluyo 2 3 gün bilmiyorm ki çok umitlendim bu ay :/ kan testine de annem göndermiyor Malesef annemde kalıyorum da
canım seninde yarın belli olucak demi. hayırlı mutlu haberlerini bekliyoruz. hamilesin gibi hissediyorum yaCanım adet gününü bekle biraz daha sabır inşallah hamileyizdir
Erken gebelikle yaptıysan çıkması gerekirdiKızlar ya bende bugün sabah test yaptım erken olanlardan ama çıkmadı acaba kesin yok mudur moralim bozuldu bat 8 temmuz :/ olsa çıkardı degilmi
inşallah gerek kalmaz.bende olmazsa bu ay alcam netten sipariş vercem ovulasyonBende adet olursam eğer ovulasyon alcam yada doktora gidip yumurta takibi yaptırıcam inşallah gerek kalmazda bunlara
Yok hayatim zaten havuzu sevmiyorum denizinde zarari olmadigini biliyorum o yonden kafam rahatayy bebiş vardır inş belirtilerin var gibi canım ya.varsa eger havuza falan girme mikrop kapmasın.denizden bişey olmuyormus da
Hangi marka verceksin canım araştırdın mıinşallah gerek kalmaz.bende olmazsa bu ay alcam netten sipariş vercem ovulasyon
Hamile kaldığında bile kullanılıyor ilk aylarda ama belki doktorunun tavsiyesidirEvet canım ben 2 yaklaşık iki aydır kullanıyorum. İnşallah tez vakitte bebiş haberi alırız. Çünkü bu ayda olmaz ise önümüzdeki ay Folikasite ara verebilirim.
Benim de 3 ay olacak canım.Demir eksikligim olduğu için bana da o takviyeli vermişti doktorum3 aydır kullanıyorum canım folic plus.ama nu bitince başka folk asit alıcam b12 takviyesi olanlarda varmış
seninkinin adı ne canım kan tahlili yaptı bana ama demire falan baktımı bilmiyorum hormonsaldı sanırım tahlilBenim de 3 ay olacak canım.Demir eksikligim olduğu için bana da o takviyeli vermişti doktorum
değil ama yaklaştın canımTugsem esinle senin isimlerinizin birlesmesi mi acaba tuğce semih gibi hani :) eger oyleyse guzel denkgelmis bizim ki hakduy gibi sacma bisey oluyo neresinden bakarsan bak sonunu koy basini koy guzel bisey cikmiyoosizinkiler nasil oluyo kizlar
İnşallah cnm inşallahCanım adet gününü bekle biraz daha sabır inşallah hamileyizdir
Bu ay olmazsa eylül ayına kalacak cnm artık kocam şehir dışına gitti çalışmayacanım aynı şey bendede oldu takvime göre yumurtlama günü ilişkiden 1 saat sonra müthiş bi bel kasık falan koptu yani dedim catladı yumutladımama inş tutmuştur adet olursam ovulasyon alcam bende sende al istersen ama inş gerek kalmaz hamilesindir
Predictor diye bı test yaptım çıkmadı 6 gün öncesinde çıkıyormus öyle yazıyo testte de bilmyrm kiErken gebelikle yaptıysan çıkması gerekirdi