Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI HAMİLELİK DÜŞÜNEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim kaç gün gecikti. Bi de bu ay hem yumurta takibi yaptırıp hem ovulasyon testi yaptım demiştin. İlaç kullandın mı canjm
Daha 4 günüm var gecenay adetım gecikmiş ti soğan suyu ve maydonoz dere otu suyu içtim söktü eşim iz ne gelecek ti askerden denk geliyordu ovülasyon gününe Dr gittim Dr yumurtlama oluyor ilaca gerek yok dedi ben bir iki gün daha soğan suyu içtim adetin 5.günü gittim iki yumurtam büyümüş 24 ve 18mm erkenden bence soğan suyunun etkisi oldu kendiliğinden çatlar ilaca gerek yok dedi adetin 16.günü catladı yoğun akıntı geldi test yaptım pozitif cıktı o güne kadar hep ilişki oldu her gün ve ovülasyon günü de oldu zaten önemli olan ovülasyon dan önce spermlerin rahimde hazır beklemesiymiş böyle canım şimdi beklıyom bat 16 ovülasyon dan bır kac gün sonra beyaz krem gibi akıntım gelmeye başladı

Kızlar adet tam gelemedi ya kahverengi akıntım var iki gündür.günlük ped yeterli oluyo sadece.soğan kürümü yapsam ki.nasıl yapılıyor bide adet bitincemi başlanıyo akşam yaosam olurmu bilginiz varmı

Canım ovulasyonla ilgili bi topik açmış arkadaş oraya gel istersen ordan takip ediyoruz ovulasyonlarımıxı bizde

evet arkadaşlar drumla konuştum 2 günüm geçti dedim cumaya kadar bekleyelim dedi bhcg için..sanki onu bekliyormuş benim kırmızılar geldi...az evvel gittim pembe leke gelmiş regl oluyorum..benim bu ay deneme başarısız kayda geçsin..kalanlara başarılar :)

Canım üzülme stres en büyük düşman benimde bat 4 ağustos yeni bi ay yeni umut senin yeni bat ne zaman

Kizlar merhaba kac gundur giremedim gebelik haberi verenleri tebrik ediyorum saglicakla kucaginiza alin insallah..
Bugun doktora gittim alttan muayene etti ve iki yumurtaligimda 5 cm buyuklugunde kistlerin oldugunu soyledi.. Tumor testi yapmamiz lazim kotu huylu olabilir dedi cok kotuyum moralim cok bozuk ya hersey kotuye giderse diye cok korkuyorum agliyorum kac saattir

Canim adetliyim soğan suyu koydum şuan ocağa bişey olur mu bi de kabuklarını yıkadım soymadim
kabuklarını soymalısın..ve adet bittikten 3-7 gün sonra başlanıyor..saraçoğlunun videolarını izleyebilirsin youtubeda ben yaptım çokta faydasını gördüm..

Canim benim geçmiş olsun öncelikle. Üzülme bakalım dur sakin ol başka doktora da muayene ol. Hem şimdi herşeyin tedavisi var. Üzülme aglamaAllah şifa versin insllah kötü birşey değildir sen kendini sakinleştir arkadsim.

canım kist her kadında aşağı yukarı olur..5 cm kötü huylu olma ihitmali zayıf..10 cm ve üzeri kötü huyluyu düşündürmelidir der kitaplar!eski bir ebe olduğum için söylüyorum çok üzülme ama mr çektir ondan sonra temiz çıkarsa da dr'unu değiştir derim ben!bakılması lazım demek başka kötü huylu olur demek başka!ayrıca iki yumurtalıkta birden kötü huylu tümör?? buda ilginç ben hiç duymadım görmedim..inş basit list dedikleri şey çıkacaktır..üzülme mr çektir sonrada basit kist ise hemen soğan kürü sakin olmalısın dr bence çok gereksiz panikletmiş seni..%90 basit kist çıkacaktır üzülme canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…