- 10 Şubat 2009
- 5.290
- 2.102
- 36
-
- Konu Sahibi kahvekokulu
- #2.381
1 saatte cıkmıyormuCanım yar
Yarın inş çıkarsa
Evet olabilir cnm batın 12.gunuCanim yumurtlama dönemin olabilir mi
Daha 4 günüm var gecenay adetım gecikmiş ti soğan suyu ve maydonoz dere otu suyu içtim söktü eşim iz ne gelecek ti askerden denk geliyordu ovülasyon gününe Dr gittim Dr yumurtlama oluyor ilaca gerek yok dedi ben bir iki gün daha soğan suyu içtim adetin 5.günü gittim iki yumurtam büyümüş 24 ve 18mm erkenden bence soğan suyunun etkisi oldu kendiliğinden çatlar ilaca gerek yok dedi adetin 16.günü catladı yoğun akıntı geldi test yaptım pozitif cıktı o güne kadar hep ilişki oldu her gün ve ovülasyon günü de oldu zaten önemli olan ovülasyon dan önce spermlerin rahimde hazır beklemesiymiş böyle canım şimdi beklıyom bat 16 ovülasyon dan bır kac gün sonra beyaz krem gibi akıntım gelmeye başladıCanim kaç gün gecikti. Bi de bu ay hem yumurta takibi yaptırıp hem ovulasyon testi yaptım demiştin. İlaç kullandın mı canjm
Sağlık ocağında yaptırdım1 saatte cıkmıyormu
Hayırlı haberlerini bekliyoruz canım.Rabbim yüzünü güldürsünSağlık ocağında yaptırdım
Tatlım soğan kürünü nasıl uyguladın adetliykenmi başladın kaç defa içtin vs bilgi verebilirmisinİnşaallah canım Allah herkese tez zamanda nasip etsin bakalım inşaallah hayal kırıklığı yaşam bu kadar belirtilerden sonra
Canım ovulasyonla ilgili bi topik açmış arkadaş oraya gel istersen ordan takip ediyoruz ovulasyonlarımıxı bizdeKızlar dün bat neyin kisaltmasi sormustum ben bi sat yanından adet tarihni biliyorum ..yardimci olur musunuz. ? Ben de temmuz da hamile kalmak istiyorum 6 sinda adet oldum malesef bugün bitecek gibi azaldı ...ilk kez ovulasyon testi alıp başlıca m ama adet biter bitmez mi baslamaliyimm. .iyi ki böyle bi grup var yoksa insan ilk kez bu islerin içine girince bilmiyor hiç bisi
Canım üzülme stres en büyük düşman benimde bat 4 ağustos yeni bi ay yeni umut senin yeni bat ne zamanevet arkadaşlar drumla konuştum 2 günüm geçti dedim cumaya kadar bekleyelim dedi bhcg için..sanki onu bekliyormuş benim kırmızılar geldi...az evvel gittim pembe leke gelmiş regl oluyorum..benim bu ay deneme başarısız kayda geçsin..kalanlara başarılar :)
Canım ovulasyonla ilgili bi topik açmış arkadaş oraya gel istersen ordan takip ediyoruz ovulasyonlarımıxı bizde
İnşaallah canım Allah herkese tez zamanda nasip etsin bakalım inşaallah hayal kırıklığı yaşam bu kadar belirtilerden sonra
kabuklarını soymalısın..ve adet bittikten 3-7 gün sonra başlanıyor..saraçoğlunun videolarını izleyebilirsin youtubeda ben yaptım çokta faydasını gördüm..Canim adetliyim soğan suyu koydum şuan ocağa bişey olur mu bi de kabuklarını yıkadım soymadim
Kizlar merhaba kac gundur giremedim gebelik haberi verenleri tebrik ediyorum saglicakla kucaginiza alin insallah..
Bugun doktora gittim alttan muayene etti ve iki yumurtaligimda 5 cm buyuklugunde kistlerin oldugunu soyledi.. Tumor testi yapmamiz lazim kotu huylu olabilir dedi cok kotuyum moralim cok bozuk ya hersey kotuye giderse diye cok korkuyorum agliyorum kac saattir
Acaba şuan içsem bir sıkıntı olur mu canjmkabuklarını soymalısın..ve adet bittikten 3-7 gün sonra başlanıyor..saraçoğlunun videolarını izleyebilirsin youtubeda ben yaptım çokta faydasını gördüm..
canım kist her kadında aşağı yukarı olur..5 cm kötü huylu olma ihitmali zayıf..10 cm ve üzeri kötü huyluyu düşündürmelidir der kitaplar!eski bir ebe olduğum için söylüyorum çok üzülme ama mr çektir ondan sonra temiz çıkarsa da dr'unu değiştir derim ben!bakılması lazım demek başka kötü huylu olur demek başka!ayrıca iki yumurtalıkta birden kötü huylu tümör?? buda ilginç ben hiç duymadım görmedim..inş basit list dedikleri şey çıkacaktır..üzülme mr çektir sonrada basit kist ise hemen soğan kürüKizlar merhaba kac gundur giremedim gebelik haberi verenleri tebrik ediyorum saglicakla kucaginiza alin insallah..
Bugun doktora gittim alttan muayene etti ve iki yumurtaligimda 5 cm buyuklugunde kistlerin oldugunu soyledi.. Tumor testi yapmamiz lazim kotu huylu olabilir dedi cok kotuyum moralim cok bozuk ya hersey kotuye giderse diye cok korkuyorum agliyorum kac saattir