-
- Konu Sahibi kahvekokulu
- #2.361
Kızlar Günaydın bata 5 kala 6gün önce gösteren testlerden aldım, negatif çıktı. 2 gün kaldı bata hiç belirtim de yok, sanırım olmadı..
Benn cnmKızlar aynı anda hem doktorda yumurta takibi yaptırıp hem de ovulasyon testi yapan varmı aranızda. Ben yarın doktora gidicem
Benn cnm
Ayyy Ee sonuç canimmmKızlar kan verdim bugün...
bat a 8 gün kaldı
herkeste bırseyler oluyor bende hıc farklı bırsey yok
bu ayda olmadı kesın dıye moralım bozuldu bıle daha sımdıden(
bır sure boyle uzuluyorum sonra yıne dua yıne umut
ama yoruldumsızlere de alıstım seytan dıyor kı herseyı sıl
Adetim bugün bitti, haydi bismillah deyip çalışmalara başlayacağız kızlar yumurtlama günü beklemeyecegim bu defa her fırsatta düdükayy bana da dua edin
Aminnnn canım çok teşekkür ederim Allahım isteyen herkese hayırlısıyla bi an önce nasip etsinnnİnsllah arkadsim başarılar dilerim hadi Allah hayırla sağlıkla nasip etsin inslalh
Kızlar kan verdim bugün...
Sonucu merak ediyomKızlar kan verdim bugün...
Canim dur bakalım daha üzülmek için çok erken 8 günün var daha. İllaki herkeste belirti olacak diye bişey yok. Allah büyük umudunu yitirme
gardım dustu bugun
ıcım gıder oldu bır hamıs gorsem
Kızlar iki gündür Sol kasigimda batma var ve bat günüm 30 temmuz ozellikle hapsurdugumda falan daha bi ağrı oluyor sizce sebebi ne olabilir önceleri olmazdı boyle
İlk gebelıgımde kullandım bunda gerek yok dedi bakalım tahlil sonucunu bekliyor yarın veya ertesi gün cıkarmışBende öyle yapmayı düşünüyorum canım peki sonuç ne oldu. İlaç kullandın mi
Yarın inş çıkarsaCanimmmmmm hadi sonucunu şöyle meraktan çatladim burda hayırlı haberdir inslalh inslalh insllah hayirlisyla inslalh
Tansiyon ökctüm bugün 8 _6 çok halsızım sırtım heryanım agrıo dun gece saat 4 gibi bir ağrıyla uyandım sağ yumurtalıgımın olduğu yerde sancı oldu çok fena bide rüyamda bebek hırkası almaya gıtmısım mavi renkte ama hissediyorum bilemiyorum var gibi gelıo