Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI HAMİLELİK DÜŞÜNEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar Günaydın bata 5 kala 6gün önce gösteren testlerden aldım, negatif çıktı. 2 gün kaldı bata hiç belirtim de yok, sanırım olmadı..

Canim hayirlisi Allahın dediği olur üzülme. Bi adet zamanını bekle insllah geç döllenmedir. Ama o güne kadar kafandan at bu düşünceyi düşünmemeye çalış olur mu

bat a 8 gün kaldı
herkeste bırseyler oluyor bende hıc farklı bırsey yok
bu ayda olmadı kesın dıye moralım bozuldu bıle daha sımdıden :KK43:(
bır sure boyle uzuluyorum sonra yıne dua yıne umut
ama yoruldum :KK43: sızlere de alıstım seytan dıyor kı herseyı sıl
:cry:

bat a 8 gün kaldı
herkeste bırseyler oluyor bende hıc farklı bırsey yok
bu ayda olmadı kesın dıye moralım bozuldu bıle daha sımdıden :KK43:(
bır sure boyle uzuluyorum sonra yıne dua yıne umut
ama yoruldum :KK43: sızlere de alıstım seytan dıyor kı herseyı sıl
:cry:

Canim dur bakalım daha üzülmek için çok erken 8 günün var daha. İllaki herkeste belirti olacak diye bişey yok. Allah büyük umudunu yitirme

Kızlar iki gündür Sol kasigimda batma var ve bat günüm 30 temmuz ozellikle hapsurdugumda falan daha bi ağrı oluyor sizce sebebi ne olabilir önceleri olmazdı boyle

Tansiyon ökctüm bugün 8 _6 çok halsızım sırtım heryanım agrıo dun gece saat 4 gibi bir ağrıyla uyandım sağ yumurtalıgımın olduğu yerde sancı oldu çok fena bide rüyamda bebek hırkası almaya gıtmısım mavi renkte ama hissediyorum bilemiyorum var gibi gelıo

Tansiyon ökctüm bugün 8 _6 çok halsızım sırtım heryanım agrıo dun gece saat 4 gibi bir ağrıyla uyandım sağ yumurtalıgımın olduğu yerde sancı oldu çok fena bide rüyamda bebek hırkası almaya gıtmısım mavi renkte ama hissediyorum bilemiyorum var gibi gelıo

Canim kaç gün gecikti. Bi de bu ay hem yumurta takibi yaptırıp hem ovulasyon testi yaptım demiştin. İlaç kullandın mı canjm

X