- 1 Haziran 2017
- 1.957
- 1.508
- 32
-
- Konu Sahibi kahvekokulu
- #2.181
Canım inşallah görmezsin kırmızıları Allah umut eden hiçkimsenin umutlarını boşa çıkarmasın alsak artık hamiş haberlerini herkesingünaydın kızlar bat bugün benim...dün yaptığım gebelik testi ve ovulasyon testi negatif çıkmıştı hatırlayanlar vardır..pedimi taktım bekliyorum ama eğer olmazsa yarın sabah testi tekrarlıcam..inşş olmaz inş hamişimdir bende..umutlar devam ediyorolacaksa da olsun gecikmesin cumartesi tatile çıkıyoruz..kasık ağrım azaldı ama dünkü şiddetli baş ağrısı tıpkı migren gibiydi sabah gözümü açtım ağrıdan şimşekler çaktı gün boyu sürdü mide bulantısı da cabası..kasık ağrım azaldı,göğüsler şiş ama regl öncesi kadar..zaten benim diğer gebelikte göğüslerim 7-8 haftalıkken çok şişmişti bu aralarda normal regl öncesi kadar olmuştu..haa birde genital bölgemde bir ağrı acı hissi gibi hassasiyet oluyor..buda ilk ve ilginç?
benimde 4 gün vaaarr ama test almadım yapmamak için. Hiçbir belirtide yok hamilelik içiGünaydın hepinize kızlar bata 4 gün var ben dayanamayıp dün ve bugün sabah ilk idrarla test yaptım sonuç tabiki negatif bekliyorum bakalım. Hiçbirimizin umutları boşa çıkmaz inşallah.
günaydın canım erken yapmışşın testi bende 3 gün kala yaptım ve yıkım yaşadım bugün bekliyorum bakalım. belirtilerin nelerGünaydın hepinize kızlar bata 4 gün var ben dayanamayıp dün ve bugün sabah ilk idrarla test yaptım sonuç tabiki negatif bekliyorum bakalım. Hiçbirimizin umutları boşa çıkmaz inşallah.
Benim adet olacakmışım gibi kasık ve bel ağrım var bu ay da olmadı galiba diye netten ovulasyon testlerine bakıyorum tekrarbenimde 4 gün vaaarr ama test almadım yapmamak için. Hiçbir belirtide yok hamilelik içi
bende 1 tık yok ne adet belirtisi ne başka bişey ama 4 gün var tabi dahaBenim adet olacakmışım gibi kasık ve bel ağrım var bu ay da olmadı galiba diye netten ovulasyon testlerine bakıyorum tekrar
Canım adet olacakmışım gibi kasık ve bel ağrım var göğüslerimde hafif hassasiyet var senin bat ne zamandı var mı belirtigünaydın canım erken yapmışşın testi bende 3 gün kala yaptım ve yıkım yaşadım bugün bekliyorum bakalım. belirtilerin neler
4 gün az değil tabi canım inşallah hepimiz güzel haberlerle gelirizbende 1 tık yok ne adet belirtisi ne başka bişey ama 4 gün var tabi daha
inşallah cnm ya bütün arkadaşların sırayla hamile kaldılar etrafımda hepsi göbişli :)4 gün az değil tabi canım inşallah hepimiz güzel haberlerle geliriz
benim bugün canım bat.belim çok ağrıyo kasıklarımda batma gögüslerim hassaslaştı acıyo. adet ağrım hiç olmazdı ya bunlar neyin nesi anlamadım.gögüsler yine hassaslaşıyodu sanırımda.ayy gelmez inş görmeyelim kırmızıları.Canım adet olacakmışım gibi kasık ve bel ağrım var göğüslerimde hafif hassasiyet var senin bat ne zamandı var mı belirti
İnşallah kuzum ya bugün yapsaydın tekrar test varsa çıkar diye düşünüyorumbenim bugün canım bat.belim çok ağrıyo kasıklarımda batma gögüslerim hassaslaştı acıyo. adet ağrım hiç olmazdı ya bunlar neyin nesi anlamadım.gögüsler yine hassaslaşıyodu sanırımda.ayy gelmez inş görmeyelim kırmızıları.
Yok kuzucum ya çok korkuyorum 3 gün önce negatifi görünce ağladım resmen kaldıramam yine negatif görmeyi ağzımın payını aldım bi kere bu ayİnşallah kuzum ya bugün yapsaydın tekrar test varsa çıkar diye düşünüyorum
Tatlım benim eşim doktor tıbben lekelenmelerin geldiği gün adetin ilk günü sayılır az ya da cok fark etmez o söyler bana hepgunaydin kizlarrr yine yeni bir gün hayirlara vesile olsun insAllah sabah sabah aklima bisey takildi simdi bu yumurtlama takvimi adet oldugun gunden sayarak yapiliyo adet oncesi lekelelerden adetten sayiliyomu benim 3 4 gn oncede akintiyla karisik hafif hafif kirmizi geliyo mesela. htta gusul abdest icin arastirmistim namaz falan kilamiyosun leke geldigi zamn. smdi yani adet oncesi lekelerden mi hesaplarsak yumurtlama gunu degiisyo
canım seninde bat bugün demi durumlar nasılKızlar ateş ölçerek ten gebelik tespit ediliyormuss şuan benım 36.7 hergün artıyormuş adet gününe kadar gebelik varsa