Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI HAMİLELİK DÜŞÜNEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen canım 10 temmuz du 1 gün kala oldum. Senin de 10 temmuz du canım ağrıların başladımı.
Tatlım normelde adet sancısı nedir bilmem bi bakmışım aa adet olmusum gibidir hep.belim kopuyo resmen şuan.herhangibişey yok leke falan ama bakalım inş gelmez kırmızılar

Selam kizlar, ben reglime 3 gun kala ogrendim, ruyamda rahmetli babaannem soyluyordu Ben iliskiden sonra oylece uyudum, kalkmadim ertesi sabah dus aldim, yapabiliyorsaniz boyle denemenizi tavsiye ederim. Allah sizlere de nasip etsin insallah.. Yarin doktora gidicez kan tahlili icin..

Canım benim sağlıkla kucağınada almak nasip olsun çok sevindim.3 gün kala normal standart testlerlemi öğrendin yoksa erkwn gebelik testimiydi 3 günkala benim negatif çıktı çok üzüldüm

Tatlım normelde adet sancısı nedir bilmem bi bakmışım aa adet olmusum gibidir hep.belim kopuyo resmen şuan.herhangibişey yok leke falan ama bakalım inş gelmez kırmızılar
Tubacım hayırlı haberlerini bekliyoruz sonucunu bizimle paylaş mutlaka inşallah kırmızıları görmeyiz.

Canım farkettiğin belirtilerin neler olmuştu bizlerle paylaşır mısın?

Gün aşırı senin durumunda daha iyi

Merhaba kızlar 24 temmuz batim ve bu ay hayırlısıyla hamiş olurum inşallah. Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlatlar nasip eylesin (amin)

Aynı canım ayaklarım donuyo pratikle geziyorum bide dün gece ateşim çıktı anlamadım yani yazın ortasında. Senin ilk hamileliğinde olmuş muydu böyle?
Ozamn çalışıyordum evde olmadıgım için kendimi pek dinlemiyordum sadece fark ettiğim şey kasıklarımdakı anı batmala özellıkle adet günümde oturup kalktığında keskin bir ağrı oluyordu dıger belirtileri hıssetmedım

Hayırlı olsun canım ovülasyon tesyını en son ne zaman yaptın
Canım ben haziranın 16 sında adet oldum. Adetimin 9.günü ovulasyon testini yapmaya başladım 14.gün pozitifi gördüm 15 ve 16 da yaptım silikleşmeye başlamıştı zaten. 14.15.ve 16. Günleri değerlendirdik umarım tutmuştur beklemedeyim

Tebrik ederim saglikla vaktiyle hayirli evlat olarak kucaginiza alin ins :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…