- 1 Haziran 2017
- 1.957
- 1.508
- 32
-
- Konu Sahibi kahvekokulu
- #2.101
Tatlım normelde adet sancısı nedir bilmem bi bakmışım aa adet olmusum gibidir hep.belim kopuyo resmen şuan.herhangibişey yok leke falan ama bakalım inş gelmez kırmızılarAynen canım 10 temmuz du 1 gün kala oldum. Senin de 10 temmuz du canım ağrıların başladımı.
Canım benim sağlıkla kucağınada almak nasip olsun çok sevindim.3 gün kala normal standart testlerlemi öğrendin yoksa erkwn gebelik testimiydi 3 günkala benim negatif çıktı çok üzüldümSelam kizlar, ben reglime 3 gun kala ogrendim, ruyamda rahmetli babaannem soyluyorduBen iliskiden sonra oylece uyudum, kalkmadim ertesi sabah dus aldim, yapabiliyorsaniz boyle denemenizi tavsiye ederim. Allah sizlere de nasip etsin insallah.. Yarin doktora gidicez kan tahlili icin..
Tatlım normelde adet sancısı nedir bilmem bi bakmışım aa adet olmusum gibidir hep.belim kopuyo resmen şuan.herhangibişey yok leke falan ama bakalım inş gelmez kırmızılar
Tubacım hayırlı haberlerini bekliyoruz sonucunu bizimle paylaş mutlaka inşallah kırmızıları görmeyiz.Tatlım normelde adet sancısı nedir bilmem bi bakmışım aa adet olmusum gibidir hep.belim kopuyo resmen şuan.herhangibişey yok leke falan ama bakalım inş gelmez kırmızılar
Canım farkettiğin belirtilerin neler olmuştu bizlerle paylaşır mısın?Selam kizlar, ben reglime 3 gun kala ogrendim, ruyamda rahmetli babaannem soyluyorduBen iliskiden sonra oylece uyudum, kalkmadim ertesi sabah dus aldim, yapabiliyorsaniz boyle denemenizi tavsiye ederim. Allah sizlere de nasip etsin insallah.. Yarin doktora gidicez kan tahlili icin..
Gün aşırı senin durumunda daha iyi@sevcanvildo bebeğiniz,hayirli olsun tebrik ediyorum.10 gun boyunca iliskiye girdiginizi soylemissiniz peki bir sey soracağım esinizin yasadigi bir saglik sorunu var miydi hizda veya sayida,problem? Bunu sorma sebebim bizde harekette sorun var,gun asiri mi yoksa,her gun mu sorusuna takili kaldım .Ilk gebeligimde yumurtlama gunum ve ertesi gun yapmistik ama kimyasalla sonuclandi
İnş pis kırmızılar gelmez bu ay canım ilk size haber vericem zaten bu topik iyi oldu hepimiz aynı amaç için çabalıyoruz.senin bat ne zaman tatlımTubacım hayırlı haberlerini bekliyoruz sonucunu bizimle paylaş mutlaka inşallah kırmızıları görmeyiz.
İnşallah canım ya inşallah.ama testi negatif gördükten sonra umudum kırıldıAh kuzum insllah senden alırız güzel haber ya insllah olmazsın
14 temmuz benim bekliyorum bakalım erken gebelik testi yaptım mı yarın olmazsan yap istersenİnş pis kırmızılar gelmez bu ay canım ilk size haber vericem zaten bu topik iyi oldu hepimiz aynı amaç için çabalıyoruz.senin bat ne zaman tatlım
Ozamn çalışıyordum evde olmadıgım için kendimi pek dinlemiyordum sadece fark ettiğim şey kasıklarımdakı anı batmala özellıkle adet günümde oturup kalktığında keskin bir ağrı oluyordu dıger belirtileri hıssetmedımAynı canım ayaklarım donuyo pratikle geziyorum bide dün gece ateşim çıktı anlamadım yani yazın ortasında. Senin ilk hamileliğinde olmuş muydu böyle?
Anladım canım Rabbim bize de hayırlısıyla nasip eder inşallahOzamn çalışıyordum evde olmadıgım için kendimi pek dinlemiyordum sadece fark ettiğim şey kasıklarımdakı anı batmala özellıkle adet günümde oturup kalktığında keskin bir ağrı oluyordu dıger belirtileri hıssetmedım
Hayırlı olsun canım ovülasyon tesyını en son ne zaman yaptınBen her gun denedim canim hic bi gunu bos gecirmedim :)
Bata 3 gün kala normal testlerden yaptım negatifti canım14 temmuz benim bekliyorum bakalım erken gebelik testi yaptım mı yarın olmazsan yap istersen
Canım ben haziranın 16 sında adet oldum. Adetimin 9.günü ovulasyon testini yapmaya başladım 14.gün pozitifi gördüm 15 ve 16 da yaptım silikleşmeye başlamıştı zaten. 14.15.ve 16. Günleri değerlendirdik umarım tutmuştur beklemedeyimHayırlı olsun canım ovülasyon tesyını en son ne zaman yaptın
Tubacım bence erken gebelik testi yapmanı öneririmBata 3 gün kala normal testlerden yaptım negatifti canım
Yarın gelmezse beklenen kırmızılar işten gelirken eczaneden alıyım canımTubacım bence erken gebelik testi yapmanı öneririm
Tebrik ederim saglikla vaktiyle hayirli evlat olarak kucaginiza alin ins :)Selam kizlar, ben reglime 3 gun kala ogrendim, ruyamda rahmetli babaannem soyluyorduBen iliskiden sonra oylece uyudum, kalkmadim ertesi sabah dus aldim, yapabiliyorsaniz boyle denemenizi tavsiye ederim. Allah sizlere de nasip etsin insallah.. Yarin doktora gidicez kan tahlili icin..
Kan versen daha mantıklı erken gebelik testleri çok pahalıYarın gelmezse beklenen kırmızılar işten gelirken eczaneden alıyım canım