Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI HAMİLELİK DÜŞÜNEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Beni de gece 4 te sıtma gibi titreme usume tuttu esim uyandi kalin bir hirka getirdi de kendime geldim..bir anlasam bu yanmalar titremeler neyin nesi..kasik agrim hala var buna birde bugun siddetli bas agrisi eklendi..yarin bat ama testler negatif..hadi hayirlisi artik..
Sonucunu bizimle de paylaş mutlaka benim daha var bata. Kasık ağrılarım arada yolluyo şu an hiçbi ağrı hissetmiyorum

Sonucunu bizimle de paylaş mutlaka benim daha var bata. Kasık ağrılarım arada yolluyo şu an hiçbi ağrı hissetmiyorum
Herseyi an be an yaziyorum sizleri de okuyorum iyi ki varsiniz...bilmedigim tecrubeleri de burada ogreniyorum..ins benim de faydam olur sizlere

Ahhh kizlar bir hamile kalabilsem ayrintisiyla hangi gun ne yaptim hepsini yazicam size ben basarabilirsem sizede nasip olsun belki faydam olur diye ama ben tuturamadim 3 aydir bu 4. Ayim ole elle tutulur bi belirtimde yokki umitleneyim bende rabbime teslimim o ne derse o cok istedim cok dualar ettim ama olurmu olmazmi bilemem bu gun catlatma ignesinin 16. Gunu ama hic test yapmiycam gelecek cumartesiye kadar her ay husran yasadim zaten adet olunca daha cabuk alisiyorum varsa var yoksa yok nasip yiycek ekmegi olan geliyo insallah bizlere nasip olur heyi heyo bi turlu yumurtayla spermi denk getireneyen tembel bi kadinim ben her gun yaptim ama tirt galiba yine
Catlatma ignesinden sonra 14.gun net sonuc çıkıyormuş canim bi yap istersen Allah gonlune gore versin

Yok canım olurmu 6 saat arayla yumurta takibi yaptirdinmi hic diyelim biri 18mm biride 6mm 18 mm olan catladi kacti o yumurta eger 6mm olanda en az 18mm oldugunda yumurtlama olusuo tekrardan
Lh kaç kez yükseliyor canım ? Lh düşüşe geçtiği zaman tekrar olmuyor ki Çok nadir bir durum senin bahsettigin ..

Catlatma ignesinden sonra 14.gun net sonuc çıkıyormuş canim bi yap istersen Allah gonlune gore versin
He he :) canim her ay yaptim gunumden 2 gun once ama hic bi ay bole yapip denememistik yapmiycam test bebis yoksa zaten adet olcam ki evde 5 tane gebelis testi var buna ragmen pek sakinim en azindan umud ediyorum ole hemen goruyorum negatifi bole daha keyifli

Lh kaç kez yükseliyor canım ? Lh düşüşe geçtiği zaman tekrar olmuyor ki Çok nadir bir durum senin bahsettigin ..
Canim lh kimi insanda hic dusmeyebiliyor yada yumurta büyüyor ama çatlamayabiliyor catladigi zamanda lh yükseltiliyor bide kist oldugundada lh yukseliyor buda benim tecrubem yaşadıklarım

He he :) canim her ay yaptim gunumden 2 gun once ama hic bi ay bole yapip denememistik yapmiycam test bebis yoksa zaten adet olcam ki evde 5 tane gebelis testi var buna ragmen pek sakinim en azindan umud ediyorum ole hemen goruyorum negatifi bole daha keyifli
Boyle olman daha iyi herseye ragmen koru kendini neyse kizlar Allaha emanet kactim ben

Ooo merhabalaarr topigimiz canlanmisss ne guzel herkese nasip olur insallah minicik bir kalp atisi sesi :KK200::anneadayı: ben bata 11 gun kala beta yaptrdim rahatsizdim diye 0.22 idi yarin bat ama ben cuma gunu gene beta yaptirdim sonuc 2 cikti yani bata 3 gun kala 2 cikti ben kirmizilari bekliyorum bakalim gecikmede gelse bari tatile gidicem ya :KK48:

Ooo merhabalaarr topigimiz canlanmisss ne guzel herkese nasip olur insallah minicik bir kalp atisi sesi :KK200::anneadayı: ben bata 11 gun kala beta yaptrdim rahatsizdim diye 0.22 idi yarin bat ama ben cuma gunu gene beta yaptirdim sonuc 2 cikti yani bata 3 gun kala 2 cikti ben kirmizilari bekliyorum bakalim gecikmede gelse bari tatile gidicem ya :KK48:
Yükseldiğine göre ihtimal var gibi görünüyo canım

sevcanvildo sevcanvildo bebeğiniz,hayirli olsun tebrik ediyorum.10 gun boyunca iliskiye girdiginizi soylemissiniz peki bir sey soracağım esinizin yasadigi bir saglik sorunu var miydi hizda veya sayida,problem? Bunu sorma sebebim bizde harekette sorun var,gun asiri mi yoksa,her gun mu sorusuna takili kaldım .Ilk gebeligimde yumurtlama gunum ve ertesi gun yapmistik ama kimyasalla sonuclandi

X