Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI HAMİLELİK DÜŞÜNEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim ilk yeni gebelik dediler çarşamba aksami yaptim 13 cikti pazartesi yptim 120li bisey cikti benim adetlerimde duzensiz en erkwn 34gunde oluyorum 34 gune gore 12gun varken ogrendim hatta bebek 6 haftalikken 3gun geriden geliodu simdi normale dondu

Canım benim de bat 14 temmuz seninle aynı durumdayım. Şu an ayağımda çorap ve patik var akşam da inanılmaz üşüdüm sonra ateşim çıktı ayaklarım hala buz gibi. Umarım ikimiz için de iyiye işarettir.
Insallah canim hamile kalabilmisizdir tabi rabbim izin verdiyse allah burda 4 gozle evlat yolu gozleyen herkeze nasip etsin ben bu ay olmamissa gelecek ayda deniycem oda olmazsa birakirim heralde rabbim vermeyince ne gelir elden

Bat beklenen adet tarihi sat son adet tarihi demek ovulasyon testini adetinin bitiminizden itibaren yapmanı öneririm belkide erken yumurtluyosundur
Çok teşekür ederim cnm benim ...yavaş yavaş öğreniyorum ben de ..28 29 günde adet olduğuma göre 12.gün baslamam gerekmez mi ovulasyona. ? Ama adet bitimi en mi baslayim. Hehe yumurtlama olur mu ki

En solda ayin30da yaptigim digeride haziranin 7sinde yaptigim ovulasyon 7sindede beta13 cikti

Eklentiler

• CAM00405.jpg
    CAM00405.jpg
    39,3 KB · Görüntüleme: 34
Çok teşekür ederim cnm benim ...yavaş yavaş öğreniyorum ben de ..28 29 günde adet olduğuma göre 12.gün baslamam gerekmez mi ovulasyona. ? Ama adet bitimi en mi baslayim. Hehe yumurtlama olur mu ki
Bence netten 50 lik falan olan testlerden al biter bitmez başla çok istiyosan bebek işi şansa bırakma derim

Cnm öncelikle hayırlı olsun bebisin. .her gün yani 30 gün mu ilişkiye girdin. Ya lütfen açık yazın çünkü anlamiyoruz :KK43:ay bu isler
Bak canım sen kaç günde bir adet oluyorsun ovulasyon testine adet biter bitmez baslaman gerekmiyor illa diyelim 28 günde bir adet oluyorsun o zaman 12. Başlar 17. Güne kadar devam edersin .. Ovulasyon testi sabah idrariyla olmaz en uygun saatleri 12-17 kadar yapman her gün aynı saatte yapsan kafi ve yani 12 De su içmeyi bırak saat 15. De yap testi c de çıkan çizgi kadar koyuysa pozitif oluyor o günü ve ertesi günü değerlendir tamamdır garantiye alayım diyorsan üçüncü günü De yaparsın ..

En solda ayin30da yaptigim digeride haziranin 7sinde yaptigim ovulasyon 7sindede beta13 cikti

Canim ilk yeni gebelik dediler çarşamba aksami yaptim 13 cikti pazartesi yptim 120li bisey cikti benim adetlerimde duzensiz en erkwn 34gunde oluyorum 34 gune gore 12gun varken ogrendim hatta bebek 6 haftalikken 3gun geriden geliodu simdi normale dondu
cnm siz bu testleri nasıl yorumluyorsunuz mesela ilk başta niye sapsari diğerleri beyaz? Ve de ben sadece sonuncuda çift çizgi gördüm digerlerinde göremedi m

Aynı canım ayaklarım donuyo pratikle geziyorum bide dün gece ateşim çıktı anlamadım yani yazın ortasında. Senin ilk hamileliğinde olmuş muydu böyle?
Beni de gece 4 te sıtma gibi titreme usume tuttu esim uyandi kalin bir hirka getirdi de kendime geldim..bir anlasam bu yanmalar titremeler neyin nesi..kasik agrim hala var buna birde bugun siddetli bas agrisi eklendi..yarin bat ama testler negatif..hadi hayirlisi artik..

cnm siz bu testleri nasıl yorumluyorsunuz mesela ilk başta niye sapsari diğerleri beyaz? Ve de ben sadece sonuncuda çift çizgi gördüm digerlerinde göremedi m
Ilk olan tamamen cift cizgi soldan ilki erteai gunu siliklesince yumurtlama baslamis oluo sonrasinda yumurtlama bitmis ama en sagdaki kopkoyu ya ikinciyi yumurtluor olabiliosun yada gebelige isaret olabilio

Ahhh kizlar bir hamile kalabilsem ayrintisiyla hangi gun ne yaptim hepsini yazicam size ben basarabilirsem sizede nasip olsun belki faydam olur diye ama ben tuturamadim 3 aydir bu 4. Ayim ole elle tutulur bi belirtimde yokki umitleneyim bende rabbime teslimim o ne derse o cok istedim cok dualar ettim ama olurmu olmazmi bilemem bu gun catlatma ignesinin 16. Gunu ama hic test yapmiycam gelecek cumartesiye kadar her ay husran yasadim zaten adet olunca daha cabuk alisiyorum varsa var yoksa yok nasip yiycek ekmegi olan geliyo insallah bizlere nasip olur heyi heyo bi turlu yumurtayla spermi denk getireneyen tembel bi kadinim ben her gun yaptim ama tirt galiba yine

Kızlar dün bat neyin kisaltmasi sormustum ben bi sat yanından adet tarihni biliyorum ..yardimci olur musunuz. ? Ben de temmuz da hamile kalmak istiyorum 6 sinda adet oldum malesef bugün bitecek gibi azaldı ...ilk kez ovulasyon testi alıp başlıca m ama adet biter bitmez mi baslamaliyimm. .iyi ki böyle bi grup var yoksa insan ilk kez bu islerin içine girince bilmiyor hiç bisi:KK43:
Canim sat son adet tarihi kisaltmasi bat ise beklenen adet tarihi oluyor...

X