- Konu Sahibi kahvekokulu
- #2.041
Belirtilerin neler canım bat a kaç gün var?Olur tabiki bayağı oku dıger topikle ama sanırım ben hamileyım öyle hissediyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Belirtilerin neler canım bat a kaç gün var?Olur tabiki bayağı oku dıger topikle ama sanırım ben hamileyım öyle hissediyorum
Betahcg de olan hormonla aynıymış canım bununla ilgili bir tropik var oradan daha detaylı ögrenırsınAma ovulasyon testi lh i gösteriyo nasıl oluyo öyle olsa gebelik testlerine gerek kalmazdı anlamadım bu işi
Üzülmeyin canım ya Allah hayırlısıyla versin inşAynı duyguyu bu sabah bende yaşadım. Düşük yaşadım 3 ay önce. Her adet dönemi bir kabus. Bugün regl oldum ve umutlar yerlerde tabi. ((
Özellikle tansiyonun çok Dülük nereye yatsam uyumak istiyorum bide rahmimin üstünde gerilmeler var diğer gebelıgımdede böyle olmuştu hayırlısı bire ateş basması var bat 16 temmuzBelirtilerin neler canım bat a kaç gün var?
InşallahÜzülmeyin canım ya Allah hayırlısıyla versin inş
BAt tarihimiz aynı. Ben de ani bi üşüme geliyo şu an ayağımda çorap ve patik var. Sonra aniden sıcak basıyo. Artı devamlı olmayan sarıya yakın sümüksü bi akıntım oluyo. Aralıklarla kasık bel ve bacak ağrım var özellikle sol kasık ve bacak ağrısı girdiği zaman öldürüyo beni. Tabi bunlar hamileliği gösterir mi bilmçyorum.Özellikle tansiyonun çok Dülük nereye yatsam uyumak istiyorum bide rahmimin üstünde gerilmeler var diğer gebelıgımdede böyle olmuştu hayırlısı bire ateş basması var bat 16 temmuz
Hayırlı haberlerini bekliyoruz canımYarın kan testi vereceğim sağlık ocağında inşaallah emekler boşa gitmemiştir salı günüee mutlaka paylasırım olumlu olumsuz
Bnde de üşüme oluyor özellikle ayakların demir gibi ısınmıo gece çok üşüyorumBAt tarihimiz aynı. Ben de ani bi üşüme geliyo şu an ayağımda çorap ve patik var. Sonra aniden sıcak basıyo. Artı devamlı olmayan sarıya yakın sümüksü bi akıntım oluyo. Aralıklarla kasık bel ve bacak ağrım var özellikle sol kasık ve bacak ağrısı girdiği zaman öldürüyo beni. Tabi bunlar hamileliği gösterir mi bilmçyorum.
Tatlm bn adet oldm.Gormussndur belki 36.gundeOlur tabiki bayağı oku dıger topikle ama sanırım ben hamileyım öyle hissediyorum
Aynı canım ayaklarım donuyo pratikle geziyorum bide dün gece ateşim çıktı anlamadım yani yazın ortasında. Senin ilk hamileliğinde olmuş muydu böyle?Bnde de üşüme oluyor özellikle ayakların demir gibi ısınmıo gece çok üşüyorum
Canım benim de bat 14 temmuz seninle aynı durumdayım. Şu an ayağımda çorap ve patik var akşam da inanılmaz üşüdüm sonra ateşim çıktı ayaklarım hala buz gibi. Umarım ikimiz için de iyiye işarettir.Kizlar dun gece o sicak havada yorganla yattim usume geldi ara ara bazen sicak basti yandim sabahtan beri ayaklarim usuyo corap yetmedi millet denize gidiyo benim ayakta patik var bat 12 temmuz ama belirti diye dusunmuyorum cunki bu 4. Ayim hic bi ay tutmadi bide goguslerim adete yakin siser kocaman olurdu simdi yumusacik bu hirmon ilaclari dengemi bozdu ne yapti anlam veremiyorum bole adete yakin sutyenden tasardi simdi ole degil
Ben her gun denedim canim hic bi gunu bos gecirmedim :)Hayırlı olsun tatlım
Benim sana bir sorum var bu ovülasyon testi ile bi barışamadım ben , çift çizgiyi gördükten sonra hep mi birlikte olucaz , seninkini saha detaylı anlatabilir misin
Bat beklenen adet tarihi sat son adet tarihi demek ovulasyon testini adetinin bitiminizden itibaren yapmanı öneririm belkide erken yumurtluyosundurKızlar dün bat neyin kisaltmasi sormustum ben bi sat yanından adet tarihni biliyorum ..yardimci olur musunuz. ? Ben de temmuz da hamile kalmak istiyorum 6 sinda adet oldum malesef bugün bitecek gibi azaldı ...ilk kez ovulasyon testi alıp başlıca m ama adet biter bitmez mi baslamaliyimm. .iyi ki böyle bi grup var yoksa insan ilk kez bu islerin içine girince bilmiyor hiç bisi
Benim beta 13 iken ikisindede ciktiCanım benim bata bir hafta var sabah ilk idrarla normal gebelik testi yaptım tabiki negatif. Ovulasyon testi alıp yapsam çıkar mı ki yani?
Sagol canim darısı tum isteyenlere laqo ile basliodu evde olsaydim bakardimHangi marka ovulasyon testini kullandın canım buarada hayırlı olsun bebişşn
Bata 13 gün varken mi yani baya erken değil mi o tarihte yumurtlamanın yeni bitmiş olması lazım sanki hemen kam tahlili yaptırmış miydin doktor ne kadarlık demişti?Benim beta 13 iken ikisindede cikti
Laboquick miSagol canim darısı tum isteyenlere laqo ile basliodu evde olsaydim bakardim