- 1 Ağustos 2016
- 1.091
- 811
-
- Konu Sahibi kahvekokulu
- #2.021
Hayır canım hamile değilim o başımdan geçen ilk hamileligimdi .. Belirtiler herkeste farklı canım.. Sadece diyebileceğim eğer normalde olmayan şeyleri birden yasarsan bir ihtimal hamile olabilirsin.. Ama normalde belirtiler adet gününe dört gun kala başlar bhcg o aralar çıkıyor çünkü ..Yani şu an hamilesin. Hamileliğini öğrenmeden önce ne gibi belirtilerin olmuştu canım. Benim bata 1 hafta var şu an ayağımda çorap ve patik var bi üşüyorum bi sıcak basıyo aniden. Ve devamlı olmayan sarıya yakın sümüksü bi akıntı oldu 3 4 defa sadece peçeteye gelen. Senin ne gibi belirtilerin olmuştu ?
Canım benim bata bir hafta var sabah ilk idrarla normal gebelik testi yaptım tabiki negatif. Ovulasyon testi alıp yapsam çıkar mı ki yani?Kizlar sürekli ovulasyon testi kullaniyordum 30 mayis cift cizgiyi yakaladim dedim yumurtluyorum ama yine hergun testi yapmaya devm ettim 8 haziranda baktim yine cift çizgi tekrar yumurtldigimi dusundum ama gebelik testoi de yaptim silik tekrar yaptim silik derken adetime 12 gun kala hamile olduğumu ogewndim Allah hepinize sagkikli hayirli swkilde nasip etsin...
Hayır canım çıkmaz Bata iki gün kala ancak çıkarCanım benim bata bir hafta var sabah ilk idrarla normal gebelik testi yaptım tabiki negatif. Ovulasyon testi alıp yapsam çıkar mı ki yani?
Arkadaşın biri bir hafta önce çıkıyo yazmış kafam karıştıHayır canım çıkmaz Bata iki gün kala ancak çıkar
Eğer bu kadar çok merak ediyorsan en iyi yapabileceğin şey iki gün sonra kan vermek
Ay acaba bnde snin gibi Hamile kalirmiyim 2. Ayda Insallah dua et bana.Bu arada gevmis olsn.Atlata bildigine sevindm.hap ictm gecti bnim sancinmsafari_go canım ona faydası olmadı bende sadece civanpercemi bitkisel karışım var içinde yok yok onun coook faydasını. Gördüm ben inan acillere zor yetistiriyorlardi sokaklarda bayiliyordum ben ama şükür kalmadı ..
Öyle bir şey yok ancak ikiz gebeliklerde ve bir ihtimal de adetten dört gün önce de ogrenebilirsin ama sadece bhcg çok erkenden çok yüksek olursa.. kişiden kişiye farklılık gösterir budaArkadaşın biri bir hafta önce çıkıyo yazmış kafam karıştı
Canım ya bat yarın 3 gün önce test negatif çıkmıştı.sürekli kasık ağrım var ince ince sızlıyo bazen bıcak batması gibi keskin.adet sancım hiç olmaz benim normelde.gebelikte sancı oluyormu acabaÖyle bir şey yok ancak ikiz gebeliklerde bir ihtimal
Hangi marka ovulasyon testini kullandın canım buarada hayırlı olsun bebişşnKizlar sürekli ovulasyon testi kullaniyordum 30 mayis cift cizgiyi yakaladim dedim yumurtluyorum ama yine hergun testi yapmaya devm ettim 8 haziranda baktim yine cift çizgi tekrar yumurtldigimi dusundum ama gebelik testoi de yaptim silik tekrar yaptim silik derken adetime 12 gun kala hamile olduğumu ogewndim Allah hepinize sagkikli hayirli swkilde nasip etsin...
Oluyor canım senden zaten umudum var hadi hayırlısı inşallah.Canım ya bat yarın 3 gün önce test negatif çıkmıştı.sürekli kasık ağrım var ince ince sızlıyo bazen bıcak batması gibi keskin.adet sancım hiç olmaz benim normelde.gebelikte sancı oluyormu acaba
Ayy inşallah bitanemOluyor canım senden zaten umudum var hadi hayırlısı inşallah.
Benim de ikizim var ikiz çocuğum olur mu ki acepÖyle bir şey yok ancak ikiz gebeliklerde ve bir ihtimal de adetten dört gün önce de ogrenebilirsin ama sadece bhcg çok erkenden çok yüksek olursa.. kişiden kişiye farklılık gösterir buda
Benim de ikizim var ikiz çocuğum olur mu ki acep
Ayyy canım kusura bakma bıktırdım demi seni valla günler geçmek bilmiyo da erken yapılabilcek bişeyler arıyorum işteOlma ihtimali yüksek tabi diğer kişilere nazaran .. Hadi yap bir ovulasyon testi elinde fazladan varsa sende kurtul bende kurtuluyum
Yook canım estağfurullah sadece seni teşvik ediyorum elinde varsa yap gitsin bitaneAyyy canım kusura bakma bıktırdım demi seni valla günler geçmek bilmiyo da erken yapılabilcek bişeyler arıyorum işte
Elimde yok şu an bizde bu ay ovulasyon takibi yaptık ondan biraz umutlanıyorum çift çizgiyi gördüğüm günü ve devamındaki 2 günü değerlendirdik gerisi Rabbime kalmışYook canım estağfurullah sadece seni teşvik ediyorum elinde varsa yap gitsin bitaneama pozitif çıkmasını bekleme ama cikadabilir yani
Ayy canım hemen ümitsizliğe kapılma bu ay dediğin gibi ovulasyon testi kullan büyük rahatlık ve kolaylık ne zaman yumurtladığını görüyosun rahatlıkGönül isterdi ki güzel haberler vereyim , bi umuttu beklemek ama benimkiler geldi bu ayda gitti maalesef önümüzdeki zamanlara bakacağız demekki zamanı varmış, ov. Testi yapıcam bu ay bakalım ne olacak göreceğiz Allah herkesin gönlüne göre hayırlısını versin , dualarım beklentisi olan tüm herkesle , buralardayım
Aynı duyguyu bu sabah bende yaşadım. Düşük yaşadım 3 ay önce. Her adet dönemi bir kabus. Bugün regl oldum ve umutlar yerlerde tabi.Gönül isterdi ki güzel haberler vereyim , bi umuttu beklemek ama benimkiler geldi bu ayda gitti maalesef önümüzdeki zamanlara bakacağız demekki zamanı varmış, ov. Testi yapıcam bu ay bakalım ne olacak göreceğiz Allah herkesin gönlüne göre hayırlısını versin , dualarım beklentisi olan tüm herkesle , buralardayım
Olur tabiki bayağı oku dıger topikle ama sanırım ben hamileyım öyle hissediyorumGunaydin merhaba arkadasim kullanmadan hamile kaldigi icin ovulasyon testlerini bana vermisti bata 1 gunum var..bu sabah icinden hediye cikan gebelik testini yaptim negatif ciktiama esim bile neredeyse emindim hamile oldugundan cok belirtilerin var ani usume titreme birden ates basmalari bel,kasik agrilari,bulantilar...neyse bu markayi bilmiyorum ama yarin regl olmazsam baska bir test alirim diyorddum..ovulasyon testleri ile ne zaman ve nasil yapabilirim gun icinde bugun yapsam olur mu mesela?