- 11 Nisan 2017
- 2.578
- 2.118
- 133
Ayyyy ben sana var dedimKızlaarr dayanamadım yaptım ve sonuç, Allah'ım nolur gerçek olsunnn5 dakika içinde böyleydi predictor express sarı kutulu olan test, adet gecikmesindne itibaren yapin diyor ama ben iki gün kala yaptım böyle çıktı, inşallah hayal görmüyorumduur @Mucizemmm16 @000umutlu000 @Hayatlarrr @ @Lale95 miraclebeyb @Safransari @miresl partalina_ S sultansultan90 @Random3
Yapıcam canım onda da çıkarsa kan veririmBaska test yapabilirsen yap catlarizbebetime olmasin miratech falan olsun
Şükürler olsunAyyyy ben sana var dedimhayırlı olsun canım benim ne güzel haber buuu
Ay canım umarım yanıltmaz gayet belirgin bir çizgi görünüyor. Bebişimiz gelsin artık5 dakika içinde böyleydiyarın tekrarliyim günüm geçince kan vereyim diyorum. Ya yarında oğlumun doğum günü çok güzel tevafuk oldu cok sevinecek öğrenince
Valla dayanabilirsen bekle kuzumDimii yaaa bakkk bende araştırdım 50 değer üstünü ölçüyormuş regl günü yapılıyormuş benim 2 gün var çıktı hemencanım bat geçince gideyim diyorum kan vermeye nasıl yapsam bilemedim şimdi
Tekrarlicam canım yada aksam direk kan vermeyede gidebilirim ayy bilmiyorum ne yapacağımı inanAy canım umarım yanıltmaz gayet belirgin bir çizgi görünüyor. Bebişimiz gelsin artıklütfen tekrarla testi bekliyoruz
Karnımda kelebekler uçuşuyo sankiValla dayanabilirsen bekle kuzum
İnşallah canım sağ salim kucağına al amiiiinnŞükürler olsuninşallah bu sefer benimledir canım
Allaaaahhhh
Bilinç altıma o kadar işlemiş ki rüyamda test yapıyorum ve pozitif çıkıyordu. Uyandım kalktim test yaptım pozitif. Fotolarda bu kadar belli oluyor ama pembe pembe bana bakıyor ordanİnşallah canım sağ salim kucağına al amiiiinn
Değmiş 82 tl yeKaça aldı ya gitmis buna 82 tl vermiskiyamam ben bunu adetim gecerse yaparim
İyiki dinlemişim siziAllaaaahhhhayyy işte bu ya yaşasın çok güzel görüntü ya bak gördün müü :)) iyi ki yaptın testi, çok sevindim kuzum
Mutluluğunu ertelememiş oldun, ben bile ferahladım senin adına. Darısı bize canom. Topiğin uğurlu geldi sana.İyiki dinlemişim sizi
Bende pembeyle ögrendm kuzum bence de var kanaaaa koşşşTekrarlarım canım. Arastirdim da predictor early pembe kutulu olan erken gebelik testiymiş, predictor express benim kullandığım regl günü yapılan testmis 50 hcg üstünü algılıyormuş. Benimde daha 2 gun var çıkardı hemen, inşallah bu sefer yanilmam Allahim inşallah
Hakkındır bacımÇerçeve yapicam
Adet geçsin öyle gideyim diyorum gerçi benim isim belli olmazBende pembeyle ögrendm kuzum bence de var kanaaaa koşşş
Yaa bu mutluluk her şeye değiyordur işteKarnımda kelebekler uçuşuyo sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?