ANNE ADAYLARI | BAT TARİHİ | SONUÇ |
D Destinamm | 1 Temmuz | |
| 1 Temmuz | |
T tugce2110 | 1 Temmuz | |
C Ceren3510 | 2 Temmuz | |
| 3 Temmuz | |
| 4 Temmuz | |
| 5 Temmuz | |
| 5 Temmuz | |
A anatomim | 7 Temmuz | |
| 7 Temmuz | |
| 7 Temmuz | |
W wish2401 | 8 Temmuz | |
| 10 Temmuz | |
| 15 Temmuz | |
I iremgns | 16 Temmuz | |
E eoeo621 | 18 Temmuz | |
R Random3 | 20 Temmuz | |
M merve4416 | 26 Temmuz | |
| 27 Temmuz | |
S sultansultan90 | 31 Temmuz | |
B Bulutgillerden | 31 Temmuz |
Valla ben daha adet olmadım 5 gün gecikti ama sen beni burayada yaz ümidim yok 4 Temmuz şekerimGüzel anne adayları, bu gezdiğimiz son topik olsun. Temmuz ayı bize mucizemizi versin, listeile dolsun Umutlarımızı, heyecanlarımızı, mutluluğumuzu paylaştığımız bir topik olsun..
Topiğe katılmak isteyen arkadaşlarım beni etiketleyip BAT tarihini yazarsanız, görüp listeye eklemem daha kolay olur
Test yaptın mı canım kırmızıları bi göreydik en azındanValla ben daha adet olmadım 5 gün gecikti ama sen beni burayada yaz ümidim yok 4 Temmuz şekerim
Valla yaptım geçen hafta ama çok silikti yarın dotora gidicem kan verdim 1.20 çıktı kan sayımların düşük yükselebilir dedi bekletti bakalım ama benim hiiiiiç ümidim hissiyatım yokTest yaptın mı canım kırmızıları bi göreydik en azından
Tamam canım ekledimValla yaptım geçen hafta ama çok silikti yarın dotora gidicem kan verdim 1.20 çıktı kan sayımların düşük yükselebilir dedi bekletti bakalım ama benim hiiiiiç ümidim hissiyatım yoko yüzden sen yapıştır benim adımı tabloya
Hemen mi çıktı sonra mı
Canım beni de ekle bat 9 temmuzGüzel anne adayları, bu gezdiğimiz son topik olsun. Temmuz ayı bize mucizemizi versin, listeile dolsun Umutlarımızı, heyecanlarımızı, mutluluğumuzu paylaştığımız bir topik olsun..
Topiğe katılmak isteyen arkadaşlarım beni etiketleyip BAT tarihini yazarsanız, görüp listeye eklemem daha kolay olur
Topik hayırlı olsun, inşallah Hepimiz bu ay hayırlısıyla hamile kalırız, çok aminGüzel anne adayları, bu gezdiğimiz son topik olsun. Temmuz ayı bize mucizemizi versin, listeile dolsun Umutlarımızı, heyecanlarımızı, mutluluğumuzu paylaştığımız bir topik olsun..
hemen çıktıHemen mi çıktı sonra mı
benimde durumlar sıkıntılı ama yaz bakalım canımGüzel anne adayları, bu gezdiğimiz son topik olsun. Temmuz ayı bize mucizemizi versin, listeile dolsun Umutlarımızı, heyecanlarımızı, mutluluğumuzu paylaştığımız bir topik olsun..
Ekledim canım uğur getirsin inşallahCanım beni de ekle bat 9 temmuz
Uğurlu gelicem sana canım inşallah
Ekledim canımmKuşum benim 4 temmuz bat
İnşallah hislerinde yanılırsınBenim haziran batı daha gelmedi ama buraya da bi selam vereyim eninde sonunda gelicem buraya gibi hissediyorum
O zaman bi daha kan ver derimhemen çıktı
Yarın sabah kontrolüm var bakalım ne çıkacakO zaman bi daha kan ver derim
gelme sana kapılar kapalı burada, istenmiyorsunBenim haziran batı daha gelmedi ama buraya da bi selam vereyim eninde sonunda gelicem buraya gibi hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?