Temmuz anneleri cinsiyetler ogrenildi mi

Merhabalar siz de temmuz annesi misiniz benim bun kanamam oldu bebeğin eşi aşağıda dedi doktor normal doğum olmasını çok istiyordum sezeryan olursun normal olacam diye çok Umitlenme dedi size doktor bu tarz bir şey söyledi mi âcaba

Kaçıncı haftadasın? Bana söylemedi çok şukur canım. Ama etrafımda duydum.

Kaçıncı haftadasın? Bana söylemedi çok şukur canım. Ama etrafımda duydum.
27+3 canm 3 âylikken de olmuştu kanama hafif o zaman da dedi aynısını şimdi de bütün gece internetten araştırdım internette diyor sezeryan olunur diye size ne dedi doktorunuz tam olarak eşin aşağıda olmasıyla ilgili

Bana demedi canım ama yakınım vardı onunda öyleydi sezeryan olur dedi kanaması oldu sezeryanla aldılar bebeği. Sanırım aşağıda olduğundan normal doğuma engelmiş. İnşallah herşey yolunda gider

Bana demedi canım ama yakınım vardı onunda öyleydi sezeryan olur dedi kanaması oldu sezeryanla aldılar bebeği. Sanırım aşağıda olduğundan normal doğuma engelmiş. İnşallah herşey yolunda gider
Kanaması kaçıncı hafta oldu da sezaryane almak zorunda kalındı acaba biliyor musunuz

asososos post: 46135269 .!.:
Kanaması kaçıncı hafta oldu da sezaryane almak zorunda kalındı acaba biliyor musunuz
36.cı haftadaydı. Bebek de gelişimi de çok iyiydi bi sorun çıkmadı. Sorun olmaz Allah'ın izniyle merak etme

Benimde miniğim erkek :) İsmini Oğuz Kağan düşünüyoruz. Allah hepimize hayırlısıyla yavrularımızı kucağımıza almayi nasip etsin

Merhaba bende temmuz annesiyim plesanta previa tam olarak nerde söyledi öi

Onunda türleri oluyor bazısı rahim ağzını tam kapatıyor bazısı az kısmını bazısı rahimağzına yakın bebek büyüdükçe bebek eşi yukarıya çıkabiliyor. Benim de kanamam olmuştu hamileliğin başından beri 3kez oldu ama Dr bi sıkıntı yok diyor anlamadm bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…