- 27 Kasım 2015
- 1.192
- 326
- 73
- 35
- Konu Sahibi ortametraj
-
Dikkat et sende canım kendine istirahat diyorsa doktor dinlenUltrasonda anlasiliyor canm ama zaten bu haftalarda asagida olurmus bebek buyudukce yukari cikiyormus kanama olursa istrahat diyorlar
Merhabalar siz de temmuz annesi misiniz benim bun kanamam oldu bebeğin eşi aşağıda dedi doktor normal doğum olmasını çok istiyordum sezeryan olursun normal olacam diye çok Umitlenme dedi size doktor bu tarz bir şey söyledi mi âcabaDr altan muayene etti ultrasona bakti bi sikinti gorunmuyor dedi sadece bebek eşi asagda o da erken donemde olur dedi yukari cikar dedi ayy ne bilim ilk aylarda hafif kilcal damar seklinde az kanamada oluyordu dr bakti bisey yok dedi olur diyor bi benmki boyle heraldw
Kaçıncı haftadasın? Bana söylemedi çok şukur canım. Ama etrafımda duydum.Merhabalar siz de temmuz annesi misiniz benim bun kanamam oldu bebeğin eşi aşağıda dedi doktor normal doğum olmasını çok istiyordum sezeryan olursun normal olacam diye çok Umitlenme dedi size doktor bu tarz bir şey söyledi mi âcaba
27+3 canm 3 âylikken de olmuştu kanama hafif o zaman da dedi aynısını şimdi de bütün gece internetten araştırdım internette diyor sezeryan olunur diye size ne dedi doktorunuz tam olarak eşin aşağıda olmasıyla ilgiliKaçıncı haftadasın? Bana söylemedi çok şukur canım. Ama etrafımda duydum.
Bana demedi canım ama yakınım vardı onunda öyleydi sezeryan olur dedi kanaması oldu sezeryanla aldılar bebeği. Sanırım aşağıda olduğundan normal doğuma engelmiş. İnşallah herşey yolunda gider27+3 canm 3 âylikken de olmuştu kanama hafif o zaman da dedi aynısını şimdi de bütün gece internetten araştırdım internette diyor sezeryan olunur diye size ne dedi doktorunuz tam olarak eşin aşağıda olmasıyla ilgili
Kanaması kaçıncı hafta oldu da sezaryane almak zorunda kalındı acaba biliyor musunuzBana demedi canım ama yakınım vardı onunda öyleydi sezeryan olur dedi kanaması oldu sezeryanla aldılar bebeği. Sanırım aşağıda olduğundan normal doğuma engelmiş. İnşallah herşey yolunda gider
36.cı haftadaydı. Bebek de gelişimi de çok iyiydi bi sorun çıkmadı. Sorun olmaz Allah'ın izniyle merak etmeasososos post: 46135269 .!.:Kanaması kaçıncı hafta oldu da sezaryane almak zorunda kalındı acaba biliyor musunuz
Merhaba bende temmuz annesiyim plesanta previa tam olarak nerde söyledi öiMerhabalar siz de temmuz annesi misiniz benim bun kanamam oldu bebeğin eşi aşağıda dedi doktor normal doğum olmasını çok istiyordum sezeryan olursun normal olacam diye çok Umitlenme dedi size doktor bu tarz bir şey söyledi mi âcaba
Asagida dedi ultrasondan gösterdi sezaryen olman lazım dediMerhaba bende temmuz annesiyim plesanta previa tam olarak nerde söyledi öi
Canm sen kaç haftalıksınAsagida dedi ultrasondan gösterdi sezaryen olman lazım dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?