-
- Konu Sahibi baldan_madam
- #3.321
Seni çok iyi anlıyorum canım bende iki kere dusuk yaptım şimdi 3 fakat buda tehlikeli durumda insallh rabbim büyük isteyenlere hayırlı evlat nasip etsinKaybettimmmm bebeğimin varlığına alışamadan kaybettim onu bu durumu nasıl atlatabilirim bilmiyorum...
Uff benimde yarın kontrol var bugün kırmızı kırmızı geldi bakalım ne diyecekler benim demekki aktif bir kanamam varKızlar bende yarın doktora gidicem inşallah kanama alanı azalmıştır bebek iyidir umutla bekliyorum
Üç haftalıkta daha ben mi bakamadım acaba bebeğime Benim yüzümden mi gitti bıraktı beniKaç haftalıktı Canım.Allah sabır versin inşallah en kısa zamanda sağlıklı bir gebelik geçirirsin
Canım iğnenin kaçıncı günü 11 çıkmıştı beta hcg dur belki daha erken olduğu için kan da yükselmedi canımBilmiyorum iğnenin etkisi devam eder dedi doktor umutlarım parçalanıyor gittikçe ne yapmam gerektiğini bilmiyorum
Teşekkür ederim Doktor Bu ay yine adet göreceğimi ama kanamamın daha fazla olacağını söyledi bugün çok belli belirsiz lekelenmem oldu ve Sol kasığım çok ağrıyor Ara ara bunları hissettikçe üzüntüm kat kat artıyorSeni çok iyi anlıyorum canım bende iki kere dusuk yaptım şimdi 3 fakat buda tehlikeli durumda insallh rabbim büyük isteyenlere hayırlı evlat nasip etsin
Hiç olur mu lütfen ya Allah ın takdiri. Sağlıklı değilmiş demek ki.Üç haftalıkta daha ben mi bakamadım acaba bebeğime Benim yüzümden mi gitti bıraktı beni
Benim 15 gün önce az kanamam oldu ama şuan yok geçen perşembe kesenin altında çıktı inşallah güzel haberler alırız ikimizdeUff benimde yarın kontrol var bugün kırmızı kırmızı geldi bakalım ne diyecekler benim demekki aktif bir kanamam var
Üç haftalıkta daha ben mi bakamadım acaba bebeğime Benim yüzümden mi gitti bıraktı beni
İnşallah canımBenim 15 gün önce az kanamam oldu ama şuan yok geçen perşembe kesenin altında çıktı inşallah güzel haberler alırız ikimizde
Iğnenin onuncu günü Beta HCG değerim 10.28 çıktı Dün onüçüncü gündü ve 1.27 çıktı Doktor gecikmenin olduğunda gelmemi söyledi Adetin üçüncü günü sanırım Test yapmak için yine gideceğimCanım iğnenin kaçıncı günü 11 çıkmıştı beta hcg dur belki daha erken olduğu için kan da yükselmedi canım
Teşekkür ederim Benim de elimden gelen hiçbir şey yokne denir nasıl teselli edilir ki.. Dilerim yeniden hamile kalırsın ve sağlıkla kucağına alırsın bebeğini.. Geçmiş olsun demekten başka bir şey diyemiyorum maalesef..
Üç haftalıkta daha ben mi bakamadım acaba bebeğime Benim yüzümden mi gitti bıraktı beni[/QUOTsakin öyle düşünme sağlıksız gebelik sonlaniyo ben 3 ay arayla oldu bnde kendini sucladim ama allhim böyle nasip etmiş rahim filminden sonra 3 ye kaldım şuan yerleşti ama yine korku var tabi sende yeni umutlarla baslicaksin kanamam geçince duzelicek inşallah
küçüktü daha Üç haftalıktı �nşallah tek umudum yeniden Hamile kalabilmekKaç haftalıktı Canım.Allah sabır versin inşallah en kısa zamanda sağlıklı bir gebelik geçirirsin
Sağlıklı bir hamilelik Ve sonunda bebeğimi kucağıma almaktan başka Tesellim olamaz herhaldene denir nasıl teselli edilir ki.. Dilerim yeniden hamile kalırsın ve sağlıkla kucağına alırsın bebeğini.. Geçmiş olsun demekten başka bir şey diyemiyorum maalesef..
Canım ama bu şekilde stres yaparsan hamile kalmanı da zorlaştırırsın. Hamileliğin çok yeniymiş belli ki sağlıklı olmayacaktı tutunamamış. Allahın gönlüne güç gider çok yıpratma kendini. Allah derdini unutturacak dert vermesin..Sağlıklı bir hamilelik Ve sonunda bebeğimi kucağıma almaktan başka Tesellim olamaz herhalde
Siz de haklısınız sanırım önümdeki güzel günleri düşünmem gerek tekrar bebeğim olması için kendimi toparlamam gerek teşekkür ederimCanım ama bu şekilde stres yaparsan hamile kalmanı da zorlaştırırsın. Hamileliğin çok yeniymiş belli ki sağlıklı olmayacaktı tutunamamış. Allahın gönlüne güç gider çok yıpratma kendini. Allah derdini unutturacak dert vermesin..
Oğlumda böyle olduğunda bacaklarımdan aşağı kıpkırmızı kan akmıştı. Eğer bir doktorun lafına baksaydım düşmüş diye kürtaja alacaktı. O yüzden huzursuz oldum bayağı doğum sancısı gibi girmeye başlamıştı. Dr bebeğe bağlı bir sorun yok Dedi küçük bir miyom gördüğünü ama tam net birşey söyleyemeyeceğini söyledi.kasıklardaki sancı çok normal değil mi? bir de adet dönemindeysen eğer bu sancıyı adet görecekmiş gibi hissediyorsun. görüştün mü ne dedi doktorun?
Iğnenin onuncu günü Beta HCG değerim 10.28 çıktı Dün onüçüncü gündü ve 1.27 çıktı Doktor gecikmenin olduğunda gelmemi söyledi Adetin üçüncü günü sanırım Test yapmak için yine gideceğim
Kanda çıktı ama doktor bebeğin var dedi ve vücudumdaki deişikliklerden de farkedilebiliyodu neyse bundn sonrası önemli olan kendime dikkat etmem lazım bidahaki bebeğim çok geç olur mu acaba??Canım sen hiç hamile kalmamıssın bence iğneden dolayı ilk 13 gün falan bhcg yüksek çıkar içindeki maddeden dolayı boşuna üzülüyorsun