- 2 Aralık 2010
- 28
- 12
-
- Konu Sahibi baldan_madam
- #3.301
Wvet cok sukur en azindan bir belirtimiz var ama orada ve saglikli olduklarini biliyoruz umarim fazla uzun surmez annemin 5. Ayina ladar surekli devam etmis oglumda 7. Aya kadar istifra ettim ins bu sefer kisa surerBn aynı durumdayız.benımde tam iki hafta oldu bulantılarım ve mide yanması cok zor ama sükür diyrum buda bı belirtii die.hatta suan uzanıyom ve kotuym
Aynıyız canm bnde haftaya gıtcm ve 10 haftalık olmus olcm bklımMasallah canim daha fistik kadar ama herseyleri belli oluyor dimi :) bende haftaya gidecem kontrole 10 haftalik olmus olacak ins bende kolunu falan gorurum yaa
İnş hayırlısı ise kısa surede bitsnWvet cok sukur en azindan bir belirtimiz var ama orada ve saglikli olduklarini biliyoruz umarim fazla uzun surmez annemin 5. Ayina ladar surekli devam etmis oglumda 7. Aya kadar istifra ettim ins bu sefer kisa surer
Valla senin de zor ilgilenecek çocuğun var üstelik çocuğa halini anlatamazsın ilgileneceksin mecbur annen falan yok mu yakınında yardımcı olacakCok daha zordur eminim benim birde ikinci gebeligim bir oglum var evde yemek yemizlik blasik birde oglumla ilgilenmem gerekiyor iyice tukendim bir gun kalkamicam diye korkuyorum yataktan
Aynı durum bende de var özellikle aksama doğru kötü oluyorumArkadaşlar bir şey danışmak istiyorum. Yaklaşık 4-5 gündür içim sıkılıyor böyle rahat nefes alamıyorum sanki . Psikolojik mi bu? Sinirimi bozmaya başldı bu durum
Aynen canım bende gündüz iyiyim akşama doğru daralıyorum resmen. İçim öyle sıkılıyorki nefes alamıyorumAynı durum bende de var özellikle aksama doğru kötü oluyorum
Evet aynen öyle oluyor benimde hormonlardan diye düşünüyorumAynen canım bende gündüz iyiyim akşama doğru daralıyorum resmen. İçim öyle sıkılıyorki nefes alamıyorum
Adete gore kac haftalık olman gerekiyor :)Eki Görüntüle 1924861 kizlar kolunu goruyonuzmu bide gozunu :)
Yok malesef ben yurt disinda yasiyorum esimde cok gec geliyor birde okula goturup getiriyorum 5 yasinda oglum cok kucuk deil ama sikiliyor evde surekli birlikte oynuyoruz normalde sabir diliyorum insalah en kisa zamanda gecer bu bulanti istifra uc haftada 2 bucuk kilo cok fazla verdim ins toparlarimValla senin de zor ilgilenecek çocuğun var üstelik çocuğa halini anlatamazsın ilgileneceksin mecbur annen falan yok mu yakınında yardımcı olacak
Kaybettimmmm bebeğimin varlığına alışamadan kaybettim onu bu durumu nasıl atlatabilirim bilmiyorum...
Dua et annesi Rabbim sabır versinKaybettimmmm bebeğimin varlığına alışamadan kaybettim onu bu durumu nasıl atlatabilirim bilmiyorum...
Canım çok üzüldüm. Allah acını unutturacak acı yaşatmasın. İnşallah en kısa zamanda hayırlısıyla tekrar hamile kalırsın bebeğini kucağına alır ve bugünleri daha az üzülerek hatırlarsın..Kaybettimmmm bebeğimin varlığına alışamadan kaybettim onu bu durumu nasıl atlatabilirim bilmiyorum...
Çok zor Bütün Duygular beynime üşüşüyor çok üzgünüm çokDua et annesi Rabbim sabır versin
Canım çok geçmiş olsun cAnım inş bir daha olurKaybettimmmm bebeğimin varlığına alışamadan kaybettim onu bu durumu nasıl atlatabilirim bilmiyorum...
Teşekkür ederim ondan sonra bebek görmeye çok daha fazla dayanamayacağım onu biliyorum reklamlardan bile nefret ediyorum kendi bebeğimi kucağıma alana kadar bebek yüzü görmek istemiyorumCanım çok üzüldüm. Allah acını unutturacak acı yaşatmasın. İnşallah en kısa zamanda hayırlısıyla tekrar hamile kalırsın bebeğini kucağına alır ve bugünleri daha az üzülerek hatırlarsın..
Bilmiyorum iğnenin etkisi devam eder dedi doktor umutlarım parçalanıyor gittikçe ne yapmam gerektiğini bilmiyorumCanım çok geçmiş olsun cAnım inş bir daha olur
Kaç haftalıktı Canım.Allah sabır versin inşallah en kısa zamanda sağlıklı bir gebelik geçirirsinKaybettimmmm bebeğimin varlığına alışamadan kaybettim onu bu durumu nasıl atlatabilirim bilmiyorum...