temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Bn aynı durumdayız.benımde tam iki hafta oldu bulantılarım ve mide yanması cok zor ama sükür diyrum buda bı belirtii die.hatta suan uzanıyom ve kotuym
Wvet cok sukur en azindan bir belirtimiz var ama orada ve saglikli olduklarini biliyoruz umarim fazla uzun surmez annemin 5. Ayina ladar surekli devam etmis oglumda 7. Aya kadar istifra ettim ins bu sefer kisa surer

Wvet cok sukur en azindan bir belirtimiz var ama orada ve saglikli olduklarini biliyoruz umarim fazla uzun surmez annemin 5. Ayina ladar surekli devam etmis oglumda 7. Aya kadar istifra ettim ins bu sefer kisa surer
İnş hayırlısı ise kısa surede bitsn

Cok daha zordur eminim benim birde ikinci gebeligim bir oglum var evde yemek yemizlik blasik birde oglumla ilgilenmem gerekiyor iyice tukendim bir gun kalkamicam diye korkuyorum yataktan
Valla senin de zor ilgilenecek çocuğun var üstelik çocuğa halini anlatamazsın ilgileneceksin mecbur annen falan yok mu yakınında yardımcı olacak

Valla senin de zor ilgilenecek çocuğun var üstelik çocuğa halini anlatamazsın ilgileneceksin mecbur annen falan yok mu yakınında yardımcı olacak
Yok malesef ben yurt disinda yasiyorum esimde cok gec geliyor birde okula goturup getiriyorum 5 yasinda oglum cok kucuk deil ama sikiliyor evde surekli birlikte oynuyoruz normalde sabir diliyorum insalah en kisa zamanda gecer bu bulanti istifra uc haftada 2 bucuk kilo cok fazla verdim ins toparlarim

Kaybettimmmm bebeğimin varlığına alışamadan kaybettim onu bu durumu nasıl atlatabilirim bilmiyorum...

Kaybettimmmm bebeğimin varlığına alışamadan kaybettim onu bu durumu nasıl atlatabilirim bilmiyorum...

ne denir nasıl teselli edilir ki.. Dilerim yeniden hamile kalırsın ve sağlıkla kucağına alırsın bebeğini.. Geçmiş olsun demekten başka bir şey diyemiyorum maalesef..

Canım çok üzüldüm. Allah acını unutturacak acı yaşatmasın. İnşallah en kısa zamanda hayırlısıyla tekrar hamile kalırsın bebeğini kucağına alır ve bugünleri daha az üzülerek hatırlarsın..

Teşekkür ederim ondan sonra bebek görmeye çok daha fazla dayanamayacağım onu biliyorum reklamlardan bile nefret ediyorum kendi bebeğimi kucağıma alana kadar bebek yüzü görmek istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…