temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Allah yardımcın olsun canım. Güzel şeyler duyacaksın inşallah. Haber ver bizlere de.
Sağol canım herşey yolundaymış. Stresten uzak dur Dedi. Halep ve ülkemizdeki olaylara biraz fazla üzüldüm galiba
image.jpeg

Kasıklarımdaki sancı sebebiyle doktora geldim. Şimdi kapıda bekliyorum. İçeri girdiğimde kötü şeyler duymaktan çok korkuyorum. Dua edin lütfen
kasıklardaki sancı çok normal değil mi? bir de adet dönemindeysen eğer bu sancıyı adet görecekmiş gibi hissediyorsun. görüştün mü ne dedi doktorun?

slm kızlar nasılsınız hamilelik ne durumda :KK70: benim gibi belirtisi olmayan var mı benim bi kez midem bulandı şimdi tekrardan belirti yok 8.haftaya girdim belirti olmayınca korkuyorum
merhaba, ben de 10.hafta içindeyim. son 4 güne kadar bende de bir belirti olmadı, göğüslerdeki dolgunluk ve hassasiyet dışında, bir de arada kısa süreli baş ağrıları vardı günde toplasan 10 dakika süren. ben de senin gibi korkuyordum. şu son 4 gündür midem de hazımsızlık ve yanma hissediyorum. hazımsızlık çok rahatsız ediyor. su dahi içemez oldum.

slm kızlar nasılsınız hamilelik ne durumda :KK70: benim gibi belirtisi olmayan var mı benim bi kez midem bulandı şimdi tekrardan belirti yok 8.haftaya girdim belirti olmayınca korkuyorum
Nesliler hep mi boyle Benim sabahları bi acı tat oluyor ağzımda çok şükür istifram olmadı ama iştahımda pek yok goguslerde dolgunluktan başka bide göbüş çıktı biraz 7 haftalığım bende :anneadayı:

Sağol canım herşey yolundaymış. Stresten uzak dur Dedi. Halep ve ülkemizdeki olaylara biraz fazla üzüldüm galibaEki Görüntüle 1924859
Gözünaydın canım çok sevindim. Stres yapmamaya çalış. Ben de üzüldüm olaylara biraz üç gündür raporluyum sürekli yatıyorum ama yine de karnım ağrıyor. Stres çok zararlı bize. :KK43:

Kizlar meraba doktorumdan geliyorum bebek kocaman olmuş ve elini kolunu gozlerini bile gorduk 8+1cikti adet tahimden cok cok buyuk cikiyor ve her girisimde dahada buyuk cikiyor.
Ne güzel, gözün aydın canım. Maşallah diyelim miniğine :) ben de kısmet olursa bu cumartesi gidecem doktora. Umarım ben de büyümüş görürüm küçüğümü. Sağlıcakla büyüsünler inşallah :nazar::dua:

Merhaba arkadaslar bende sizler gibi temmuz annesiyim suan 8+6 gebeligim yanliz 3 haftadir asiri istifra ediyorum ne yesem gidiyor ve 2 bucuk kilo verdim doktora gittim yanliz ilac verdi oda fayda etmedi zor bir surec olucak benim icin ayni durumda olan varmi?

B

Bilmiyorum daha gitmedim ama sanmıyorum hala geliyo ayakta kalınca
Bnde ayakta kalınca kanamam oluo sende benım gıbı yatagını hıc kaldrma yat ya ne olcakk dıkkat et kendıne.dr bebegın ıyı tutundugunu soyluyrdu ama dıkkat edıyrm yınede

Merhaba arkadaslar bende sizler gibi temmuz annesiyim suan 8+6 gebeligim yanliz 3 haftadir asiri istifra ediyorum ne yesem gidiyor ve 2 bucuk kilo verdim doktora gittim yanliz ilac verdi oda fayda etmedi zor bir surec olucak benim icin ayni durumda olan varmi?
Merhaba canım aynı durumdayız ben de 1.5 kilo vermişim tabi geçen hafta öyleydi belki daha vermisimdir Allah yardımcımız olsun benim bide kum dökmek eklendi çok zorlanıyorum :KK43:

Bn aynı durumdayız.benımde tam iki hafta oldu bulantılarım ve mide yanması cok zor ama sükür diyrum buda bı belirtii die.hatta suan uzanıyom ve kotuym

Nesliler hep mi boyle Benim sabahları bi acı tat oluyor ağzımda çok şükür istifram olmadı ama iştahımda pek yok goguslerde dolgunluktan başka bide göbüş çıktı biraz 7 haftalığım bende :anneadayı:
Aynı benim gibisin benm de çok iştahım yok etli yemek bu ara canım hiç cekmiyo sebze çok tüketiyorum ama mide bulantısı falan yok gobus bende de hafif çıktı kaşık ağrılarım eskisi kadar kalmadı :KK200::anneadayı:

Nasıl belırtı yok her hamilelikte bulantı olcak dıe bısı yok fakat goğüs ağrısı olmalı

Merhaba canım aynı durumdayız ben de 1.5 kilo vermişim tabi geçen hafta öyleydi belki daha vermisimdir Allah yardımcımız olsun benim bide kum dökmek eklendi çok zorlanıyorum :KK43:
Cok daha zordur eminim benim birde ikinci gebeligim bir oglum var evde yemek yemizlik blasik birde oglumla ilgilenmem gerekiyor iyice tukendim bir gun kalkamicam diye korkuyorum yataktan

Kizlar meraba doktorumdan geliyorum bebek kocaman olmuş ve elini kolunu gozlerini bile gorduk 8+1cikti adet tahimden cok cok buyuk cikiyor ve her girisimde dahada buyuk cikiyor.
Maşallah dıyelim öncelikle bnde 9 haftalık fkt basını tek gordm

Arkadaşlar bir şey danışmak istiyorum. Yaklaşık 4-5 gündür içim sıkılıyor böyle rahat nefes alamıyorum sanki . Psikolojik mi bu? Sinirimi bozmaya başldı bu durum

X