temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

İnş canım kaç mm olması gerekiyormuş ki öyle çıktı

Kızlar acile gittim idrar tahlili verdim enfeksiyon ve kum çıktı ilaç veremem dedi bol su icicem sanki icebiliyorum da rapor vermeye de korkuyorlar bu soğukta ise gidicem yarın da pazartesi kendi doktoruma gidicem zaten biraz bebeğimi görürüm moral olur bana

Canım kendi doktoruna durumu açıkla o rapor verecektir bence. Normal zamanda bile çalışmamız zor oluyor ki bir de hastayken bu soğukta daha kötü olursun

kızlar ben hamileliğimde 7+1 deyim. siz hiç kilo aldınız mı acaba? ben hiç kilo almadım ama karnım bazen 3-4 aylık hamile gibi şişiyor 2-3 saat sonra iniyor. Benim gibi olan var mı aranızda? ama şişkinlik varken de tartılıyorum kilom hep aynı

Canım benimki alttan muayene etti. Tarihim son adet tarihime göre. Şuan 6+3 üm. Karından baktıysa görememiştir ama oluşmuştur bebiş
Anladım canım karından baktı evet kese görünüyor dedi sadece sanırım cihazı da çok net değilde kan ve idrar testi istedi

Merhaba hanımlar
İki gündür günde bir defa olmak üzere pembe akıntı geliyordu. Bugün kanama başladı. Doktorum progesteron yazdı iğnesini de yaptırdım. Aynı durumda olup sonra gebeliği normal seyreden var mı aranızda acaba

Kızlar selamlar? Sizde hamilelik belirtileri ne durumda? Sürekli devam eden bir belirtiniz var mı? Ben de 2 gün öncesine kadar gaz sancıları falan vardı, şimdi kesildi. Niye kesildi diye korkmaya başladım

Şuan sadece göğüslerim sızlıyor, bir de göğüslerde dolgunluk hissi var. Başka da belirtim yok. Sizde belirtiler ne alemde?

bebeğimin tahmini doğum tarihi 12 ağustos 2017 5 haftalık hamileyim

merhaba benimde tahmini 12 ağustos 2017 şuan bir sıkıntım yok arada ağrım oluyor alt tarafta birde simdi grip oldum cok fena

slm kızlar nasılsınız hamilelik ne durumda benim gibi belirtisi olmayan var mı benim bi kez midem bulandı şimdi tekrardan belirti yok 8.haftaya girdim belirti olmayınca korkuyorum

merhaba benimde tahmini 12 ağustos 2017 şuan bir sıkıntım yok arada ağrım oluyor alt tarafta birde simdi grip oldum cok fena

Geçmiş olsun, benim de burnum dolmaya başladı hafiften. Şifayı kaptım ben de galiba İlaç da içemiyorum... İşler çok yoğun, bakalım halimiz ne olacak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…