-
- Konu Sahibi baldan_madam
- #3.261
Merhaba kızlar Bende aranıza katılabilir miyim? Bende 5+1 haftalık hamileyim allah izin ederse 14 ağustosta alcam meleğimi kucağıma Rabbim herkesin melekleriyle sağ salim kavuşmayı nasip etsin
İnş canım kaç mm olması gerekiyormuş ki öyle çıktıKızlar selam ,
benimde SAT 5 Kasım BHCG dün 2363 kese de 3mm çıktı. Doktorum biraz daha bekleyelim SAT ile uyumsuz dedi biraz korktum. HAziran da bebeğim 2 aylıkken kalbi durmuştu kürtaj olmak zorunda kalmıştım.
İnşaallah bu sefer sağlıkla kucağıma alabilirim bebeğimi.
Bilmiyorum daha gitmedim ama sanmıyorum hala geliyo ayakta kalıncaSenin azalma oldu mu hiç kanama yerinde
Evet canim oyle yapiyorum rica edince kabul ediyolar niye bosuna dunyanin parasini vereyimki.
Canım kendi doktoruna durumu açıkla o rapor verecektir bence. Normal zamanda bile çalışmamız zor oluyor ki bir de hastayken bu soğukta daha kötü olursunKızlar acile gittim idrar tahlili verdim enfeksiyon ve kum çıktı ilaç veremem dedi bol su icicem sanki icebiliyorum da rapor vermeye de korkuyorlar bu soğukta ise gidicem yarın da pazartesi kendi doktoruma gidicem zaten biraz bebeğimi görürüm moral olur bana
Pazartesi gidicem kendi doktoruma işte artık bi hafta isticem iyice yorgun düştüm dinlenmem lazımCanım kendi doktoruna durumu açıkla o rapor verecektir bence. Normal zamanda bile çalışmamız zor oluyor ki bir de hastayken bu soğukta daha kötü olursun
Anladım canım karından baktı evet kese görünüyor dedi sadece sanırım cihazı da çok net değilde kan ve idrar testi istediCanım benimki alttan muayene etti. Tarihim son adet tarihime göre. Şuan 6+3 üm. Karından baktıysa görememiştir ama oluşmuştur bebiş
Canım iznin varsa iki gün de izinle idare et istersen. Miden de kötü seninPazartesi gidicem kendi doktoruma işte artık bi hafta isticem iyice yorgun düştüm dinlenmem lazım
Iznim bitti kötü olan da o ya zaten canım ay sonunu bi getirsem böyle kötü oldukça kullanıcam iznimdenCanım iznin varsa iki gün de izinle idare et istersen. Miden de kötü senin
bebeğimin tahmini doğum tarihi 12 ağustos 2017 5 haftalık hamileyimkızlar merhaba hepiniz hoşgeldiniz :) hamileliğini yeni öğrenenler, gelin beraber bekleyelim. belirtilerimizi sorunlarımızı paylaşalım beraber çözüm bulalım. stresimizden uzaklaşalım. Bebişlerimize aldığımız şeyleri, yaptığımız yapacağımız güzel fikirleri paylaşalım. hadi gelin. mesela bugün ilk defa midem bulandı benimMide bulantısının bu kadar mutlu edeceği hiç aklıma gelmezdi ilk klp atışları, ilk tekmeler hadi kötü şeyler paylaştıkça küçülür, güzel şeyler paylaştıkça büyür. bu süreci hep beraber yaşayalım
merhaba benimde tahmini 12 ağustos 2017 şuan bir sıkıntım yok arada ağrım oluyor alt tarafta birde simdi grip oldum cok fenaKızlar selamlar? Sizde hamilelik belirtileri ne durumda? Sürekli devam eden bir belirtiniz var mı? Ben de 2 gün öncesine kadar gaz sancıları falan vardı, şimdi kesildi. Niye kesildi diye korkmaya başladım
Şuan sadece göğüslerim sızlıyor, bir de göğüslerde dolgunluk hissi var. Başka da belirtim yok. Sizde belirtiler ne alemde?
Allah yardımcın olsun canım. Güzel şeyler duyacaksın inşallah. Haber ver bizlere de.Kasıklarımdaki sancı sebebiyle doktora geldim. Şimdi kapıda bekliyorum. İçeri girdiğimde kötü şeyler duymaktan çok korkuyorum. Dua edin lütfen
Amin canım inşallahHoşgeldin bacım Allah tamamını erdirsin insallah
merhaba benimde tahmini 12 ağustos 2017 şuan bir sıkıntım yok arada ağrım oluyor alt tarafta birde simdi grip oldum cok fena