temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

olmaz mı canım aşırı olduğunu hissedince tansiyonumu ölçüyorum 9/5 10/5 çıkıyor ama nabız 110 u hiç düşmüyo normalmiş bu da canım kan basıncı artıyomuş hamilelikte
Bu nabız da bizi çok yoruyor canım. Ben dün 124 gördüm. Ama bütün gün de pestil gibi yattım

Kızlar bugün ben de yattım. Sabah çok kötü oldu midem öğür öğür mahvoldum. Rapor aldım üç gün yatıyorum. Korkumdan bişey yiyemedim sabahtan beri. :KK43:

canım aaclıktan öğürüyorsun zaten .bak ben patates hasladım az limon zeytın yagı ve tuz uclusu cok iyi geldi en azından miden bulanıyor ama kusamıosun bide tuzlu haslanmıs yumurta ye .leblebi bende mide bulantısı yaptı cubuk krakerde yaptı idare edicez artık en azla 3-4 haftaya gecicek.benim ilk gebeliğimde 12.haftada gecmişti

I mom diye hepsini kaplayan bi ilaç verdi doktorum bana. Folik asitten tüm vitaminler be omega3 fln iceren
ben de onu kullanıyorum canım günde bi tane ondan 2 tane de premesis içiyorum onda da vitamin var hem de bulantı bastırıyor

canım aaclıktan öğürüyorsun zaten .bak ben patates hasladım az limon zeytın yagı ve tuz uclusu cok iyi geldi en azından miden bulanıyor ama kusamıosun bide tuzlu haslanmıs yumurta ye .leblebi bende mide bulantısı yaptı cubuk krakerde yaptı idare edicez artık en azla 3-4 haftaya gecicek.benim ilk gebeliğimde 12.haftada gecmişti
Sağol canım ben de tost yedim zorla biraz iyi gibiyim şuan. Sabredicez artık biraz daha

Bende 4. Hafta ile 5. Hafta arasi oldu canim bir hafta surdu basta nokta seklinde pembe akinti sonra kahverengi akinti oldu doktor yerlesme kanamasidir ama onlem amacli progestan verdi sabah aksam agizdan aldim iki haftyaa yakin kullandim biraktirdi geri zaten ilaci aldigim gun kesildi
Benimde aynısı oldu ama şuan resmen adet kanamasına döndü bu yerleşme kanaması değil gibi dün Dr altdan ultrasonla bakdı birşey göremiyorum dedi bende 4 haftalık hamileydim progestan kullanmaya başladım ama düştü herhalde bebişim yola çıktım kendi Dr gidecem ama artık bütün umutlarım tükendi:KK61:

canım ben hamile kalmadan önce 6cm çikolata kistim vardı her doktora gitmemde sordum küçülüyor merak etme benimki şu an 2.5 cm gebeliğimin yeni 8. haftasındayım

Ayy inşallah canım yaaa.. Küçülür umarımm..

Kızlar bugün ben de yattım. Sabah çok kötü oldu midem öğür öğür mahvoldum. Rapor aldım üç gün yatıyorum. Korkumdan bişey yiyemedim sabahtan beri. :KK43:

Ayy geçmiş olsun canım. Çok sıcak ortam da bende bulantı yapıyor. Dinlen bol bol

Canım az az yersen mide bulantin olmaz . aç kalma az ve sık at ağzına bişeyler .illa canın bişeyler ister
Canım inanır mısın aklıma yemek bile gelmiyor, hatta yemek diyince bile midem kabarıyor resmen.Vallaha ne yesem fayda etmiyor çekiyoruz bizde napalım artık

Canım inanır mısın aklıma yemek bile gelmiyor, hatta yemek diyince bile midem kabarıyor resmen.Vallaha ne yesem fayda etmiyor çekiyoruz bizde napalım artık

benim sabahları oluyor daha cok sonra ilerleyen saatlerde yine var ama asırı değil ,ayva falan yiyorum aralarda mide bulantımı engellemeye calısıyorum.

canım aynı durumlardayım geçer inşallah yakında hepimizn:dua::dua: ben merak ettim birşey soracağım, özeldemi çalışıyosun, raporu nasıl aldın nereden aldın merak ettim, ben de düşünüyorum bu hafta fenayım

canım aynı durumlardayım geçer inşallah yakında hepimizn:dua::dua: ben merak ettim birşey soracağım, özeldemi çalışıyosun, raporu nasıl aldın nereden aldın merak ettim, ben de düşünüyorum bu hafta fenayım
Canım kamuda çalışıyorum. Çalıştığım yere daha bilgi vermedim o yüzden kendi doktorumdan alamadım. Kurum doktoruna açıkladım durumumu soğuk algınlığı yazdı üç gün. Perş kadar dinlenicem biraz. Bakalım inşallah tekrar almam gerekmez :KK43:

Canım kamuda çalışıyorum. Çalıştığım yere daha bilgi vermedim o yüzden kendi doktorumdan alamadım. Kurum doktoruna açıkladım durumumu soğuk algınlığı yazdı üç gün. Perş kadar dinlenicem biraz. Bakalım inşallah tekrar almam gerekmez :KK43:
hmm inşallah iyi gelir canım dinlenme, bende almayı planlıyorm carsmba doktora gidiecem özelde inş verir rapor:KK64:

X