-
- Konu Sahibi baldan_madam
- #3.061
Canım ben yaşamadım ama bu saatte pek gören olmayabilir. Adetin kaç gün geçti? Kimyasal gebelik diye bir durum var sanırım onda oluyor gebelik ilerlemeden sonlanıyor adet oluyorsun. Acilde ne dedi doktorlarKızlar benim bir hafta önce beta HCG değerin 137 di biraz kanama gibi lekelenme oldu acile gittim 51 e düşmüş varmı buna benzer birşey yaşayan acil cvp verebilirmisiniz
Canım ben Tekirdağ da yaşıyorum şuan İstanbul dayım kanama görünce şoka uğradım hemen acile gittim değerim birden çok düştü ya tekrar geri dönüp Dr gideyim diyorum yola çıkmadan da korkuyorum ne yapacağımı şaşırdımCanım ben yaşamadım ama bu saatte pek gören olmayabilir. Adetin kaç gün geçti? Kimyasal gebelik diye bir durum var sanırım onda oluyor gebelik ilerlemeden sonlanıyor adet oluyorsun. Acilde ne dedi doktorlarinşallah değildir canım. Bazen testleri farklı yerde yaptırınca sonuç yanıltabiliyor. İnşallah öyle bir şeydir
Kalp atışını duydum 3 aralıkta, 1 ay sonra cagirdi canım. 3 ocakta gidicem tekrarKalp atışını duyan arkadaşlar kaç hafta sonra tekrar kontrole çağırdı doktorunuz cevap yazarsanız çok sevinirim
Kızlar benim bir hafta önce beta HCG değerin 137 di biraz kanama gibi lekelenme oldu acile gittim 51 e düşmüş varmı buna benzer birşey yaşayan acil cvp verebilirmisiniz
Canım ben Tekirdağ da yaşıyorum şuan İstanbul dayım kanama görünce şoka uğradım hemen acile gittim değerim birden çok düştü ya tekrar geri dönüp Dr gideyim diyorum yola çıkmadan da korkuyorum ne yapacağımı şaşırdım
Canım bende hayırlısı diyorum da eşim şuan şoka girmiş gibi ona çok üzülüyorum adetim 10 gün geçmişti beta HCG yükselişi normaldi ama kimyasal gebelik de parça düşürdünmü sen nasıl açıldı kanamanyolun uzaksa bosuna gitme degerin sıfırlanır tekrar bir test yaptır garantile . biliyorum su an cok uzuluyorsun ama saglam gebelik olsa tutunurdu zaten, kimyasaldan hemen sonra hamile kaldım canım .
Canım bende hayırlısı diyorum da eşim şuan şoka girmiş gibi ona çok üzülüyorum adetim 10 gün geçmişti beta HCG yükselişi normaldi ama kimyasal gebelik de parça düşürdünmü sen nasıl açıldı kanaman
Salı günü gitsem geç olur mu acaba İstanbul da hastaneye gitmek bir dert zatennormal regl oldum bişey olmadı bişey olmuyor ki ne dusureceksin canım.kimyasal gebelik sadece kan degerlerinde cıkar. bence uzulmeyın herseyin hayrlısı canım. ama sen yine de yakınlarında bir doktora git bhcg negatıf olana kadar baktır
Devam ediyor mu kanama ne durumda canım? Adete çevirdi mi?Salı günü gitsem geç olur mu acaba İstanbul da hastaneye gitmek bir dert zaten
bende de benzer belirtiler olmuştu canım sağ kasığım ani minik batmalar oluyordu hamile olabilirsin tabi test yaptın mı bilmiyorumKızlar ben yeni üyeyim yardımcı olursanız çok sevinirim 1 yıldır evliyim çocuk çok istiyorum ilk denemede olmadı bu ikinci adetime 12 gün var ama göğüsümde şişme ve ağrı var ve sağ kaşığım ara ara ağriyo sağ ayağımda sanki romatizma var sizce hamilemiyim
canım ya gece pek yoktu ama şuan adete yakın kanama var şuan dokunsalar ağlayacak gibiyim Dr gideyim mi ki tekrar acaba beta HCG değerleri düştüğüne göre bu bebiş tutunamadı oluyor değilmiDevam ediyor mu kanama ne durumda canım? Adete çevirdi mi?
Evet canım anladığım kadarıyla öyle. Ama hayırlısı böyleymiş öyle düşün. Eğer sağlıklı olsaydı atılmazdı vücuddan. Ağlamak istiyorsan ağla rahatla ama kendini harab etme burda çok arkadaşımız var bunları yaşayan. Ve çoğu hemen akabinde tekrar hamile kalmışlar ve sağlıklı gebelikleri var çok şükür. En kötü ihtimalle hamile kalabildiğini öğrendin bu bile o kadar önemli kicanım ya gece pek yoktu ama şuan adete yakın kanama var şuan dokunsalar ağlayacak gibiyim Dr gideyim mi ki tekrar acaba beta HCG değerleri düştüğüne göre bu bebiş tutunamadı oluyor değilmi
Teşekkür ederim cevabın rahatlattıbeni biraz canım hakkımızdan hayırlısı artık ağlayamamıyom kardeşim hamile hissettiripde onun üzülmesini istemiyorum artık evime geçince rahat rahat ağlıyacamEvet canım anladığım kadarıyla öyle. Ama hayırlısı böyleymiş öyle düşün. Eğer sağlıklı olsaydı atılmazdı vücuddan. Ağlamak istiyorsan ağla rahatla ama kendini harab etme burda çok arkadaşımız var bunları yaşayan. Ve çoğu hemen akabinde tekrar hamile kalmışlar ve sağlıklı gebelikleri var çok şükür. En kötü ihtimalle hamile kalabildiğini öğrendin bu bile o kadar önemli kiallahım hakkında en hayırlısını versin canım. Bugün ya da yarın tekrar bir değerini ölçtür. Normal değerlere inmesi gerek diye biliyorum
canım ben hamile kalmadan önce 6cm çikolata kistim vardı her doktora gitmemde sordum küçülüyor merak etme benimki şu an 2.5 cm gebeliğimin yeni 8. haftasındayımCanım henüz ne kisti belli değil. CA 125 Yaptı. Sonucu yarın alacağım kontrol dw olacağım.. İlk zaman 4.27 cm di büyüme gösterince ameliyat olabilirsin dedi. Kesin değil yani.. Umarım küçülmüştür de gerek kalmaz..
doktora gitmedin mi canım bendede olmuştu ilk başta çok korktum sonra doktorum bana kırmızı gelmediği sürece korkma demişti ve progesteron 100 mg verdi sabah akşam içtim geçti ama bi doktora git sor kesinlikleBebek sağlıklı mı değil mi onuda anlayamıyorum. 5. haftadan beridir var ben anlamadım
canım korkma eriyor benim hamile kalmadan 6cm çikolata kistim vardı şu an 8. haftaya girdik ve benim kistim 3cm eriyor yani korkmaKızlar iyi akşamlar bişey sorcam bende çikolata kisti vardı hamile kaldım doktor bana ayrıca iki basit kist daha oluştuğunu söyledi adet olmadığım için atılamamış sizce bunlar gebelikte erir mi şu an çok sıkıntıya girdim lütfen bilgisi olan biri yardımcı olsun
Sağlıkla kavuşmak nasip etsin kardeşine de canım. Üzülme artık allah bizim için en hayırlısını yaşatır bize hepTeşekkür ederim cevabın rahatlattıbeni biraz canım hakkımızdan hayırlısı artık ağlayamamıyom kardeşim hamile hissettiripde onun üzülmesini istemiyorum artık evime geçince rahat rahat ağlıyacam