temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Cok mu gidiyosun tuvalete bende o sikinti yok pek hormonlardan uykumuz geliyo 4 5 gundur aksamlari erkenden uyku cokuyo bana sabahda cok gec kalkiyrm oysa

Çook hem de.. Bıktım valla gitmekten
Midem çok kötü uykum öyle.. Oğlumda yaşamadığım bütün her şeyi 5 katı yaşıyorum resmen

Bende cok cok gidiyorum nerdeyse orda uyuycam bi 10kere kalkiyorum gece bide uykumda hafif.

Çook hem de.. Bıktım valla gitmekten
Midem çok kötü uykum öyle.. Oğlumda yaşamadığım bütün her şeyi 5 katı yaşıyorum resmen
Benimde midem cok kotu bugun acilisi yaptim kustumyemekde yapamiyorum dusununce bile midem bulaniyor esim gelince yapıyo valla cocugumada dogru duzgun yemek yapamiyorum benimde ilk cocugum erkek onda bic boyle olmamistim

Benimde midem cok kotu bugun acilisi yaptim kustumyemekde yapamiyorum dusununce bile midem bulaniyor esim gelince yapıyo valla cocugumada dogru duzgun yemek yapamiyorum benimde ilk cocugum erkek onda bic boyle olmamistim

Yapamamayı geçtim yolda kokan o yemeklere bile dayanamıyorum.. Henüz açılış yapmadım yapmak istemiyorum :'( umarımmmm.... İkinci diye mi zor yoksa cinsiyeti mi farklı bilemedim.. Oğlumda bı kadar çubuk kraker yediğimi hatırlamıyorum. Hatta hiç diyebilirim

Aynen bende dayanamıyorum kokulara buzdolabını actim bugun yemek yapiyim diye zaten midem kotuydu bi koku geldi oyle cikardim devami gelcek diye korkuyrm suan midem calkalaniyor valla bizde cinsiyeti farkli diye dusunuyoruz hep oyle diyolar kizin olcak diyolar bakalim hayirlisi saglikli olsunda ne olursa olsun

Aynı eltimde sizin gibiydi sevindi ikincide midem çok kötü kız olcak diye erkek oldu

Üşüyün üşüyün kızlar bakalım haziran ayında ne yapacağız allah kısmet ederse benim ilkinde son ayım mayıstı haziran 1 de Doğum yaptım.mayısa girmeden üstüm yorgansız cam açık uyuyordum resmen yanıyordum eşim sabaha buz kalıbı tabii.bakalım bu sefer son ayımız haziran sonu temmuz başı

Kızlar bende yine bu sabah idrar sonrası peçeteye kahverengi akıntı geldi ya ne güzel yoktu 2 gündür :/ progestan kullanınca geçiyor ama yine de canım sıkılıyor bu duruma:/ bide 2. Adet dönemim çok yaklaştı sivilcem çıktı kasıklarımda gaz sancısı gibi ağrı var. kahverengi Lekesi Devam Eden var mi

ayy canım sorma ben sıcağı çok sevmeme rağmen çok korkuyorum o dönemden :) son zamanlar zaten uyku yok hareket edemiyoruz bir de sıcak çok zor olacak. Biz bunu hesaplayarak eylülde başladık çalışmalara ama kasımda kısmet oldu napalım

Hep öyle deniyor ama her gebelik farklı işte.. 8 haftaya öğreniriz ne olduğunu :)) hayırlısı olsun sağlıklı olsun da fark etmez..

Bulantı çoğumuzun derdi. Çubuk kraker haricinde ne yapiosunuz bayanlar geçmesi için?

Ben bir de leblebi yiyorum.. İkisi de hep çantamda iyi geliyor

Bulantı çoğumuzun derdi. Çubuk kraker haricinde ne yapiosunuz bayanlar geçmesi için?
ben çubuk krakerden felanda tiksindim sabah sabah onu yiyip istifra etmek çok kötü etti beni şimdi sabah kalkınca istifra ettikten (malesefki her sabah böle) sonra ekmeğin kabuğuyla beraber ne yapabildiysem onu yiyorum ama kesinlikle yağlı baharatlı yada melemen gibi şeyler yiyemiyorum sonra geçiyo zatenn:) bulanan mideye yapılacak pek bişey yok doktorum ilaç verdi ama almak istemedim zati FOLBİOL kullanıyorum bide onu içemem en fazla bir ay daha bulanır inşaallah dokuz ay benle gitmiycek ya hoşşşş:)

Kızlar buarada sağlık ocağına kaydinizi yaptırdınız mi ben bugün halledeyim dedim o işi de
Ben yaptırdım canım ama çok bir bilgi vermiyorlar hatta beslenme vs bikaçşey sordum oo zor hasta dedi doktor hemen hatta maydonoz sıkıntılı mı diye sordum yok derken hemşire atladı hocam o düşük yaptırabiliyor diye aa öyle mi dedi. sonrada 20.hafta gelin dedi o kadar...

Progestani duzgun yerlestirdigimde sonrasinda kahve leke gelmiyor ama duzgun yerlesmezse sonradan kahve leke geliyor. Ay hep kullanmak zorunda mi kalicam sersem Gibiyim :/

ben de çok üşüyorum canım aynı şeyi düşünüyordum neden acaba..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…