- 17 Temmuz 2016
- 2.598
- 2.513
- 38
-
- Konu Sahibi baldan_madam
- #2.841
Evet canim biliyorum bunu. Çok doğru. Allah bin kere razi olsun gecenin bi saati hiç usenmeden yaptı tekrarAlıntı :
Bigün hamile bir gelinin canı et istemiş. Kaynanasının 60 tane hayvanı varmış ama gelin kaynanaya bunu söylemekten çekinmiş çünkü kaynanası onun yoğurttan bile yemesine izin vermezmiş. Sonunda gelin düşünmüş ve kedi kesip yemeye karar vermiş. dışarı çıkmış bir kedi bulmuş karşı evin gelini görmüş yanına gelmiş. Ne yaptığını sormuş hamile gelin olanları ona anlatmış et aş erdiğini karşı evin gelinine söylemiş.
Evin gelini benim kayınpederim hacda onun bir sürü hayvanı var bitanesini kesip sana yedirsem hiç bişey Anlamaz demiş ve bu böylede olmuş karşı evin gelini hamile gelin için hayvan kestirmiş ve etini hamile geline yedirmiş. Neyse günler geçmiş kayınpederi hacdan gelmiş ve direkt gelinin yakasına yapışmış.
Sen bu dünyada nasıl bi iyilik yaptın ne gibi büyük bir amel işledinki hacda seni kabeyi 7 defa tavaf ederken gördüm hatta sen olduğuna inanmadım eteğinin ucunu kestim demiş. Gelin koşa koşa gitmiş ve eteğine baksaki eteği gerçekten kesikmiş. Yani hamile bi kadına istediğini yedirmek hacca gitmek kadar sevabmış. Hamile insanların gözüne bile bile yiyecekleri sokan ve önemsemeyen insanlar ne kadar büyük vebal aldıklarının farkına varırlar umarım.!!!
Canım neydi o yaa çok merak ettimValla ben dün face te kardeşimin eşinin tarafından birinin paylaştığı biseyi gördüm o kadar güzel gözüktü ki gözüme. Kız kardeşim arayıp kaldı mi diye sordu. Kalmamış kadın sırf kardesimle benim için tekrar yapmış. Gecenin 12 sinde gidip aldık. 1 e geliyordu nasıl yedim anlatamam
Kizlar ben de hurma istedim yedim sarımsaklı yoğurtlu makarna istedim yedim cacuk istedim yedim ama şimdilerde daha çok cacık istiyorum ama salataligim varken yoğurt yoktu bugün yoğurt mayaladim ama salatalık yok ama eşim hemen alır. :)Var varilk asermemde bir hafta sabah aksam simit yedim sonra karpuz ve limonlu kek limonlu keki bulmakta zorlandim ama bulduk yalniz anlamadim ben bu aserme isini canim yaa aslinda cokda istahli istemiyor canim ama iki uc gun aklima geliyor durduk yere o zaman anliyorum aseriyorum diyorum
Canınız çeker diye yazmadım canımCanım neydi o yaa çok merak ettim
Ay sende mi cacık istedin canım bende onu istedim bi akşam ben hatta dalga geçtim kendimle çocuğum sorunca cacık aserdim sana dicemKizlar ben de hurma istedim yedim sarımsaklı yoğurtlu makarna istedim yedim cacuk istedim yedim ama şimdilerde daha çok cacık istiyorum ama salataligim varken yoğurt yoktu bugün yoğurt mayaladim ama salatalık yok ama eşim hemen alır. :)
Bide öylesine TVde görünce kısır istedi canım birkaç gün sonra yani 2 gün once komşum biliyodu canımın istediğini yapmış gittim yedim komşularla. O gün uyuyamadim rüyalarıma girdi o gece 4 de nerdeyse kalkıp kısır yapacaktum o kadar güzeldi ki dayanamiyordum sabahı zor ettim
Canınız çeker diye yazmadım canımgizemli oldu biraz ama
Ay sende mi cacık istedin canım bende onu istedim bi akşam ben hatta dalga geçtim kendimle çocuğum sorunca cacık aserdim sana dicem
7+1KIZLAR KAC HAFTALİKSİNİZ HERKES YAZABİLİR Mİ ?
Ben 9+3 inşallah herkes hayirlisiyla doğurur
Ultrasona göre mi adete göre mi canım ? Ultrasona göre 9+1 im , adete göre 9+3 ümKIZLAR KAC HAFTALİKSİNİZ HERKES YAZABİLİR Mİ ?
8 + 6 yim bendeKIZLAR KAC HAFTALİKSİNİZ HERKES YAZABİLİR Mİ ?
Valla benimde cikti yedigimdenmi ki diyorum ama sabah kalkiyorum gene ayni sivrilesti karnim 2. Cocukda cabuk cikiyomus onceden gobek oldugundan heralde sivrilesiyoKız 7 haftalık ne büyümesi :) bir buçuk cm falandir şimdi anca :) gazdır obende oyleyim akşam seviniyorum aaa karnım çıkmış sabah bi bakıyorum dümdüz
Slm kızlar 7+4 ama biraz gerideyiz 6+6 yıl sanırım
Kiz yok asagidan basladi birazcik zaten gaz yok canim gazla aram baya iyi :))Kız 7 haftalık ne büyümesi :) bir buçuk cm falandir şimdi anca :) gazdır obende oyleyim akşam seviniyorum aaa karnım çıkmış sabah bi bakıyorum dümdüz
Kizlar benim gibi erkenden uykusu gelen varmı cok fenayim Suan misafir var ve ben esneyip duruyorum icim uyuyo resmen zor oturuyorum valla
Evet al kismi sivrilesti ikinci cocukta cabuk cikiyor karin gergin oldugu icin.Valla benimde cikti yedigimdenmi ki diyorum ama sabah kalkiyorum gene ayni sivrilesti karnim 2. Cocukda cabuk cikiyomus onceden gobek oldugundan heralde sivrilesiyo