temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Evet canim biliyorum bunu. Çok doğru. Allah bin kere razi olsun gecenin bi saati hiç usenmeden yaptı tekrar

Canım neydi o yaa çok merak ettim

Kizlar ben de hurma istedim yedim sarımsaklı yoğurtlu makarna istedim yedim cacuk istedim yedim ama şimdilerde daha çok cacık istiyorum ama salataligim varken yoğurt yoktu bugün yoğurt mayaladim ama salatalık yok ama eşim hemen alır. :)

Bide öylesine TVde görünce kısır istedi canım birkaç gün sonra yani 2 gün once komşum biliyodu canımın istediğini yapmış gittim yedim komşularla. O gün uyuyamadim rüyalarıma girdi o gece 4 de nerdeyse kalkıp kısır yapacaktum o kadar güzeldi ki dayanamiyordum sabahı zor ettim

Hayatimda yediğim en güzel kısır oydu.

Ay sende mi cacık istedin canım bende onu istedim bi akşam ben hatta dalga geçtim kendimle çocuğum sorunca cacık aserdim sana dicem

KIZLAR KAC HAFTALİKSİNİZ HERKES YAZABİLİR Mİ ?

Ben 9+3 inşallah herkes hayirlisiyla doğurur

Kız 7 haftalık ne büyümesi :) bir buçuk cm falandir şimdi anca :) gazdır o bende oyleyim akşam seviniyorum aaa karnım çıkmış sabah bi bakıyorum dümdüz
Valla benimde cikti yedigimdenmi ki diyorum ama sabah kalkiyorum gene ayni sivrilesti karnim 2. Cocukda cabuk cikiyomus onceden gobek oldugundan heralde sivrilesiyo

Kizlar benim gibi erkenden uykusu gelen varmı cok fenayim Suan misafir var ve ben esneyip duruyorum icim uyuyo resmen zor oturuyorum valla

Ben o durumdayı.. Sabah kalkıyorum 1 saat olmadan uykum geliyor. Akşam aynı.. Gece tuvalete gitmekten uyuyamıyorum yaaa ondan mı ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…