temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Kendin gidip kayıt yaptiriyorsun canım zorunlu kayıt yaptirmak
canım tlf falan aldılar zaten. en fazla arar çağırır. zaten normal hastaneye de gitsen gebelik durumun onların sistemine düşüyor arıyorlar kurtuluş yok :) zorunlu da gitmezsen ne yapabilir ki? bi gün işyerime iki polisle ebe hemşire geliyormuş mesela seni sağlık ocağına götürücez :KK70: :KK70:
şaka biyana arayınca mecbur gidicem canım napalım :KK66:

Bende de aşırı derecede kabızlık var 7+2 suan 1.5 kilo aldım gibi görünüyor anlamadım gerçekten kilomu yoksa kabızlıktan mı hamur işi ekmek çok yemiyorum ama sabahları pekmez içiyorum hergün yumurta ayran yoğurt süt ceviz meyve yiyorum düzenli olarak onlar mı yaptı onuda bilemiyorum
Aynı sorun bende de var karnım sis
Sonunda bende gördüm kalp atışlarını 1,13 cm olmuş bebeğim çok şükür :KK200::anneadayı::anne:

gözün aydın canım sağlıkla kucağımıza alırız inşallah :KK200::anne:

Evet canım Sakarya adliyesindeyim alim epeydir yok ama güzel bi ilan çıkacak gibi geliyo bu kadar aradan sonra inşallah olur gelin geldim ama akrabalarım da burada çoğunlukla tabi duzceliyim
İnşallah güzel bi alım yaparlarda banada nasip olur katip olabilmek. Hem şimdiden bi arkadaşım oldu bile ne şanslıyım :-)

Gecmis olsun canim bende yasadim cok zor biliyorum ama allah sabrini veriyor bi sekilde ben 1 kere adet gordum oteki aya tekrar hamile kaldim ins seninde kisa zamanda olur rabbim yardimcin olsun
Canim merhaba seninde ilk gebeliğin de şekerin vardı galiba ben doktora söylemeyi unuttum önceki hamileligmde şekerim olduğunu sen doktorunla konustun mu her hangi bişey söyledi mi yani dikkat et yedikleri ne falan dedi mi merak ettim

Kızlar şimdi geldim dr dan. Çok şükür kalp atışını gördüm pıt pıt :emir_bebek: gerçekten çok ilginç bi duyguymuş. Görene kadar hayal gibiymişte sanki şimdi dahada varlığına inandırdı beni görünce. Sevinçmi şaşkınlıkmı bilemedim değişik bi duygu kapladı gördüğümden beri. :KK200: Rabbim benim bebişimede hamiş tüm arkadaşlarımada devamını hayırlısıyla nasip etsin inşallah. Tüm bekleyen kullarınada hayrlısıyla bu duyguyu tatmayı tez vakitte nasip etsin inşallah :dua: öyle güzel bi şeymişki şuan herkesin bunu yaşamasını yürekten diliyorum. Çokta kaptırmayayım ben yinede kendimi daha yolun başı. :anneadayı: Bundan sonra artık alnımızda ne yazılmışsa o. :KK51: Bu arada benim hesabım 6+6 ama usg ye göre 6+1 çıktı. Dr um normal olduğunu bunu çok insanın yaşadığını ilerleyen haftalarda daha net tarih ancak alabileceğimizi, geriden gelmeye devam etse bile doğuma kadar elbet vaktini yakalayabileceğini söyledi. Hatta ileri gözüküp onlarında vaktini sonraları yakaladığını gördüklerini söyledi. Bunu yaşamayan yokmuş. Stressiz beklemeye devam et. Dahada güzel ilerleyecek görüceksin bak dedi. 1 ay kadar sonraya çağırdı. Şimdilik bu kadar :KK54:

Eklentiler

• IMG_1517.JPG
    IMG_1517.JPG
    59,5 KB · Görüntüleme: 48
Kızlar şimdi geldim dr dan. Çok şükür kalp atışını gördüm pıt pıt :emir_bebek: gerçekten çok ilginç bi duyguymuş. Görene kadar hayal gibiymişte sanki şimdi dahada varlığına inandırdı beni görünce. Sevinçmi şaşkınlıkmı bilemedim değişik bi duygu kapladı gördüğümden beri. :KK200: Rabbim benim bebişimede hamiş tüm arkadaşlarımada devamını hayırlısıyla nasip etsin inşallah. Tüm bekleyen kullarınada hayrlısıyla bu duyguyu tatmayı tez vakitte nasip etsin inşallah :dua: öyle güzel bi şeymişki şuan herkesin bunu yaşamasını yürekten diliyorum. Çokta kaptırmayayım ben yinede kendimi daha yolun başı. :anneadayı: Bundan sonra artık alnımızda ne yazılmışsa o. :KK51: Bu arada benim hesabım 6+6 ama usg ye göre 6+1 çıktı. Dr um normal olduğunu bunu çok insanın yaşadığını ilerleyen haftalarda daha net tarih ancak alabileceğimizi, geriden gelmeye devam etse bile doğuma kadar elbet vaktini yakalayabileceğini söyledi. Hatta ileri gözüküp onlarında vaktini sonraları yakaladığını gördüklerini söyledi. Bunu yaşamayan yokmuş. Stressiz beklemeye devam et. Dahada güzel ilerleyecek görüceksin bak dedi. 1 ay kadar sonraya çağırdı. Şimdilik bu kadar :KK54:
ayy ne güzel haberler bunlar kurban olurum onların kalp atışlarına ben :KK66:) yazdığın bütün dualara aminnnn :KK66:

canım tlf falan aldılar zaten. en fazla arar çağırır. zaten normal hastaneye de gitsen gebelik durumun onların sistemine düşüyor arıyorlar kurtuluş yok :) zorunlu da gitmezsen ne yapabilir ki? bi gün işyerime iki polisle ebe hemşire geliyormuş mesela seni sağlık ocağına götürücez :KK70: :KK70:
şaka biyana arayınca mecbur gidicem canım napalım :KK66:
O kadarini bilemem canım :KK70: :KK70: ama sağlık ocağında kayıt yaptırmak zorunludur yazıyordu.

gözünaydın canım :) Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin :emir_bebek::KK68:

Hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin inşallah. Seninle benim bebişin haftaları ve Crl aynı çıkmış çok sevindim ya demek ki normalmiş.benimde 6+4 ken 6+1 çıkmıştı şimdi ne durumda bilmiyorum

canım çok şüükür ya çok sevindim gerçekten:KK49:ilk vesikalık resmide çıkmışş:anne:Allah hep güzel haberler aldırsın sana bebişinden, sanırım 4,8mm tam olması gerektiği ölçülerde, hadi bakaım gözün aydınnnnn

Hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim kızlar :KK200: bütün dualarınıza aminnnnn hepimiz için herşeyin en hayırlısı olsun inşallahhhhh :dua: hepinizden Allah razı olsun inşallah :anneadayı:
elmol elmol canım ben şimdilik devlete gidiyorum karasuda devlet hastanesinde var bayan bi jinekolog iyide ilgilide bi dr allah razı olsun. 10-12 haftaya kadar buna devam etmeyi planlıyorum. Daha önceki gebeliğim düşük + kürtaj la sonuçlandı çok aceleci ve sabırsız davrandım. 1 saatlik yol burdan adapazarı merkz. Defalarca gittik geldik. Hem yıprandık hemde boşa çok para harcadık. Helali hoş olsun tabiki olan oldu diyecek söz olmaz ama bu sefer çok pimpiriklenmek istemiyorum. Ama gitmeye karar verdiğim zamanda sanırım serdivanda açılan konak ta sevilay hanıma gitmeyi planlıyorum. Yenidoğan yoğun bakım ünitesi olan tek özel orasıymış sanırım. Bakalım nasip tabiki :KK51:

canım çok şüükür ya çok sevindim gerçekten:KK49:ilk vesikalık resmide çıkmışş:anne:Allah hep güzel haberler aldırsın sana bebişinden, sanırım 4,8mm tam olması gerektiği ölçülerde, hadi bakaım gözün aydınnnnn
Aynen güzelim şükürler olsun, dahada rahatladı içim. Darısı başına inşallah hayırlısıyla. Sende güzel haberlerle gel inşallah. Ölçülerdende hem anlamıyorum hemde çok takmak istemiyorum. Büyüdükçe dahada çıkar ortaya sanırım bakalım nasip :dua: :emir_bebek: :KK200:

Hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim kızlar :KK200: bütün dualarınıza aminnnnn hepimiz için herşeyin en hayırlısı olsun inşallahhhhh :dua: hepinizden Allah razı olsun inşallah :anneadayı:
elmol elmol canım ben şimdilik devlete gidiyorum karasuda devlet hastanesinde var bayan bi jinekolog iyide ilgilide bi dr allah razı olsun. 10-12 haftaya kadar buna devam etmeyi planlıyorum. Daha önceki gebeliğim düşük + kürtaj la sonuçlandı çok aceleci ve sabırsız davrandım. 1 saatlik yol burdan adapazarı merkz. Defalarca gittik geldik. Hem yıprandık hemde boşa çok para harcadık. Helali hoş olsun tabiki olan oldu diyecek söz olmaz ama bu sefer çok pimpiriklenmek istemiyorum. Ama gitmeye karar verdiğim zamanda sanırım serdivanda açılan konak ta sevilay hanıma gitmeyi planlıyorum. Yenidoğan yoğun bakım ünitesi olan tek özel orasıymış sanırım. Bakalım nasip tabiki :KK51:
Anladım canım tabi o kadar yol git gel haklısın insan yolculuktan bile korkuyo ki ılk haftalar yenidogan bakim Konak hastanesinde vardır izmittekinde var canım aynı sartlardadir burası da diye düşünüyorum ben de adatipa gidiyorum burda devlette bikaç doktora gittim daha önceden memnun kalmadım o yüzden gitmedim bi daha ama bi yandan devlette de takip olsa mi diye düşünüyorum bi Prof var sıra alamadım ona bi türlü riskli gebeliklere bakıyo bana daha önce hamile kalırsan gel demişti alabilirsem randevu ona giderim belki

Askinda umut tepe ünüversidede dogursam ne iyi olurdu ama ben daricadayim annem izmitte oturuyor orayi bilen varmi bilmiyom ama cok iyi orasi cok inceliyolar.

X