- 18 Eylül 2014
- 10.534
- 9.312
-
- Konu Sahibi baldan_madam
- #2.781
O zaman inşallah hiç bulantin olmaz diyorum canım bizim iş malum belli yoğunluğuKatibim canım
Evet canım Sakarya adliyesindeyim alim epeydir yok ama güzel bi ilan çıkacak gibi geliyo bu kadar aradan sonra inşallah olur gelin geldim ama akrabalarım da burada çoğunlukla tabi duzceliyimelmol canım katipmisin sakaryada sevindim duyunca valla benimde çok istediğim bi memurluk ama daha bi alım açılmadı sık sık bakıyorum ilanlara sen ne zamandır burdasın gelinmi geldin yoksa buraya
hayırlı olsun canım :) benim ordaki ebe hemşireyle pek yıldızım tutmadı. suratsız pek yüzüne bakmıyor herkese cahil sen ne anlarsın muamelesi yapıyor. kalp atışını duyunca gel kaydını yapıcam dedi ama sevmedim pek o yüzden arayıp çağırana kadar gitmiycem :)Kızlar sağlık ocağı kaydımı yaptım aslında 19. haftaya kadar pek bişey de yok asi için çağırıyorlar o zamana belki başka bişey vardır bilmiyorum bakalım ararlarmis bişey isticekleri zaman
Benim tahlillerimi istediler saglik ocagindan hani rütin tahlilller birde şubat ortasi muayne var kan vercekmişim sizde yaptirin kizlar ne iyi ilgileniyolar.Kızlar sağlık ocağı kaydımı yaptım aslında 19. haftaya kadar pek bişey de yok asi için çağırıyorlar o zamana belki başka bişey vardır bilmiyorum bakalım ararlarmis bişey isticekleri zaman
Benimde basima cok sik geliyor canimKızlar bugün sabahtan beri başım dönüyor, göz kararması filan yok ama oturur vaziyetteyken ani kalkınca,eğilip kalkınca ve yürüyünce dönüyor tansiyondan mıdır acaba?
Burdan bir arkadaş onu erik değil de kuru incir olarak söyledi canım. Dun akşam yaptım bu sabah önce suyunu içmeye çalıştım ama anca yarısını icebildim canim. Midemi bulandirdi. Zaten su bile icemiyorim bu aracanım onun için birşey okumuştum gerçi ben denemedim ama aklına yatarsa bir dene istersen. kuru erik alacaksın akşamdan bir bardak ılık suya koyacaksın sabah hem suyu hem eriği tüketeceksin aç karına.
incir de iyidir demekki canım. ben erik okumuştum. iyi geldi mi? önemli olan o :)Burdan bir arkadaş onu erik değil de kuru incir olarak söyledi canım. Dun akşam yaptım bu sabah önce suyunu içmeye çalıştım ama anca yarısını icebildim canim. Midemi bulandirdi. Zaten su bile icemiyorim bu ara
Benim geçen akşam vardi canım. Parfüm tadı desem değil, deterjan tadı desem değil bi değişikti ne olduğunu anlayamadım.Günaydın kızlar ağzımda kötü bi tat var sizde de varmı hamikelikle ilgili bi durum mu acaba aynı problemi yaşayan var mı
ben de öyleyim canım :) akşamları küçük odada oturuyorum klimayı açıyorum 32 dereceye :) sanki ateşli gibi yüzüm sıcak ama ben üşüyorum. fırın gibi oluyor oda öyle oturuyorum. sonra da sıcaktan nefesim daralıyor kapatıyorum bi anda. sayemde eşim hasta olacakmerhaba arkadaşlar.pazartesi günü bebişin kalp atışlarını dinledik bizde çok şükür.11 mm olmuş dedi doktorum.benim merak ettiğim ben çok üşüyorum.evimiz oldukça sıcak olmasına rağmen gece 2 battaniyeye sarınıyor üzerine yorgan atıyorum.gündüz iş yerimde montla oturuyorum.normalmi acaba.benim gibi bukadar üşüyen varmı aranızda merak ediyorum???
Bende çok bilmiyorum canım ilk gebeliğim. bildiğim kadarıyla 1.500 ile vajinal ulturasonla görünüyomuş. normal ulturason için biraz daha beklemek lazımmışİnş canım ya acaba kalp atışı hangi beta hcg de duyuluyor çünkü benimki tahmini Çarşamba günü 4200 felan da
Icemedim canım ya yarısını içtim midemi bulanirdi.Yok normal suya canim
Ben pztesi gunu yaptirdim kaydimi canim. 23 şubatta cagirdi tetanoz aşisi için. 20. Haftada ve 28. Haftada yapılıyormuş. Kilolu tarttilar yine ve tansiyonumu ölçtülerKızlar buarada sağlık ocağına kaydinizi yaptırdınız mi ben bugün halledeyim dedim o işi de
Benim de kiloma tansiyonuma baktı tahlillerim sağlık ocağında yapılmıştı ordan aldı zaten notları tarih söylemedi arayacaklarmis beniBen pztesi gunu yaptirdim kaydimi canim. 23 şubatta cagirdi tetanoz aşisi için. 20. Haftada ve 28. Haftada yapılıyormuş. Kilolu tarttilar yine ve tansiyonumu ölçtüler
Kendin gidip kayıt yaptiriyorsun canım zorunlu kayıt yaptirmakBende tam bunu soracaktim ilk evlendigimde surekli arayip hamilemisiniz diye soran ebe simdi beni hic aramiyor yaa :) kaydi onlar gormuyormu sistemden canim gidip kayit yaptirmak mi gerekiyor bende gideyim komsumda 20. Haftada tetanos asisi yaptırdı benimde aklimdaydi bu konu