temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Madam_coco ben üç gündür gece sık idrara çıkma ve göğüs acısı hissetmiyorum mide bulantım falan zaten hiç olmadı sende durum ne acaba ?

Inşallah canım bugün yine başladı çok zor gerçekten artık gözlerim acıyo canım böyle olmasa belki de korkarım bebeğim iyi mi diye
Canim aslinda senin cok erken baslamiş genelde kusma 10haftada baş gosteriyor hormonlar iyice artiş gosterdigi icin rabbim yardimcin olsun.

O bende hamileligimin basindan beri var o gayet normal artik bize butun belirtiler normal kizlar esas belirtiler 10.haftada basliyomus kusma vs.
Canım benim 6 da başladı inşallah sizin olmasın hafif atlatin kızlar her anı çok tatlı telaş ama zorluğu da zor

Zehna67 benim hiç bulantım olmadı iki gündür kasık göğüslerde hassasiyet yok kasık ağrılarım devam ediyor sen neler hissediyorsun
Bendede bulanti bir kez oldu ama sakiz bile cigneyemiyorum cok hassaslaşti miydem
Bazen adet agrisi oluyor belimde gugusler felaket aciyor hele uçlari cok sizliyor cok halsizlik bas agrisi akşamlar genelde tansiyonum dusuyor yada cikiyor iştahsizlikta basladi asiri sık idrara cikma var karnim buyumeye basladi az az benim ikinci gebelik ya o yuzden karnim gergin cabuk buyuyor yani bebeyide cabuk hissetcem.
:)

bende hiç birisi yok göğüslerim hassas değil sadece kasık sancılarım var kalp atışını duyamadık henüz çok sıkıntılıyım iki gündür benim ilk gebeliğim acaba göğüs hassasiyeti arada sırada geçiyor mu

Benimde ilk gebeligimde olmamişti herkezinki farkli oyle uzulupte bebeyi uzme belki hersey yolunda
Kac gun sonra cagirmişti.

Benimde ilk haftalarda göğüslerimde hiçbir değişiklik olmadı 6. haftadan itibaren hassaslaştı hatta Dr sordum çocukla alakalımıdır yani gebeliğim de bi problem mi var niye böyle oluyo dedim o güldü hiç göğüsler le alakalı bi durum değil dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…