-
- Konu Sahibi baldan_madam
- #2.741
bendede kabızlık çok var şöyle yap canım klozete otur kuyruk sokumu kemiğinin az üstünü ufalaBende de aşırı derecede kabızlık var 7+2 suan 1.5 kilo aldım gibi görünüyor anlamadım gerçekten kilomu yoksa kabızlıktan mı hamur işi ekmek çok yemiyorum ama sabahları pekmez içiyorum hergün yumurta ayran yoğurt süt ceviz meyve yiyorum düzenli olarak onlar mı yaptı onuda bilemiyorum
geçmiş olsun canım inşallah bir an önce geçer bulantılarınKızlar ben dün gece ılk serumu yedim artık dayanamiyodum dizlerimin bağı çözüldü resmen dramamine iyi geldi ama Yan etkileri de berbattı serumla deliksiz bi uyku uyumuşum şükür
Inşallah canım bugün yine başladı çok zor gerçekten artık gözlerim acıyo canımgeçmiş olsun canım inşallah bir an önce geçer bulantıların
ah canım benim ya geçmiş olsun, çok zor bilyorum, hayattan tad alamaz hale geliyo insan, bende aynı durumdayım duadan başka çare yokKızlar ben dün gece ılk serumu yedim artık dayanamiyodum dizlerimin bağı çözüldü resmen dramamine iyi geldi ama Yan etkileri de berbattı serumla deliksiz bi uyku uyumuşum şükür
12. haftaya kadar böyle devam dedi doktor Allah yardımcımız olsun canımah canım benim ya geçmiş olsun, çok zor bilyorum, hayattan tad alamaz hale geliyo insan, bende aynı durumdayım duadan başka çare yok
Hayır canım henüz gitmedim öğleden sonra randevum. Bi gideyim durumu yazıcam sizedeferishhh canım gittinmi doktora merkla bekliyorum güzel haberleriini
Ahh canım benim yaaa allahım yardımcın olsun inşallah, kız kardeşim geldi gözümün önüne gerçekten çok zor bişiymiş, inşallah tez vakitte normale döner miden, hamileliğin tadını çıkarırsın inşallahKızlar ben dün gece ılk serumu yedim artık dayanamiyodum dizlerimin bağı çözüldü resmen dramamine iyi geldi ama Yan etkileri de berbattı serumla deliksiz bi uyku uyumuşum şükür
Yok normal suya canimSıcak suya mi koyucam canım farkediyor mu?
Inşallah canım napalım rapor falan idare edicem bu dönemleri evde yine geçiyo da işyerinde rezil olmak varAhh canım benim yaaa allahım yardımcın olsun inşallah, kız kardeşim geldi gözümün önüne gerçekten çok zor bişiymiş, inşallah tez vakitte normale döner miden, hamileliğin tadını çıkarırsın inşallah
Evet canm yaa çalışırken dahada zordur. Naptın raporlusumusun peki şimdilikInşallah canım napalım rapor falan idare edicem bu dönemleri evde yine geçiyo da işyerinde rezil olmak var
Bende tam bunu soracaktim ilk evlendigimde surekli arayip hamilemisiniz diye soran ebe simdi beni hic aramiyor yaa :) kaydi onlar gormuyormu sistemden canim gidip kayit yaptirmak mi gerekiyor bende gideyim komsumda 20. Haftada tetanos asisi yaptırdı benimde aklimdaydi bu konuKızlar buarada sağlık ocağına kaydinizi yaptırdınız mi ben bugün halledeyim dedim o işi de
Akşam acildeydim canım bugün için aldım daha doktorumdan istemedim zorlarsa isticem mecbur ohal den dolayı rapor işleri de sıkıntılıEvet canm yaa çalışırken dahada zordur. Naptın raporlusumusun peki şimdilik
Evet canım ararlardi aramaz oldular ama ben ilk testi yaptırdım sağlık ocağında doktor ebeyle de görüşün dedi gorusmemistim kan alırken de demişti gel kaydını yapalım diye kalp atışını bekledim ben deBende tam bunu soracaktim ilk evlendigimde surekli arayip hamilemisiniz diye soran ebe simdi beni hic aramiyor yaa :) kaydi onlar gormuyormu sistemden canim gidip kayit yaptirmak mi gerekiyor bende gideyim komsumda 20. Haftada tetanos asisi yaptırdı benimde aklimdaydi bu konu
O bende hamileligimin basindan beri var o gayet normal artik bize butun belirtiler normal kizlar esas belirtiler 10.haftada basliyomus kusma vs.Günaydın kızlar ağzımda kötü bi tat var sizde de varmı hamikelikle ilgili bi durum mu acaba aynı problemi yaşayan var mı