temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Bende de aşırı derecede kabızlık var 7+2 suan 1.5 kilo aldım gibi görünüyor anlamadım gerçekten kilomu yoksa kabızlıktan mı hamur işi ekmek çok yemiyorum ama sabahları pekmez içiyorum hergün yumurta ayran yoğurt süt ceviz meyve yiyorum düzenli olarak onlar mı yaptı onuda bilemiyorum
bendede kabızlık çok var şöyle yap canım klozete otur kuyruk sokumu kemiğinin az üstünü ufala :KK66: valla bana çok iyi geliyor belki sanada iyi gelir :KK66:)

Kızlar ben dün gece ılk serumu yedim artık dayanamiyodum dizlerimin bağı çözüldü resmen dramamine iyi geldi ama Yan etkileri de berbattı serumla deliksiz bi uyku uyumuşum şükür

Kızlar ben dün gece ılk serumu yedim artık dayanamiyodum dizlerimin bağı çözüldü resmen dramamine iyi geldi ama Yan etkileri de berbattı serumla deliksiz bi uyku uyumuşum şükür
ah canım benim ya geçmiş olsun, çok zor bilyorum, hayattan tad alamaz hale geliyo insan, bende aynı durumdayım duadan başka çare yok:KK19:

Ahh canım benim yaaa allahım yardımcın olsun inşallah, kız kardeşim geldi gözümün önüne gerçekten çok zor bişiymiş, inşallah tez vakitte normale döner miden, hamileliğin tadını çıkarırsın inşallah :dua:

Ahh canım benim yaaa allahım yardımcın olsun inşallah, kız kardeşim geldi gözümün önüne gerçekten çok zor bişiymiş, inşallah tez vakitte normale döner miden, hamileliğin tadını çıkarırsın inşallah :dua:
Inşallah canım napalım rapor falan idare edicem bu dönemleri evde yine geçiyo da işyerinde rezil olmak var :KK43:

Kızlar buarada sağlık ocağına kaydinizi yaptırdınız mi ben bugün halledeyim dedim o işi de

Kızlar buarada sağlık ocağına kaydinizi yaptırdınız mi ben bugün halledeyim dedim o işi de
Bende tam bunu soracaktim ilk evlendigimde surekli arayip hamilemisiniz diye soran ebe simdi beni hic aramiyor yaa :) kaydi onlar gormuyormu sistemden canim gidip kayit yaptirmak mi gerekiyor bende gideyim komsumda 20. Haftada tetanos asisi yaptırdı benimde aklimdaydi bu konu

Bende tam bunu soracaktim ilk evlendigimde surekli arayip hamilemisiniz diye soran ebe simdi beni hic aramiyor yaa :) kaydi onlar gormuyormu sistemden canim gidip kayit yaptirmak mi gerekiyor bende gideyim komsumda 20. Haftada tetanos asisi yaptırdı benimde aklimdaydi bu konu
Evet canım ararlardi aramaz oldular ama ben ilk testi yaptırdım sağlık ocağında doktor ebeyle de görüşün dedi gorusmemistim kan alırken de demişti gel kaydını yapalım diye kalp atışını bekledim ben de

Günaydın kızlar ağzımda kötü bi tat var sizde de varmı hamikelikle ilgili bi durum mu acaba aynı problemi yaşayan var mı
O bende hamileligimin basindan beri var o gayet normal artik bize butun belirtiler normal kizlar esas belirtiler 10.haftada basliyomus kusma vs.

X