- 13 Temmuz 2016
- 1.186
- 768
-
- Konu Sahibi baldan_madam
- #2.721
Geceleri hic idrara kalkmiyorum canim. Ama dun gece sadece uyuyamama bende de oldu. Dun geceye mahsus mu sadece yoksa bu gecede olacak mi bilmiyorum. Ama dun gece uyuyana kadar cildirdim resmen.Ben geceleri aniden uyanip bi sikinti basiyo camda hava almadan uyuyamiyorum sizdede oluyormu kac gecedir bu boyle.
Aksamlari fenalasiyorum cok basim kalkmiyo birde iki gundur sık idrar basladi kaldimmi wc yollarinda :) bende diyodum ne zamn basliycak al iste bana git gel yarim saat bile surmuyo.
Niye boyle oluyorki tmm gunduz oylene kadar uyuyorum ama oncedende uyurdum ve hic boyle olmazdim suan cok rahatsizim ama uykum hic yok.Geceleri hic idrara kalkmiyorum canim. Ama dun gece sadece uyuyamama bende de oldu. Dun geceye mahsus mu sadece yoksa bu gecede olacak mi bilmiyorum. Ama dun gece uyuyana kadar cildirdim resmen.
Bende oglene kadar uyuyorum canım hatta dün abartıp 2.30 ta kalkmisim.Niye boyle oluyorki tmm gunduz oylene kadar uyuyorum ama oncedende uyurdum ve hic boyle olmazdim suan cok rahatsizim ama uykum hic yok.
canım onun için birşey okumuştum gerçi ben denemedim ama aklına yatarsa bir dene istersen. kuru erik alacaksın akşamdan bir bardak ılık suya koyacaksın sabah hem suyu hem eriği tüketeceksin aç karına.Kabızlık bende de var canım. Yarın 5. Gün Gün tuvalete çıkamadım. Acı yiyorum, tursu suyu iciyorum, kuru kayısı yiyip üzerine su iciyorum yok bana misin demiyor
Kızlar bisi sorucam.. yaaa şey sizce ilişki bebeğin kalbinin durmasına neden olur mu?[/QUOTE
merhaba canım eğer riskli bir hamileliğiniz yoksa ilşkinin bebeğe ne kalp yönünden nede başka yönden zararı yok bebeğin içinde bulunduğu kesenin en dış kısmında bir yapı oluşuyor bu yapı onu rahimdeki enfeksiyonlar yada diğer tehlikelerden koruyor ama bunlara rağmen doktorlar 2. aya kadar bebek tam tutunup yerleşene kadar tavsiye etmiyolar
günaydınnngünaydın herkese
Bu dediğim Mart ayında boş gebelik geçirmiştim o doktor öyleydi. Şimdi ona asla gitmiyorum moralimi bozmasin diye. Ben öğretmenim ve cok kotu öğrencilerim de oldu yıllardır. Ben artık otomatiklestim diyip velilere çocuğunuz beş para etmez demiyorum. Hala sabırla nasıl davranmalari gerektiğini anlatıyorum. O yüzden doktorlar da karsisindakinin insan olduğunu unutma lüksüne sahip değiller benceAy iyi çok şükür canım çok geçmiş olsun nasıl korktun şimdi sen
canım bulantınında kusmanında canını çıkarttım:) çok şükür zahmesiz rahmet olmuyo kızlar allah aşkına gebelik boyunca şu çamaşır suyundan porçözden tuzruhundan uzak durun bizlere bile nekadar zararı varr bebeklere de vardır mutlaka ben deri taraından emiliyo diye sabunumdan kremime kadar değiştirdim biraz fazla bulabilirsiniz ama emin olun anne psikolojisinden bile etkilenen bebeğe bunlarda mutlaka zarar veriyodurSlm kızlar bulantı kusma başladı mı sizde benim 6 buçuk haftalık oldu ama daha bişey yok geçen temizlik yaptım çamaşır suyu falan banyoda baya maruz kaldım sizce bebeğe zarar vermiş mıdır
Bende erken uyumaya başladım ama ole başını kaldiramiyorum gibi değil de erken uyuyup erkenden uyanıyorum. Sık idrara çıkma başladı bende de. Rahim büyüdüğü için oluyormuş. Kasik batması ve ağrısı da baya oluyo şu sıra. Ama hepsi normal. Ben mode bulantısı ve kusmaya da razıyım çünkü önceki üç düşük öncesi bu hisleri yasamadigim için bunlara bile hasretim diyebilirim. Bebeğim sağlıkla gelişip doğsun da inşallah. ..Ben geceleri aniden uyanip bi sikinti basiyo camda hava almadan uyuyamiyorum sizdede oluyormu kac gecedir bu boyle.
Aksamlari fenalasiyorum cok basim kalkmiyo birde iki gundur sık idrar basladi kaldimmi wc yollarinda :) bende diyodum ne zamn basliycak al iste bana git gel yarim saat bile surmuyo.
bende uyuyamıyorum canım darlık olmuyo ama gece 1 de zorla uyuyup sabah 6.5 da kalkıyorum sonrada halsizlikten akşama kadar ayağa kalkamıyorum:)Ben geceleri aniden uyanip bi sikinti basiyo camda hava almadan uyuyamiyorum sizdede oluyormu kac gecedir bu boyle.
canım benim hayırlı olsun boll boll istirahat et inşaallah sağ salim alırız kucğımıza meleklerimiziBende erken uyumaya başladım ama ole başını kaldiramiyorum gibi değil de erken uyuyup erkenden uyanıyorum. Sık idrara çıkma başladı bende de. Rahim büyüdüğü için oluyormuş. Kasik batması ve ağrısı da baya oluyo şu sıra. Ama hepsi normal. Ben mode bulantısı ve kusmaya da razıyım çünkü önceki üç düşük öncesi bu hisleri yasamadigim için bunlara bile hasretim diyebilirim. Bebeğim sağlıkla gelişip doğsun da inşallah. ..
;( Rabbim bu sefer yüzünü güldürür inşaalahYa ben 8. Ayimda ilk bebegimi kaybetmistim onun icinde ister istemez ayri bi gerginlik var. Allah yardimcimiz olsun.. Bekliyorum simdi ayrintili ultrasona giricem 10 dakikaya. Dua edin bana kızlar