- Konu Sahibi baldan_madam
- #2.701
Kızlar merhabalar ben daha çok yeni hamileyim bana göre 3 hafta Dr a göre 4+3 yanlız bende aşırı derecede şişkinlik oldu ve kabızlık sanki 5 aylık hamile gibiyim aynı sorunu yaşayan arkadaşlar varmı??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim benim 8. Hafta içerisinde başladı bulantilarim ve istifralarim. Çok fazla çamaşır suyuna maruz kalma canım soluma onları. Hatta bu ara çok is te yapma yat dinlen. Çok riskli bu dönemSlm kızlar bulantı kusma başladı mı sizde benim 6 buçuk haftalık oldu ama daha bişey yok geçen temizlik yaptım çamaşır suyu falan banyoda baya maruz kaldım sizce bebeğe zarar vermiş mıdır
Kabızlık bende de var canım. Yarın 5. Gün Gün tuvalete çıkamadım. Acı yiyorum, tursu suyu iciyorum, kuru kayısı yiyip üzerine su iciyorum yok bana misin demiyorKızlar merhabalar ben daha çok yeni hamileyim bana göre 3 hafta Dr a göre 4+3 yanlız bende aşırı derecede şişkinlik oldu ve kabızlık sanki 5 aylık hamile gibiyim aynı sorunu yaşayan arkadaşlar varmı??
Dikkat ediyorum fakat geçen unuttum çamaşır suyu soldum şimdi de panik oldum acaba bişey olmuş mudur diye çok endiseleniyorum belirti de olmayınca her hafta Dt kontrolüne gitmek istiyorumCanim benim 8. Hafta içerisinde başladı bulantilarim ve istifralarim. Çok fazla çamaşır suyuna maruz kalma canım soluma onları. Hatta bu ara çok is te yapma yat dinlen. Çok riskli bu dönem
İnşallah canımcanım ben de hala kusma yok bulantı yok umarım rahat bir hamilelik geçiririz
Aynen ya çok kötü bir durum eşim şimdiden bu kadar çıkarmı göbek diyor tabiki çıkar diyorumoysaki ne bebeği resmen hava dolu içimKabızlık bende de var canım. Yarın 5. Gün Gün tuvalete çıkamadım. Acı yiyorum, tursu suyu iciyorum, kuru kayısı yiyip üzerine su iciyorum yok bana misin demiyor
Bişey olmaz Allah in izniyle canım. Nerelisin ?Dikkat ediyorum fakat geçen unuttum çamaşır suyu soldum şimdi de panik oldum acaba bişey olmuş mudur diye çok endiseleniyorum belirti de olmayınca her hafta Dt kontrolüne gitmek istiyorum
Aynen ya çok kötü bir durum eşim şimdiden bu kadar çıkarmı göbek diyor tabiki çıkar diyorumoysaki ne bebeği resmen hava dolu içim
Inanamiyorum ya nasıl doktor olmuş bu insanlar. Ağızlarından çıkacak her harf bile bizim için onemliyken böyle davranmalari kabul edilemez. Bana da düşük yaptığımı yüzüme bakmadan söyledi. O kadar ağladım karşısında bi üzülmeyin bile demedi. Gitmiyorum zaten artık o doktora. Sana da geçmiş olsun canım korkmussundurBugun tahlillerim icin devlete gittim sabah diret utrasona koydu ben zaten özelde bebisin kalbinide kendiside gorduk duyduk ama bugun 6+5dedi kocaman bir kese ve bebek kalp atisini goremedi bebek ölmüş dedi tahlilleri yapmana gerek yok dedi aglaya aglaya ciktim ordan.
Esimle hemen özele gittik esim bile agladi artik ne kadar kotu olduk düşunun.
Neyseki bebek yasiyor kalp atisida var duyduk kocaman olmuş bacaklari bile belli :) onlar adetten hesapliyor ama daha buyukgibi neyseki cok sukur bisey yok bir daha devlette utrasona girmiycem sadece tahlillerimi yapcam cikcam bu devletler insani maf ediyor
marasliyim ama adiyamanda yaşıyorum canım senBişey olmaz Allah in izniyle canım. Nerelisin ?
Ay iyi çok şükür canım çok geçmiş olsun nasıl korktun şimdi senInanamiyorum ya nasıl doktor olmuş bu insanlar. Ağızlarından çıkacak her harf bile bizim için onemliyken böyle davranmalari kabul edilemez. Bana da düşük yaptığımı yüzüme bakmadan söyledi. O kadar ağladım karşısında bi üzülmeyin bile demedi. Gitmiyorum zaten artık o doktora. Sana da geçmiş olsun canım korkmussundur
Ben az önce ne var ne yok çıkardım ilk istifram . ama sende 8.haftada baslayabilir yada hiç olmaz rahat geçirirsin. sağlıkla gelsinlerde ...canım ben de hala kusma yok bulantı yok umarım rahat bir hamilelik geçiririz
Canim iki tane kuru inciri bir bardak suya koy sabaha kadar beklesin sabah ic inciride ye gercekten yarim saate etkisi oluyorKabızlık bende de var canım. Yarın 5. Gün Gün tuvalete çıkamadım. Acı yiyorum, tursu suyu iciyorum, kuru kayısı yiyip üzerine su iciyorum yok bana misin demiyor
Canim iki tane kuru inciri bir bardak suya koy sabaha kadar beklesin sabah ic inciride ye gercekten yarim saate etkisi oluyorKabızlık bende de var canım. Yarın 5. Gün Gün tuvalete çıkamadım. Acı yiyorum, tursu suyu iciyorum, kuru kayısı yiyip üzerine su iciyorum yok bana misin demiyor
Bursa canım bendemarasliyim ama adiyamanda yaşıyorum canım sen
Sıcak suya mi koyucam canım farkediyor mu?Canim iki tane kuru inciri bir bardak suya koy sabaha kadar beklesin sabah ic inciride ye gercekten yarim saate etkisi oluyor
Evet canim eşim bile agladi düşun ne kadar üzülduk.Inanamiyorum ya nasıl doktor olmuş bu insanlar. Ağızlarından çıkacak her harf bile bizim için onemliyken böyle davranmalari kabul edilemez. Bana da düşük yaptığımı yüzüme bakmadan söyledi. O kadar ağladım karşısında bi üzülmeyin bile demedi. Gitmiyorum zaten artık o doktora. Sana da geçmiş olsun canım korkmussundur