temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Ka
Kac haftalık oldunuz

Ben hiç anlamıyorum bu işlerden normalde iğne 28.haftada oluyomuş benim kanama olduğu için hemen olmam gerekiyomuş bebek zarar görmesin diyeymiş peki ben bu iğneyi bi keremi olcam yoksa ilerde tekrarlıcakmı

Kızlar bir ara midem bulanıyor progestan da yapabilir kötü oluyorum uyku bastirio uyuyorum. ama midem fena kazıniyor aklım hep yemekte ve canım hep adana Urfa döner falan istio . ben nasıl kendime dur diyeceğim dayanamıyorum midem çok kötü oluo.

Ben hiç anlamıyorum bu işlerden normalde iğne 28.haftada oluyomuş benim kanama olduğu için hemen olmam gerekiyomuş bebek zarar görmesin diyeymiş peki ben bu iğneyi bi keremi olcam yoksa ilerde tekrarlıcakmı
Evet bende son haftalarda vurulduğunu duymuştum ama yanlış hatırlıyorum diye düşündüm. sen şimdi yaptiricam deyince . hatta eşimle doktoruma kendi aramızda kızmıştık kan grubumuzu sormadı belki bilgisizsiz bu konuda problem yoktu ama doktor dediğin sormalı . 9 ay önce kürtaja giricem kan grubum 0rh+ dosyama A rh + yazmışlar . dosyami incelerken gördüm bir sorun olsa kan gerekse öbür tarafa yollayacaklar. dedim bu nasıl bir dikkatsizlik .

Ne dikkatsiz doktorlar var ya iyi doktor bulmakta mesele

Slm kızlar bulantı kusma başladı mı sizde benim 6 buçuk haftalık oldu ama daha bişey yok geçen temizlik yaptım çamaşır suyu falan banyoda baya maruz kaldım sizce bebeğe zarar vermiş mıdır
canım ben de hala kusma yok bulantı yok umarım rahat bir hamilelik geçiririz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…