- 7 Ağustos 2016
- 1.234
- 896
- 27
-
- Konu Sahibi baldan_madam
- #2.681
Kac haftalık oldunuzCanim dun benim basima geleni okudunmu bilmiyorum imkanin varsa ozele git bende 5+5de duydum derinden ve benim gobek biraz yagli hemde bebeyi gorduk bosa uzulme benimki erken dollenme oldu ama kasimin 1de dollendi ama onlar adete gore hesap ediyor benimki bile dun zor duyuluyor derinden bir hafta sonra konturolum var sikma canini.
Al problem olmaz git sağlık ocağı yazsin demir folik.asit ve b12 bir arada olan vitaminler var adınızı yazarsam olmaz simdiMrb hamis anneleri..5 haftalik hamileyim ama dr folik asit vermedi.bi sikinti olur mu ?
Eczaneden alsam mi ?
Yok kadının negatif olunca kan grubu iğne yapiolar .erkek negatif olsa problem değil ama kadın. uyuşmazlık olmayan bir çifte iğne yapmak kadar saçma bişey olamaz
İnşallah benimkide geçerCanım ben de pazar günü yaşadım aynı şeyi progestan hap alıyorum sabah akşam kullandığın ilk gün geçti çok şükür ama tuvalet korkum oluştu
Bendende öyle kırmızı şekilde kan gelmiyo ama yinede panik oldum yadamlasakizlimuhallebi bendede olmuştu aynı şey progesteron 100mg kullandım sabah akşam geçti o olabilir dedi doktor kırmızı kan gelmediği sürece korkma demişti
EvetKan grubun negatif eşinin ki pozitif mi
Dua et canım inşallah birşey olmayacakBendende öyle kırmızı şekilde kan gelmiyo ama yinede panik oldum ya
İnşallah canımDua et canım inşallah birşey olmayacak
Evet tatlim iğne olman gerekiyor anne ve bebek için ama özellikle anne için zararlı . Allâh tan ben pozitif eşim negatif . bir oğlum var onunda kani benden anlayacağin.Rabbim nasip ederse 2.çocuğumunda aynı olacak cunkü 0rh+ baskın oluyor .
Ben hiç anlamıyorum bu işlerden normalde iğne 28.haftada oluyomuş benim kanama olduğu için hemen olmam gerekiyomuş bebek zarar görmesin diyeymiş peki ben bu iğneyi bi keremi olcam yoksa ilerde tekrarlıcakmıEvet tatlim iğne olman gerekiyor anne ve bebek için ama özellikle anne için zararlı . Allâh tan ben pozitif eşim negatif . bir oğlum var onunda kani benden anlayacağin.Rabbim nasip ederse 2.çocuğumunda aynı olacak cunkü 0rh+ baskın oluyor .
Evet bende son haftalarda vurulduğunu duymuştum ama yanlış hatırlıyorum diye düşündüm. sen şimdi yaptiricam deyince . hatta eşimle doktoruma kendi aramızda kızmıştık kan grubumuzu sormadı belki bilgisizsiz bu konuda problem yoktu ama doktor dediğin sormalı . 9 ay önce kürtaja giricem kan grubum 0rh+ dosyama A rh + yazmışlar . dosyami incelerken gördüm bir sorun olsa kan gerekse öbür tarafa yollayacaklar. dedim bu nasıl bir dikkatsizlik .Ben hiç anlamıyorum bu işlerden normalde iğne 28.haftada oluyomuş benim kanama olduğu için hemen olmam gerekiyomuş bebek zarar görmesin diyeymiş peki ben bu iğneyi bi keremi olcam yoksa ilerde tekrarlıcakmı
korkma o zaman canımBendende öyle kırmızı şekilde kan gelmiyo ama yinede panik oldum ya
hııı anladımYok kadının negatif olunca kan grubu iğne yapiolar .erkek negatif olsa problem değil ama kadın. uyuşmazlık olmayan bir çifte iğne yapmak kadar saçma bişey olamaz
Slm kızlar bulantı kusma başladı mı sizde benim 6 buçuk haftalık oldu ama daha bişey yok geçen temizlik yaptım çamaşır suyu falan banyoda baya maruz kaldım sizce bebeğe zarar vermiş mıdırhııı anladım
Ne dikkatsiz doktorlar var ya iyi doktor bulmakta meseleEvet bende son haftalarda vurulduğunu duymuştum ama yanlış hatırlıyorum diye düşündüm. sen şimdi yaptiricam deyince . hatta eşimle doktoruma kendi aramızda kızmıştık kan grubumuzu sormadı belki bilgisizsiz bu konuda problem yoktu ama doktor dediğin sormalı . 9 ay önce kürtaja giricem kan grubum 0rh+ dosyama A rh + yazmışlar . dosyami incelerken gördüm bir sorun olsa kan gerekse öbür tarafa yollayacaklar. dedim bu nasıl bir dikkatsizlik .
canım ben de hala kusma yok bulantı yok umarım rahat bir hamilelik geçiririzSlm kızlar bulantı kusma başladı mı sizde benim 6 buçuk haftalık oldu ama daha bişey yok geçen temizlik yaptım çamaşır suyu falan banyoda baya maruz kaldım sizce bebeğe zarar vermiş mıdır
Pzrtesi Dr gtcem.Eger yazmasa eczaneden alicam...Al problem olmaz git sağlık ocağı yazsin demir folik.asit ve b12 bir arada olan vitaminler var adınızı yazarsam olmaz simdi
Suan 7haftalikKa
Kac haftalık oldunuz
Bilmiyorum onu canım ama doktor bana ilişki yasağı yok ama ben 10. Haftaya kadar onermiyorum demisti.Kızlar bisi sorucam.. yaaa şey sizce ilişki bebeğin kalbinin durmasına neden olur mu?