temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Kizlar ben cok kotu kabuslar goruyorum yaa aranizda fazla ve ultra karisik ruyalar goren varmi
olmaz mı canım kaç kere uyandığımı saymıyorum bulantı ayrı kötü rüyalar ayrı uykumu bölüyor çarpıntı tutuyor bide üstelik

Canim kalp atisi yokmu ilk duydun simdi duyulmuyormu bi arkadasinda bugun basina geldi senle iki oldu bu doktorlar cok korkutuyor özel en iyisi rahatlatiyor.
ilk duymadım küçük bişey vardı atıyor gibiydi sinyal olduğunu söylemişti beni korkutan doktor ama bu gün bişey görmediğini söyledi bende özele gittim şu an normal görünüyor bence bu 9 haftalık bir gebelik değil ancak 7 haftalık dedi sat tarihi önemli değil bu konuda dedi geç döllenme olabilir ama ben şu an kürtaj önermiyorum bir hafta daha bekleyelim dedi ona göre bir yol izleyeceğiz işte hayırlısı dua edin benim için

canlar hiç boş bırakmaya ggelmiyosunuz nekadar çok şey konuşmuşsunuz :) öncelikle bulantılı sancılı ve uykusuz geçiyor benim hamileliğimde :) allah sonunu hayır getirsin 7 haftalık olduk kalp atısını 6 haftalıkken duyduk ama bu herkesde değişiyor galiba kızımda kalp atışı duyucaz diye 1 ay gidip gelmiştik hastaneye :) çalışmıyorum evdeyim ama büyük kızın peşine dolanmak çok yoruyo benide çalışann hamişlere allah kolaylık versin:) folik asit kullanmaya başladık FOLBİOL bulantım olmadığı zaman içiyorum böle işteee

canım geçmiş olsun karında n ultrasondan biraz geç görünebiliyo imkanın varsa başka doktorada git haftaya kadar soru işaretiyle yaşama

olmaz mı canım kaç kere uyandığımı saymıyorum bulantı ayrı kötü rüyalar ayrı uykumu bölüyor çarpıntı tutuyor bide üstelik
Carpinti oluyor galiba benim yaşadığım da yaa çığlıklar atarak uyandim tuaf bir sekilde titriyordum yatakta ilk 3 ay oluyormus galiba uff hergun baska bir problemle karşılaşıyorum ne zormus

kızlar ya benim nefesim kesiliyo zor alıp veriyorum sizce neden olabilir benim gibi olan varmı

Kızlar benim bugün öğlen peçeteye kahverengi leke geldi baya bi korktum sonra tam geçti derken açık pembe leke gelmeye başladı hemen doktora gittik ultrasonla baktı kese iyi gözüküyo dedi her ihtimale karşı progestan iğne yaptı ilaçta verdi yarında kan uyuşmazlığı iğnesi vurdurmamı söyledi yat kalkma dedi aranızda varmı benimle aynı durumda olan peçeteye hala kahverengimsi leke geliyo bişey olmaz dimi

Bende bir hafta geldi canim adet oluyorum sandim.hamile oldugumu ogrendim progestan kullandim iki hafta falan gecti insallah seninki de gecer

Canım ben de pazar günü yaşadım aynı şeyi progestan hap alıyorum sabah akşam kullandığın ilk gün geçti çok şükür ama tuvalet korkum oluştu

Kan grubun negatif eşinin ki pozitif mi

3-4 gune yarım cm olur bebis kalp atımı duyarsınız inşallah benim yarim cm idi. Yeni yeni başlamıştı kalp atışı inşallah darısı sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…