- 24 Aralık 2014
- 1.366
- 896
-
- Konu Sahibi baldan_madam
- #2.661
olmaz mı canım kaç kere uyandığımı saymıyorum bulantı ayrı kötü rüyalar ayrı uykumu bölüyor çarpıntı tutuyor bide üstelikKizlar ben cok kotu kabuslar goruyorum yaa aranizda fazla ve ultra karisik ruyalar goren varmi
cok tesekkur ederım umarım oyledır. :)Bence baska bir doktora gidin ve stres yaomamaya çalışın emin olun güzel büyüyor bebeginiz :)
ilk duymadım küçük bişey vardı atıyor gibiydi sinyal olduğunu söylemişti beni korkutan doktor ama bu gün bişey görmediğini söyledi bende özele gittim şu an normal görünüyor bence bu 9 haftalık bir gebelik değil ancak 7 haftalık dedi sat tarihi önemli değil bu konuda dedi geç döllenme olabilir ama ben şu an kürtaj önermiyorum bir hafta daha bekleyelim dedi ona göre bir yol izleyeceğiz işte hayırlısı dua edin benim içinCanim kalp atisi yokmu ilk duydun simdi duyulmuyormu bi arkadasinda bugun basina geldi senle iki oldu bu doktorlar cok korkutuyor özel en iyisi rahatlatiyor.
canım geçmiş olsun karında n ultrasondan biraz geç görünebiliyo imkanın varsa başka doktorada git haftaya kadar soru işaretiyle yaşamabendede dıs gebelık suphesı vardı beta az artıyor dıye ama bır hafta sonra 300den 1500e geldı ve kese gorununce dıs gebelık degıl sorun yok dedı bugunde gıdınce kucuk dedı bu sefer.sanırım baska doktora gıtmek daha mantıklı . ayrıntılı hıcbıseyden bahsetmıyor. ve yası tecrubesıde fazla 60lı yaslarında bı doktor. ama yaş fazla olnca bazı seylerın gerısınde kalıyorlar gibi. cunku kotu de olsa cevap bekledım ne olabılır dıye sordum bende saskınım demekle yetındı.
Carpinti oluyor galiba benim yaşadığım da yaa çığlıklar atarak uyandim tuaf bir sekilde titriyordum yatakta ilk 3 ay oluyormus galiba uff hergun baska bir problemle karşılaşıyorum ne zormusolmaz mı canım kaç kere uyandığımı saymıyorum bulantı ayrı kötü rüyalar ayrı uykumu bölüyor çarpıntı tutuyor bide üstelik
kızlar ya benim nefesim kesiliyo zor alıp veriyorum sizce neden olabilir benim gibi olan varmı
Bende bir hafta geldi canim adet oluyorum sandim.hamile oldugumu ogrendim progestan kullandim iki hafta falan gecti insallah seninki de gecerKızlar benim bugün öğlen peçeteye kahverengi leke geldi baya bi korktum sonra tam geçti derken açık pembe leke gelmeye başladı hemen doktora gittik ultrasonla baktı kese iyi gözüküyo dedi her ihtimale karşı progestan iğne yaptı ilaçta verdi yarında kan uyuşmazlığı iğnesi vurdurmamı söyledi yat kalkma dedi aranızda varmı benimle aynı durumda olan peçeteye hala kahverengimsi leke geliyo bişey olmaz dimi
İnşallah canımBende bir hafta geldi canim adet oluyorum sandim.hamile oldugumu ogrendim progestan kullandim iki hafta falan gecti insallah seninki de gecer
Canım ben de pazar günü yaşadım aynı şeyi progestan hap alıyorum sabah akşam kullandığın ilk gün geçti çok şükür ama tuvalet korkum oluştuKızlar benim bugün öğlen peçeteye kahverengi leke geldi baya bi korktum sonra tam geçti derken açık pembe leke gelmeye başladı hemen doktora gittik ultrasonla baktı kese iyi gözüküyo dedi her ihtimale karşı progestan iğne yaptı ilaçta verdi yarında kan uyuşmazlığı iğnesi vurdurmamı söyledi yat kalkma dedi aranızda varmı benimle aynı durumda olan peçeteye hala kahverengimsi leke geliyo bişey olmaz dimi
Kan grubun negatif eşinin ki pozitif miKızlar benim bugün öğlen peçeteye kahverengi leke geldi baya bi korktum sonra tam geçti derken açık pembe leke gelmeye başladı hemen doktora gittik ultrasonla baktı kese iyi gözüküyo dedi her ihtimale karşı progestan iğne yaptı ilaçta verdi yarında kan uyuşmazlığı iğnesi vurdurmamı söyledi yat kalkma dedi aranızda varmı benimle aynı durumda olan peçeteye hala kahverengimsi leke geliyo bişey olmaz dimi
3-4 gune yarım cm olur bebis kalp atımı duyarsınız inşallah benim yarim cm idi. Yeni yeni başlamıştı kalp atışı inşallah darısı sanaKızlar bebek 5 hafta6 gunlukmus. 3mm dedi dr. Ya bebek kucuk oldugu için kalp atimi gorunmuyo,yada kalp atimi gercekten olmadigi icin.. Takip verdi.. Bi kac gun sonra tekrar bakilacakmis. Bu hafta da bebek ölü diyemem ama suan kalp atimi yok dedi.. Gunler nasil gecicek bilmiyorum.. Bana dua edin kizlar yaa saglikla duyalim ins
Tesekkur ederim canım Rabbim tüm evlatları annelerine bagislasinAllah ın hikmetinden sual olunmazmış canım ne mutlu sana inşallah sağlıkla da kucağına al canım çok şükür bebeğin seninle