temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Anummm maşallah kız buna yerim yer, gözler renkli sanki

Tutma şekli ile alakalıdır canım yoksa yatarkende öyle görürdün.

Ay o kadar çok bu vakadan duydum ki nasıl alabiliyor cicdansızlar, travel düşünürsen wellgro Q3 çok memnunum 900tl

Nasıl yaptın ya nasıl sabrettin kısa mı sürdü alışması

Ay o kadar çok bu vakadan duydum ki nasıl alabiliyor cicdansızlar, travel düşünürsen wellgro Q3 çok memnunum 900tl
Canım bisey sorucam bu arabanın baş kısmı buyuyebilmiyor mu? Yani kafalarina degecekse çok uzun süre kullanim olmaz gibi geldi

Doğum sonrası her bebek kilo veriyor kuzum Şende bilirsin zaten, birde en çok anne babanın nazarı değiyor. Kimin nazarı değerse onun bebeğe kul euzüleri okuması lazım sende eşinde bol bol okuyun kuzum.
Evet canim hastaneden cikarken 3580di ama bu kilo verimi ekstra oldu bi de 20 gunde ancak dogum kilosuna ulasabildi. Haklisin canim valla ya normalde disari cikinca pusetinde uslu uslu dururdu, herkese soyledim soyle uslu boyle uslu diye simdi hayati zindan ediyo disarda :)) kucaktan inmiyo, disarda esimle sirayla yemek yiyoruz o da bagris cigris, bi daha hicbi seye iyi demicem :)

Kv eşime doğru düzgün bakmamış ki annesi hariç herkes bakmış hiçbir şey bilmiyor, hiçbi şeyden haberi yok.bebeğe gaz için verilen Damla'yı bana sen mi kullanacaksın dedi geçen hemşre birde
Ayyhele hemşireyse en tehlikelisi benim kv de ebe hemşire. Ben 29. Haftada yattım uzun zaman 8 aylık oldu diye sevinirken ayy 7 aylık yaşarda 8 aylık pek yaşamaz demişti üç gün ağlamıştım allah yardımcın olsun canım

Daha dönmüyor benim oğlum erken bence. Canı isteyince yan dönüyor, o da ben aklına getiriyorum bi kez yan çeviriyorum sonra kendini eski haline getirip tekrar dönüyor bazen öyle şimdilik. Erken ya.
Bende ne zaman doner diye merak ediyorum vazen birakip mutfaga gidiyorum kanepede dönüp de düşer diye korkuyorum

Kızlar bebisleriniz ne zaman dönmeye başladı
Çınar da daha dönmeye başlamadı ama reflü yatağından kalkıp oturmaya çalışıyor elini tutunca kendi çekip kalkıyor.
Benim de merak ettiğim hiç bişey tutmak istemiyor dokunmak hoşuna gitmiyor gibi sanki anlayamadım. Yeni yeni çıngırakları beraber tutmaya başladık. Bugün dr gidince sorucam bakalım normalmiymiş

e bebekten aldığın tulumun resmini bulaabilrsen atar mısın cnım.sıcak tutuyor diyince dikkatimi çekti benim baktıklarım hep ince gibi geldi bana

e bebekten aldığın tulumun resmini bulaabilrsen atar mısın cnım.sıcak tutuyor diyince dikkatimi çekti benim baktıklarım hep ince gibi geldi bana
Şimdi dışardayız canım ama eve gidince çekip koyayım. Dün gece lcw olanı da giydirdim ondan da memnun kaldım. İkisini de atarım. Ama onun ayakları yok. Dün aşı olduğu için ateş çıkmasın diye kalorifer açmadım üstünü de çok örtmedim ona rağmen hiç üşümedi tulumla.

kızlar merhaba uyku eğitimiyle ilgili birkaç görüşümü paylaşmak ve fikirleinizi almak istiyorum.eğitimin 6 aydan sonra başlaması ile ilgili genel görüş var ama sanki benim kızım memeye alışmaya ve memeyle uyumak istemeye başladı gibi.(gece sık uyanmanın meme isteme ile ilgili olduğuyla ilgili genel bir görüş var) özellikle sabah 7 den sonra her saat uyanıyor.ilk zamanlar heralde aç diye düşündüm ama uyurken bu kadar sık acıkmaz gibi geliyor bana o nedenle bugünden sonra 1 saat emzirip diğer saat uyandığında emzirmeden uyutmayı deniycem.sizce doğru mu?çokta ağlatmak istemiyorum ama öyle yaparsam biraz ağlayacak sanki arada kızım 76 günlük

Canım açıkcası uyku eğitimi ile ilgili henüz pek birşey bilmiyorum araştırmadım o konuyu pek. O yüzden onda nasılsır bilmiyorum ama bebekler sadece acıktığı için emmez. Huzursuz olur rüya görür korkar susar seni özler. Ben emziriyor olsam kesinlikle mahrum etmezdim onu memeden. Huzur bulduğu tek yer orası. Bir de anne sütü kanser hastalarına bile şifa diye içiriyorlar. Bir yudum fazla içse kar. Bırak istediği sürece istediği kadar emsin.

Bizde alalim artık ozaman:)

haklısın canm ama bir saat arayla emdiğinde her yarım saatte bir uyanıyorum gibi oluyor çünkü gazını çok geç çıkarıyor o yüzden emdikten sonra bekliyorum. inan bazen o kadar sersem oluyorumki sütüm bile azalıyor.gerçi söylediklerinde çok haklısın karar vermesi gerçekten zor.şu an 7-8 aylık çocuğu olan arkadaşlarım çok sıkıntılı şimdiden alıştır diyorlar o yüzden kafam karışık.

Selam kızlar benım oğlan 3 gundur kaka yapmıyor ya  tam düzene girdik derken başladı gene hergun kaka yapan Bı cocuk degıl 2 günde bir yapardı gene 3 gunu bulunca canım iyice sıkılmaya basladı öyle ıkınması huzursuzluğu yok pek fazla ama ıste takıyorum kafaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…