- 28 Mayıs 2016
- 1.018
- 774
- 33
-
- Konu Sahibi baldan_madam
- #26.661
Anummm maşallah kız buna yerim yer, gözler renkli sankiBen ilk 13 günlükken yüzüstü yatırıp sırttan popodan tontiş bi resim attım, 40 ımız çıkana kadar yüzünü gösteremedim nolur nolmaz diye ama 40ıyla beraber bugün 105 günlüğüz 65 günde onlarca resim videosunu paylaşmışım şimdi baktımda :))) allaha emanetiz inşallah, kimse kem gözlü değildir diye inanıyorum. Hepimizin kuzularına maaşallah sübhanallah barekallahHemde sıradan hallerini beğenmiyorum illa gülecek, görenin dişlerini kamaştıracak pozlarını atıyorum bi kaç örnek atayım burayada korkma sende annesi bişey olmaz allahın izniyle, uzakta olup yakından göremeyen eş dost için süper fırsat oluyo, millet ekrandan seviyoruz diyolar
Tutma şekli ile alakalıdır canım yoksa yatarkende öyle görürdün.Kızlar nasılsınız?? Ya biraz komik ama bana yardim edin lütfn:))) gecenlerde bebegimi kucagima alip aynaya doğru ilerledim bi baktim bebeğimin yüzü yamuk duruyo. Tövbe ya :) sağ yanağı sol yanağına göre daha büyük o günden beri Canim skildi. Yatarken belli olmuyo kaldırınca fark ediliyor. Esim de ben söyledikten sonra fark etti. 2 hafta sonra kontrole gidicez doktora da göstericem ama sizde böyle bisi yasayan var mi ya da bir fikri olan?
Ay o kadar çok bu vakadan duydum ki nasıl alabiliyor cicdansızlar, travel düşünürsen wellgro Q3 çok memnunum 900tlSelam kızlar. Bugun ailecek bi gezmeye gidelim hava da güzelken dedik giyindim hazırlandık garaja bir indik ki bebek arabamiz yok. Çalmışlar hainler. Cana geleceğine mala gelsin diyorum ama çocuğumun eşyası olunca fazla üzüldüm şimdi tekrar araba bakiyorz
Nasıl yaptın ya nasıl sabrettin kısa mı sürdü alışmasıKızlar sonunda tracy hogg un EASY rutinini tutturuyorum sanırımve çok kısa zamanda oldu bu kadar kolay olacağını bilsem daha erken baslardim.. Eslem artik yatağına koyunca kendi uyuyor sallamiyorum bişi yapmıyorum sadece pispis.. hatta bu sabah pispislamama bile gerek kalmadı hic sizlanmadan uyudu bnde sasirdim.. Basta çok huysuzlaniyordu kucaga alınana kadar bogurerek agliyordu defalarca yatır kaldır yaptik ama istikrarlı olunca oluyormuş.. Artik düzenli saatler düzenli uyku düzenli keyif ehehe.. maşallah bize..
Bi bakayim canım teşekkür ederim:)Ay o kadar çok bu vakadan duydum ki nasıl alabiliyor cicdansızlar, travel düşünürsen wellgro Q3 çok memnunum 900tl
Canım bisey sorucam bu arabanın baş kısmı buyuyebilmiyor mu? Yani kafalarina degecekse çok uzun süre kullanim olmaz gibi geldiAy o kadar çok bu vakadan duydum ki nasıl alabiliyor cicdansızlar, travel düşünürsen wellgro Q3 çok memnunum 900tl
Evet canim hastaneden cikarken 3580di ama bu kilo verimi ekstra oldu bi de 20 gunde ancak dogum kilosuna ulasabildi. Haklisin canim valla ya normalde disari cikinca pusetinde uslu uslu dururdu, herkese soyledim soyle uslu boyle uslu diye simdi hayati zindan ediyo disarda :)) kucaktan inmiyo, disarda esimle sirayla yemek yiyoruz o da bagris cigris, bi daha hicbi seye iyi demicem :)Doğum sonrası her bebek kilo veriyor kuzum Şende bilirsin zaten, birde en çok anne babanın nazarı değiyor. Kimin nazarı değerse onun bebeğe kul euzüleri okuması lazım sende eşinde bol bol okuyun kuzum.
Sağol teyzesiAnummm maşallah kız buna yerim yer, gözler renkli sanki
Ayyhele hemşireyse en tehlikelisiKv eşime doğru düzgün bakmamış ki annesi hariç herkes bakmış hiçbir şey bilmiyor, hiçbi şeyden haberi yok.bebeğe gaz için verilen Damla'yı bana sen mi kullanacaksın dedi geçen hemşre birde
Daha dönmüyor benim oğlum erken bence. Canı isteyince yan dönüyor, o da ben aklına getiriyorum bi kez yan çeviriyorum sonra kendini eski haline getirip tekrar dönüyor bazen öyle şimdilik. Erken ya.Kızlar bebisleriniz ne zaman dönmeye başladı
Bende ne zaman doner diye merak ediyorum vazen birakip mutfaga gidiyorum kanepede dönüp de düşer diye korkuyorumDaha dönmüyor benim oğlum erken bence. Canı isteyince yan dönüyor, o da ben aklına getiriyorum bi kez yan çeviriyorum sonra kendini eski haline getirip tekrar dönüyor bazen öyle şimdilik. Erken ya.
Çınar da daha dönmeye başlamadı ama reflü yatağından kalkıp oturmaya çalışıyorKızlar bebisleriniz ne zaman dönmeye başladı
e bebekten aldığın tulumun resmini bulaabilrsen atar mısın cnım.sıcak tutuyor diyince dikkatimi çekti benim baktıklarım hep ince gibi geldi banaBiz de aynı durumdayız hiç örtü tutmuyor üstünde. Kundaklı tulum değil de normal tulumların kalınlarından aldım. İçi elyaflı. İçine atlet ve uzun kollu zıbın ve çorap giydiriyorum üstüne tulumu. Sıcacık oluyor. Hiç örtmesem bile üşümüyor ama beline kadar da ince battaniye örtüyorum. E bebekten almıştım çok memnun kaldım. Ama her gece giydiği için yıkamak sorun oldubir tane de lcw aldım onu denemedim daha bakalım inşallah o da güzel çıkar.
Şimdi dışardayız canım ama eve gidince çekip koyayım. Dün gece lcw olanı da giydirdim ondan da memnun kaldım. İkisini de atarım. Ama onun ayakları yok. Dün aşı olduğu için ateş çıkmasın diye kalorifer açmadım üstünü de çok örtmedim ona rağmen hiç üşümedi tulumla.e bebekten aldığın tulumun resmini bulaabilrsen atar mısın cnım.sıcak tutuyor diyince dikkatimi çekti benim baktıklarım hep ince gibi geldi bana
Canım açıkcası uyku eğitimi ile ilgili henüz pek birşey bilmiyorum araştırmadım o konuyu pek. O yüzden onda nasılsır bilmiyorum ama bebekler sadece acıktığı için emmez. Huzursuz olur rüya görür korkar susar seni özler. Ben emziriyor olsam kesinlikle mahrum etmezdim onu memeden. Huzur bulduğu tek yer orası. Bir de anne sütü kanser hastalarına bile şifa diye içiriyorlar. Bir yudum fazla içse kar. Bırak istediği sürece istediği kadar emsin.kızlar merhaba uyku eğitimiyle ilgili birkaç görüşümü paylaşmak ve fikirleinizi almak istiyorum.eğitimin 6 aydan sonra başlaması ile ilgili genel görüş var ama sanki benim kızım memeye alışmaya ve memeyle uyumak istemeye başladı gibi.(gece sık uyanmanın meme isteme ile ilgili olduğuyla ilgili genel bir görüş var) özellikle sabah 7 den sonra her saat uyanıyor.ilk zamanlar heralde aç diye düşündüm ama uyurken bu kadar sık acıkmaz gibi geliyor bana o nedenle bugünden sonra 1 saat emzirip diğer saat uyandığında emzirmeden uyutmayı deniycem.sizce doğru mu?çokta ağlatmak istemiyorum ama öyle yaparsam biraz ağlayacak sanki arada kızım 76 günlük
Canım olmaz mı , vurdukça ses çıkardığını algılıyor, el göz koordinasyonu gelişiyor, agular falan ben çok memnunum ama tabi hiç yalnız bırakmıyorum hatta yanında şarkı açıyorum ben de söylüyorum kırmızı balık favorimiz :)
haklısın canm ama bir saat arayla emdiğinde her yarım saatte bir uyanıyorum gibi oluyor çünkü gazını çok geç çıkarıyor o yüzden emdikten sonra bekliyorum. inan bazen o kadar sersem oluyorumki sütüm bile azalıyor.gerçi söylediklerinde çok haklısın karar vermesi gerçekten zor.şu an 7-8 aylık çocuğu olan arkadaşlarım çok sıkıntılı şimdiden alıştır diyorlar o yüzden kafam karışık.Canım açıkcası uyku eğitimi ile ilgili henüz pek birşey bilmiyorum araştırmadım o konuyu pek. O yüzden onda nasılsır bilmiyorum ama bebekler sadece acıktığı için emmez. Huzursuz olur rüya görür korkar susar seni özler. Ben emziriyor olsam kesinlikle mahrum etmezdim onu memeden. Huzur bulduğu tek yer orası. Bir de anne sütü kanser hastalarına bile şifa diye içiriyorlar. Bir yudum fazla içse kar. Bırak istediği sürece istediği kadar emsin.