temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Ben eğitime 6 ayda başlancak diye bekliyodum. Senin ki kaç aylık canım

Ay canim cok gecmis olsun neyi calacaklarini sasirdilar artik.
Elleri kırılsın kullanırken satarkarsa boğazlarından geçmesin o oara inşallah. Harama yan gözle bakanın gözü çıksın onkadar nefret ediyorum ki böyle şeyler duyunca delirip duruyorum. Geçmiş olsun. Benm fe kapıdan ayakkabımı çalmışlardı kudurmuştum. Bütün ailenin ne var yok çalıp gitmişlerdi. Bebek arabası da olsa ayakkabı da olsa her ne olsa insanın emeğini zamanını çalıyorlar. Burunlarından gelsin.

Kızlar bizimki bebek arabasında durmak istemiyor kucakta da sürekli tutulmuyor kanguru için erken mi 2 buçuk aylık

Kuzum daha kirki çıkmadan başladım nerdeyse hic bisicik olmadı geç bile kaldin diyorum zaten agirlastikca dahada zor oluyor kanguru hala hafifken kullanmak lazim.. Bnde kraft domino kullanıyorum ferisin dediği gibi ilk içinde kayboluyordu altına yastık koyup kullandım ben anca kolları denk geliyordu yerlerine artik yastık kullanamıyoruz o kadar rahat ediyoki onda ne zaman koysam uyuyor hatta evde de uyutamadigim zaman onda uyuttugum oluyordu bazen.. İçindeyken emziriyorum bile çok rahat oluyo..

Ben eğitime 6 ayda başlancak diye bekliyodum. Senin ki kaç aylık canım

3 aylik olcaz inşallah uyku eğitimi aslında eve gelir gelmez baslanmaliymis kuzum bebekler rutin isini seviyorlar hakkaten..bi tek su memede uyanık tutma isini beceremiyorum siziyor ha bu sıpa.. Ama maşallah subhanallah gerçekten bugün mükemmel gidiyor..

Bu kundaklı uyku tutumlarından alan almayı düşünen varmı hanımlar.. Battaniye de kundak tutmuyor benim kızım ativeriyo üstünden... Kisin hep üstünü açacak napcaz böle

Biz de aynı durumdayız hiç örtü tutmuyor üstünde. Kundaklı tulum değil de normal tulumların kalınlarından aldım. İçi elyaflı. İçine atlet ve uzun kollu zıbın ve çorap giydiriyorum üstüne tulumu. Sıcacık oluyor. Hiç örtmesem bile üşümüyor ama beline kadar da ince battaniye örtüyorum. E bebekten almıştım çok memnun kaldım. Ama her gece giydiği için yıkamak sorun oldu bir tane de lcw aldım onu denemedim daha bakalım inşallah o da güzel çıkar.

ya hanımlar bebeğim 86 günlük oldu bugün nedense bu aralar akşam uyutmak icn yatağına koyduğumda çığlık çığlığa ağlıyor yatistirana kdr neler çekiyorum normalde çok ağlayan bir bebek de değil üç gündür gündüz de düzgün uyumuyor gece de dalamıyor bir türlü var mı sizde sıkıntı?

Merhaba anneler bende bir temmuz annesi olarak hepinizi .... instagram sayfama bekliyorum

Yüzde yüz organik ipten ordugum bebeginizin çamasirlariyla atıp yikayacaginiz amigurumi bebekler örüp satıyorum uygun.fiyatlara.. bebeklerinize uyku arkadaşı olarak istemez misiniz??

Son düzenleyen: Moderatör:
Bnm öyle hazır kundak canım:) baya iş gördü ama artık iyice kollarını çıkarmayı başarıyor:) bende uykusunu bölmezse elleriyle artık serbest bırakıyrm:) ya rutini bende yapıyrm mesela gece uykusu için 7de uyutma moduna sokuyrm pijamalarımız kundağmz falan derken uyuyrz ama ben uyutyrm öyle kendi kndine uyumuyor henüz. Ama uğraşmak lazım herlde:) bende ailemin yanındaym kendi evime gidince daha düzenle başlıcam inş

Sürekli huyları değişiyor canım. Ben bazen takip edemiyorum. Ama sabır bnmde bi ara 3 gün ve geceyi zehir etmişti. Tam 12. Hafta atak haftasında yani

Geçmiş olsun canım.. Ay benim en büyük korkum bu biliyomusun.. Ben uzulmekle kalmam kalp krizi filan gecirirdim herhalde.. Polise git jandarmaya git bişi yap dedektif tut CIA dan gelsinler ay ne bilim bulsunlar arabanizi yaaa
Ya canım güldürdun beni gece gece ben çabuk kabullendim sanırım. Napalm cana geleceğine mala gelsin

Çok geçmiş olsun canım, gerçekten zor bi durum ufak büyük farketmiyo insanın malına zarar geldimi getçekten can yakıyo, alan vicdansızlarıda rabbim bildiği gibi yapsın inşallah
Amin canım aynen öyle. Görsen dün o arabada benim oğlumun kokusu vardı diye agliyodum

Kızlar araba araştırıyoruz da bir model var sanırım çok yeni bir model değil pek bilgi bulamadım aranizda fikri olan kullanan var mıdır diye sorayim dedim. Resim ekleyemiyorum bir türlü modeli yazayim. Kanz Doll.

Doğum sonrası her bebek kilo veriyor kuzum Şende bilirsin zaten, birde en çok anne babanın nazarı değiyor. Kimin nazarı değerse onun bebeğe kul euzüleri okuması lazım sende eşinde bol bol okuyun kuzum.

Allah yardımcın olsun canım. Başında karışan çok olunca zor olur. Ama keşke imkan verseler de onlar büyütmüş biz de büyütebilsek kendimizinkileri :)
Kv eşime doğru düzgün bakmamış ki annesi hariç herkes bakmış hiçbir şey bilmiyor, hiçbi şeyden haberi yok.bebeğe gaz için verilen Damla'yı bana sen mi kullanacaksın dedi geçen hemşre birde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…