-
- Konu Sahibi baldan_madam
- #26.641
Ben eğitime 6 ayda başlancak diye bekliyodum. Senin ki kaç aylık canımKızlar sonunda tracy hogg un EASY rutinini tutturuyorum sanırımve çok kısa zamanda oldu bu kadar kolay olacağını bilsem daha erken baslardim.. Eslem artik yatağına koyunca kendi uyuyor sallamiyorum bişi yapmıyorum sadece pispis.. hatta bu sabah pispislamama bile gerek kalmadı hic sizlanmadan uyudu bnde sasirdim.. Basta çok huysuzlaniyordu kucaga alınana kadar bogurerek agliyordu defalarca yatır kaldır yaptik ama istikrarlı olunca oluyormuş.. Artik düzenli saatler düzenli uyku düzenli keyif ehehe.. maşallah bize..
Ben uzun zamandr kullanıyorum canım. Küçük bebekler için iç yastığı da oluyorKızlar bizimki bebek arabasında durmak istemiyor kucakta da sürekli tutulmuyor kanguru için erken mi 2 buçuk aylık
Elleri kırılsın kullanırken satarkarsa boğazlarından geçmesin o oara inşallah. Harama yan gözle bakanın gözü çıksın onkadar nefret ediyorum ki böyle şeyler duyunca delirip duruyorum. Geçmiş olsun. Benm fe kapıdan ayakkabımı çalmışlardı kudurmuştum. Bütün ailenin ne var yok çalıp gitmişlerdi. Bebek arabası da olsa ayakkabı da olsa her ne olsa insanın emeğini zamanını çalıyorlar. Burunlarından gelsin.Ay canim cok gecmis olsunneyi calacaklarini sasirdilar artik.
Rica ederim canım. Face de babywearing Türkiye grubu var orda yardımcı olurlar.Teşekkürler kızlar kanguru araştırayim ben
Kızlar bizimki bebek arabasında durmak istemiyor kucakta da sürekli tutulmuyor kanguru için erken mi 2 buçuk aylık
Ben eğitime 6 ayda başlancak diye bekliyodum. Senin ki kaç aylık canım
Biz de aynı durumdayız hiç örtü tutmuyor üstünde. Kundaklı tulum değil de normal tulumların kalınlarından aldım. İçi elyaflı. İçine atlet ve uzun kollu zıbın ve çorap giydiriyorum üstüne tulumu. Sıcacık oluyor. Hiç örtmesem bile üşümüyor ama beline kadar da ince battaniye örtüyorum. E bebekten almıştım çok memnun kaldım. Ama her gece giydiği için yıkamak sorun oldu3 aylik olcaz inşallah uyku eğitimi aslında eve gelir gelmez baslanmaliymis kuzum bebekler rutin isini seviyorlar hakkaten..bi tek su memede uyanık tutma isini beceremiyorum siziyor ha bu sıpa.. Ama maşallah subhanallah gerçekten bugün mükemmel gidiyor..
Bu kundaklı uyku tutumlarından alan almayı düşünen varmı hanımlar.. Battaniye de kundak tutmuyor benim kızım ativeriyo üstünden... Kisin hep üstünü açacak napcaz böle
Bnm öyle hazır kundak canım:) baya iş gördü ama artık iyice kollarını çıkarmayı başarıyor:) bende uykusunu bölmezse elleriyle artık serbest bırakıyrm:) ya rutini bende yapıyrm mesela gece uykusu için 7de uyutma moduna sokuyrm pijamalarımız kundağmz falan derken uyuyrz ama ben uyutyrm öyle kendi kndine uyumuyor henüz. Ama uğraşmak lazım herlde:) bende ailemin yanındaym kendi evime gidince daha düzenle başlıcam inş3 aylik olcaz inşallah uyku eğitimi aslında eve gelir gelmez baslanmaliymis kuzum bebekler rutin isini seviyorlar hakkaten..bi tek su memede uyanık tutma isini beceremiyorum siziyor ha bu sıpa.. Ama maşallah subhanallah gerçekten bugün mükemmel gidiyor..
Bu kundaklı uyku tutumlarından alan almayı düşünen varmı hanımlar.. Battaniye de kundak tutmuyor benim kızım ativeriyo üstünden... Kisin hep üstünü açacak napcaz böle
Sürekli huyları değişiyor canım. Ben bazen takip edemiyorum. Ama sabır bnmde bi ara 3 gün ve geceyi zehir etmişti. Tam 12. Hafta atak haftasında yaniya hanımlar bebeğim 86 günlük oldu bugün nedense bu aralar akşam uyutmak icn yatağına koyduğumda çığlık çığlığa ağlıyor yatistirana kdr neler çekiyorum normalde çok ağlayan bir bebek de değil üç gündür gündüz de düzgün uyumuyor gece de dalamıyor bir türlü var mı sizde sıkıntı?
Sağol hemde nasıl:/Ayy canım geçmiş olsun. Kazayı belayı savmıştır inşallah. Ama tahmin edebiliyorum çok üzülmüşsündür.
Sağol canım aynen öyleAy canim cok gecmis olsunneyi calacaklarini sasirdilar artik.
Ya canım güldürdun beni gece geceGeçmiş olsun canım.. Ay benim en büyük korkum bu biliyomusun.. Ben uzulmekle kalmam kalp krizi filan gecirirdim herhalde.. Polise git jandarmaya git bişi yap dedektif tut CIA dan gelsinler ay ne bilim bulsunlar arabanizi yaaa
Amin canım aynen öyle. Görsen dün o arabada benim oğlumun kokusu vardı diye agliyodumÇok geçmiş olsun canım, gerçekten zor bi durum ufak büyük farketmiyo insanın malına zarar geldimi getçekten can yakıyo, alan vicdansızlarıda rabbim bildiği gibi yapsın inşallah
Doğum sonrası her bebek kilo veriyor kuzum Şende bilirsin zaten, birde en çok anne babanın nazarı değiyor. Kimin nazarı değerse onun bebeğe kul euzüleri okuması lazım sende eşinde bol bol okuyun kuzum.Ay canim benimki de 3700 dogmustu ilk dogdugu anda esim cekmis sis haliyle kocaman cikmis, onu bi kac arkadasa akrabaya yolladik, herkes 4 aylik bebek gibi kocaman, bunu nasil normal dogurdun falan gibi tepkiler verdi, sonra oglum 3300 e kadar dustu beslenememekten ve bir turlu toparlayamadi. Senin bi de 4 kiloymus masallah iyi yapmissin koymamakla. :)
Kv eşime doğru düzgün bakmamış ki annesi hariç herkes bakmış hiçbir şey bilmiyor, hiçbi şeyden haberi yok.bebeğe gaz için verilen Damla'yı bana sen mi kullanacaksın dedi geçen hemşre birdeAllah yardımcın olsun canım. Başında karışan çok olunca zor olur. Ama keşke imkan verseler de onlar büyütmüş biz de büyütebilsek kendimizinkileri :)