temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Masallah cok tatli kizin

Cnm haklısın bıkac gun sonra gectı tabı Bn panik oldum o ayri Bı mesele dedıgın uygulamayı indiririm evde tek oldugum ıcın dışarı cıkma şansım yok önerin ıcın Tesekur ederım canım

Sorun yoktur canım kafana takma. Takıldıkça daha çok öyle gelir gözüne takılmaya başlar sürekli. Hiçbirimizin yüzü simetrik değil sonuçta. Tontiş yanaklar öpülmek için var çok inceleme öp öp geç

Selam kızlar. Bugun ailecek bi gezmeye gidelim hava da güzelken dedik giyindim hazırlandık garaja bir indik ki bebek arabamiz yok. Çalmışlar hainler. Cana geleceğine mala gelsin diyorum ama çocuğumun eşyası olunca fazla üzüldüm şimdi tekrar araba bakiyorz

Ayy canım geçmiş olsun. Kazayı belayı savmıştır inşallah. Ama tahmin edebiliyorum çok üzülmüşsündür.

Ay canim cok gecmis olsun neyi calacaklarini sasirdilar artik.

Geçmiş olsun canım.. Ay benim en büyük korkum bu biliyomusun.. Ben uzulmekle kalmam kalp krizi filan gecirirdim herhalde.. Polise git jandarmaya git bişi yap dedektif tut CIA dan gelsinler ay ne bilim bulsunlar arabanizi yaaa

Kızlar sonunda tracy hogg un EASY rutinini tutturuyorum sanırım ve çok kısa zamanda oldu bu kadar kolay olacağını bilsem daha erken baslardim.. Eslem artik yatağına koyunca kendi uyuyor sallamiyorum bişi yapmıyorum sadece pispis.. hatta bu sabah pispislamama bile gerek kalmadı hic sizlanmadan uyudu bnde sasirdim.. Basta çok huysuzlaniyordu kucaga alınana kadar bogurerek agliyordu defalarca yatır kaldır yaptik ama istikrarlı olunca oluyormuş.. Artik düzenli saatler düzenli uyku düzenli keyif ehehe.. maşallah bize..

Çok geçmiş olsun canım, gerçekten zor bi durum ufak büyük farketmiyo insanın malına zarar geldimi getçekten can yakıyo, alan vicdansızlarıda rabbim bildiği gibi yapsın inşallah

Canım o yanağını daha faxka öpüp kokluyirsan ondan olur kv yanagindan öpme sarkar der aklıma o geldi

Kızlar bizimki bebek arabasında durmak istemiyor kucakta da sürekli tutulmuyor kanguru için erken mi 2 buçuk aylık

Kızlar bizimki bebek arabasında durmak istemiyor kucakta da sürekli tutulmuyor kanguru için erken mi 2 buçuk aylık
Canım dün gördüm gezerken bi mağazada, belki kırkı yeni çıkmıştır bi bebeği koymuşlar kanguruya annesi rahatlıkla taşıyodu. Mesela bizimki kraftın modeli, 3,5 kg itibaren kullanılan bi model, 2 aylık yoktu ilk denediğimde ama bizim boyumuz kısa olduğu için kollarının geçmesi gereken yerine denk gelmiyodu, anca şimdilerde olmaya başladı gezdirebiliyorum. Bence sizde artık kullanabilirsiniz, ama ilk denemeni yanında biri varken yapman iyi olur. Ben ilk takıp evde dolanmıştım sevecekmi acaba diye :)

Canım ergonomik ve yenidoğana uygun ürün alırsan doğumdan itibaren bile kullanılabilir. Ergonomik olması demek poposunda değil bacaklarda yük olması demek. Şu şekilde oturduğu kangurular ergonomik demektir. Bacaklar düz sarkmayacak aşağı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…