- 10 Temmuz 2014
- 926
- 1.590
- 39
-
- Konu Sahibi baldan_madam
- #26.601
Uygulamanın tam adı nedir:)Ben ilk 13 günlükken yüzüstü yatırıp sırttan popodan tontiş bi resim attım, 40 ımız çıkana kadar yüzünü gösteremedim nolur nolmaz diye ama 40ıyla beraber bugün 105 günlüğüz 65 günde onlarca resim videosunu paylaşmışım şimdi baktımda :))) allaha emanetiz inşallah, kimse kem gözlü değildir diye inanıyorum. Hepimizin kuzularına maaşallah sübhanallah barekallahHemde sıradan hallerini beğenmiyorum illa gülecek, görenin dişlerini kamaştıracak pozlarını atıyorum bi kaç örnek atayım burayada korkma sende annesi bişey olmaz allahın izniyle, uzakta olup yakından göremeyen eş dost için süper fırsat oluyo, millet ekrandan seviyoruz diyolar
Canim demir ilaci benim buyuk tuvaletimin rengini bile degistiriyo, kabizlik yapiyo. Bebekte yapmasi normal bence. Ama bize 4 ay dolunca vericez demislerdi, sizin doldu mu?Kızlar sağlıkocağından size demir ilacı verdiler mi?Biz demir ilacı kullandığımızdan beri bebeğimin kakasının hem rengi hem kokusu değişti ve de önceden hergün kakasını yapardı artık2-3 güne bir yapıyor
Maşallah maşallah bebişine, çok tatlı. Allahım sağlıcakla, hep böyle gülerek büyümeyi nasip etsin. Öp bizim için kuzunuBu 3 aylık bitimimiz
Eki Görüntüle 2055499
Bu da 100 günlük (yanımızdakide kız kardeşimin özdeden 23 gün büyük kuzusu, teyzoşum zeynom)
Eki Görüntüle 2055501
Canim domates alerjik bir besin, ek gidaya basladiktan sonra bile belli bi aya kadar onerilmiyor, benim kayinvalidem de 2 torunu sikintisiz buyuttu ama benim ogluma corekotu yagi vericem diye tutturdu ki onu ben bile icemiyorum. Cocuk kaka yapmazsa kilo alir demek diyip duruyodu meger az beslendigi icin yapmiyomus ilk gunlerde hatta zayiflamisti. Tam emzircegim zaman ben azicik oyaliyim onu diye diye hep ac kaldi cocugum. Ben annelere guvenmiyorum artik, onlarin devri eskide kalmis. Sen de kendi icgudulerini dinle en iyisi o :)Face ye Bakayım canım sağ ol. o aklımda zaten kitabını alacağım zaten.doktora da danışcam annem ısrarcı dördüncü ay konusunda bana bir sürü örnek gösteri şu dördüncü ayda başladı kolay alıştı yemeye şu altıncı ayda başladı hala iştahsız filan , benimki şu an iki buçuk aylık domates suyu verdi sabah, bir şey de diyemiyorum çocuk üç torun büyüttü hepsi sıkıntısız çok şükür. Kvdede öyle
Ben daha hicbi yere koymadim canim azicik daha buyusunler :)Kızlar bebişlerin fotoğrafını instaya veya başka biyere koyupta nazar değen var mı ya da sizin nazar değdiğini düşündüğünüz, bi foto koysam ağlasa o gün hemen ona bağlarım vicdan azabı çekerim kesin diye korkuyorum
bende alarjik diye biliyorum çilek bal mesela onlarda, bir şey desem kv dede annem de hemen nasıl biliyosun öyle yap diyip trip moduna giriyorlar sonradan tekrar bir şey yaptığımda karışıyorlar yineDomates suyu mu? Domates çok alerjik bir sebze olduğu için +1 yaşdır. Senin kararın tabi canım. Ben sadece bildiğimi paylaşmak istedim. Büyükleri bildiğinden vazgeçirmek zor. Ben de bu konuda çok hassasım o yüzden blw kitabını aldım bugün. Anneme de eşime de okutacağım. Herkesin aynı tutumda olması işi kolaylaştırır çünkü. Allah yardımcın olsun senin de. Ama bebek senin bebeğin. Her şeyi iyice araştır ve doğru olduğunu düşünmediğin şeylere kim olursa olsun izin verme derim ben. Bizimkilerin ödü kopuyor benden şakasını bile yapamaz oldular yemek suyu vermenin
Ben de yeni yeni ekledim ama bir yandan da içim gidiyor herkeste iyi yorum yapıyo çok şükür bi sıkıntı olmadı :)Ben daha hicbi yere koymadim canim azicik daha buyusunler :)
Ya millet ilk günden koyuyo ya hiçde birşey olmuyo anlamıyom. Ben ilk günden koysam nazar alırdı şüşko dört kilo doğunca fotodan da belli oluyoYa ben eşimle bile koyamıyorum fotoğraf WhatsApp A bile. Nazara tabiki inanıyorum her gün islah, Felak, nas süresi okuyorum Allah A emanet ediyorum. Zaten kimse bize zarar veremez artık inşallah.
Koymuyorum çünkü gerçekten kıyamıyorum ya bilmiyorum
Masallah subhanallah barekallah. Rabbim nazarlardan saklasin cok tatli :)Bu 3 aylık bitimimiz
Eki Görüntüle 2055499
Bu da 100 günlük (yanımızdakide kız kardeşimin özdeden 23 gün büyük kuzusu, teyzoşum zeynom)
Eki Görüntüle 2055501
Allah yardımcın olsun canım. Başında karışan çok olunca zor olur. Ama keşke imkan verseler de onlar büyütmüş biz de büyütebilsek kendimizinkileri :)bende alarjik diye biliyorum çilek bal mesela onlarda, bir şey desem kv dede annem de hemen nasıl biliyosun öyle yap diyip trip moduna giriyorlar sonradan tekrar bir şey yaptığımda karışıyorlar yine
İki uygulama kullanıyorum canım, görüntü renk vs için snapseed yazılar resimler için babystory. ios markette.Uygulamanın tam adı nedir:)
Maşallah maşallah bebişine, çok tatlı. Allahım sağlıcakla, hep böyle gülerek büyümeyi nasip etsin. Öp bizim için kuzunu
Sağolun teyzeleri çok teşekkür ederiz öptüm sizin için deMasallah subhanallah barekallah. Rabbim nazarlardan saklasin cok tatli :)
Canım aynayla alakalı bence aynasız bakıncada öyle mi :)Kızlar nasılsınız?? Ya biraz komik ama bana yardim edin lütfn:))) gecenlerde bebegimi kucagima alip aynaya doğru ilerledim bi baktim bebeğimin yüzü yamuk duruyo. Tövbe ya :) sağ yanağı sol yanağına göre daha büyük o günden beri Canim skildi. Yatarken belli olmuyo kaldırınca fark ediliyor. Esim de ben söyledikten sonra fark etti. 2 hafta sonra kontrole gidicez doktora da göstericem ama sizde böyle bisi yasayan var mi ya da bir fikri olan?
Ay canim benimki de 3700 dogmustu ilk dogdugu anda esim cekmis sis haliyle kocaman cikmis, onu bi kac arkadasa akrabaya yolladik, herkes 4 aylik bebek gibi kocaman, bunu nasil normal dogurdun falan gibi tepkiler verdi, sonra oglum 3300 e kadar dustu beslenememekten ve bir turlu toparlayamadi. Senin bi de 4 kiloymus masallah iyi yapmissin koymamakla. :)Ya millet ilk günden koyuyo ya hiçde birşey olmuyo anlamıyom. Ben ilk günden koysam nazar alırdı şüşko dört kilo doğunca fotodan da belli oluyo
Evet evet öyleCanım aynayla alakalı bence aynasız bakıncada öyle mi :)
Canim benim babam da aynada yamuk duruyo :)) biz dalga gecerdik hatta bi gozu yukarda bi gozu asagida gibi duruyo ama normal bakinca gayet normal :) sebebini biz de cozemedik ama bugune kadar bir sorun olmadi :)Kızlar nasılsınız?? Ya biraz komik ama bana yardim edin lütfn:))) gecenlerde bebegimi kucagima alip aynaya doğru ilerledim bi baktim bebeğimin yüzü yamuk duruyo. Tövbe ya :) sağ yanağı sol yanağına göre daha büyük o günden beri Canim skildi. Yatarken belli olmuyo kaldırınca fark ediliyor. Esim de ben söyledikten sonra fark etti. 2 hafta sonra kontrole gidicez doktora da göstericem ama sizde böyle bisi yasayan var mi ya da bir fikri olan?
:)) valla değişikmiş canım :))) ama ben bebegi başkasına doğru tutunca da belli oluyor. Ciddi bişi olmasın daCanim benim babam da aynada yamuk duruyo :)) biz dalga gecerdik hatta bi gozu yukarda bi gozu asagida gibi duruyo ama normal bakinca gayet normal :) sebebini biz de cozemedik ama bugune kadar bir sorun olmadi :)
Arkadaslar yardımcı olursanız cok sevinirim bebegın 71 gunluk Bı kac gundur manasını yerken Bı anda aglamaya baslıyor ıcını Çekerekdahada almıyor mamayı emzırıyorum ama cogunluk mama verıyorum sütüm yetmiyor 3 gun once 2. Ay asılarını oldu o günden sonra boyke oldu cok canım sıkılıyor yemedikçe (