- 4 Ağustos 2010
- 628
- 482
-
- Konu Sahibi baldan_madam
- #26.581
Monovit ya da devit ten bahsetmiyorsun değil mi?Kızlar sağlıkocağından size demir ilacı verdiler mi?Biz demir ilacı kullandığımızdan beri bebeğimin kakasının hem rengi hem kokusu değişti ve de önceden hergün kakasını yapardı artık2-3 güne bir yapıyor
Face ye Bakayım canım sağ ol. o aklımda zaten kitabını alacağım zaten.doktora da danışcam annem ısrarcı dördüncü ay konusunda bana bir sürü örnek gösteri şu dördüncü ayda başladı kolay alıştı yemeye şu altıncı ayda başladı hala iştahsız filan , benimki şu an iki buçuk aylık domates suyu verdi sabah, bir şey de diyemiyorum çocuk üç torun büyüttü hepsi sıkıntısız çok şükür. Kvdede öyleZaten ek gıda uzun bir süre tadımlık olacak canım 6. Ayda başladığında da. Öyle bir sorundan korkuyorsan blw yöntemini incelemeni öneririm. Face de takip edebilirsin blw Türkiye ve kitabı da var. Bebekler gerçekten çok güzel besleniyor. Ve her gıdanın tadını ayrı ayrı alıyor püre yok bulamaç yok. Damak tadı gelişiyor. Tavsiye edetim.
Aynen anlıyorlar, birde bana nazlanmaya başladı sıpaTabiki sen Bebeginle ilgilenirsın yardım eden olur zaten ınsalah kalabalıktan rahatsız olmaz yavrucak artık bazı seylerı anlıyo bizm ptırcıklar :)
Ilk 2 gun felan bardak kesip koyduk bantladik doktor oyle gostermisti sonrasinda koymadik bardak iyilesti cabucak biraz dikkat etmek gerekiyo bikac gun acimasin diyeYunus Emrede canım. Bende bilemedim ne yapsam. Bi atlatsak çok stres oluyorum
Face ye Bakayım canım sağ ol. o aklımda zaten kitabını alacağım zaten.doktora da danışcam annem ısrarcı dördüncü ay konusunda bana bir sürü örnek gösteri şu dördüncü ayda başladı kolay alıştı yemeye şu altıncı ayda başladı hala iştahsız filan , benimki şu an iki buçuk aylık domates suyu verdi sabah, bir şey de diyemiyorum çocuk üç torun büyüttü hepsi sıkıntısız çok şükür. Kvdede öyle
Ben arastirdim fotodan nazar degmez yaziyo ama . Ben koyuyorum bazen Allah a sukur bise olmadi ama biraz da inancla alakali.Kızlar bebişlerin fotoğrafını instaya veya başka biyere koyupta nazar değen var mı ya da sizin nazar değdiğini düşündüğünüz, bi foto koysam ağlasa o gün hemen ona bağlarım vicdan azabı çekerim kesin diye korkuyorum
Evet canim cok tatli bir bayan memnunuz yani bi sikinti olmadi cok sukurMehmet kuşkuya gidiyoruz biz canım. Geçen hafta semineri var diye pınar hanıma gittik bizde rota aşısı yaptırmak için:) Çok tatli bir bayan sizde memnun musunuz
Ya ben eşimle bile koyamıyorum fotoğraf WhatsApp A bile. Nazara tabiki inanıyorum her gün islah, Felak, nas süresi okuyorum Allah A emanet ediyorum. Zaten kimse bize zarar veremez artık inşallah.Kızlar bebişlerin fotoğrafını instaya veya başka biyere koyupta nazar değen var mı ya da sizin nazar değdiğini düşündüğünüz, bi foto koysam ağlasa o gün hemen ona bağlarım vicdan azabı çekerim kesin diye korkuyorum
Ben ilk 13 günlükken yüzüstü yatırıp sırttan popodan tontiş bi resim attım, 40 ımız çıkana kadar yüzünü gösteremedim nolur nolmaz diye ama 40ıyla beraber bugün 105 günlüğüz 65 günde onlarca resim videosunu paylaşmışım şimdi baktımda :))) allaha emanetiz inşallah, kimse kem gözlü değildir diye inanıyorum. Hepimizin kuzularına maaşallah sübhanallah barekallahKızlar bebişlerin fotoğrafını instaya veya başka biyere koyupta nazar değen var mı ya da sizin nazar değdiğini düşündüğünüz, bi foto koysam ağlasa o gün hemen ona bağlarım vicdan azabı çekerim kesin diye korkuyorum
Maşallah barekallah benim için öp annesi yaaa çok tatli miniş :-*Ben ilk 13 günlükken yüzüstü yatırıp sırttan popodan tontiş bi resim attım, 40 ımız çıkana kadar yüzünü gösteremedim nolur nolmaz diye ama 40ıyla beraber bugün 105 günlüğüz 65 günde onlarca resim videosunu paylaşmışım şimdi baktımda :))) allaha emanetiz inşallah, kimse kem gözlü değildir diye inanıyorum. Hepimizin kuzularına maaşallah sübhanallah barekallahHemde sıradan hallerini beğenmiyorum illa gülecek, görenin dişlerini kamaştıracak pozlarını atıyorum bi kaç örnek atayım burayada korkma sende annesi bişey olmaz allahın izniyle, uzakta olup yakından göremeyen eş dost için süper fırsat oluyo, millet ekrandan seviyoruz diyolar
Oyshh maşallah ikisine de :-*♥♥Bu 3 aylık bitimimiz
Eki Görüntüle 2055499
Bu da 100 günlük (yanımızdakide kız kardeşimin özdeden 23 gün büyük kuzusu, teyzoşum zeynom)
Eki Görüntüle 2055501
Hehe bende annem yüzünden vazgeçip 4 ayı kabıl ediyodum az kalsın ama kararlı olmaya karar verdim. Eski yöntemlere karşıyım yada yanlış diyemem ama şmdi böyle:) bende 6 ayda başlayp iştahlı olanları anneme örnk gösterdm:)) bide kendim tecrube etmek istiyorum.Face ye Bakayım canım sağ ol. o aklımda zaten kitabını alacağım zaten.doktora da danışcam annem ısrarcı dördüncü ay konusunda bana bir sürü örnek gösteri şu dördüncü ayda başladı kolay alıştı yemeye şu altıncı ayda başladı hala iştahsız filan , benimki şu an iki buçuk aylık domates suyu verdi sabah, bir şey de diyemiyorum çocuk üç torun büyüttü hepsi sıkıntısız çok şükür. Kvdede öyle
Ben baya korkarm nazardan ki bazen kendimizn bile deger:) zaten sanal aleme foto koymam.Kızlar bebişlerin fotoğrafını instaya veya başka biyere koyupta nazar değen var mı ya da sizin nazar değdiğini düşündüğünüz, bi foto koysam ağlasa o gün hemen ona bağlarım vicdan azabı çekerim kesin diye korkuyorum