- Konu Sahibi baldan_madam
- #2.641
Amin inşallah. çok teşekkür ederim. Allaha emanet olun.Canım geçmiş olsun Allahım hepimize hayırlısını versin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin inşallah. çok teşekkür ederim. Allaha emanet olun.Canım geçmiş olsun Allahım hepimize hayırlısını versin.
ah aahhh çok zormuş ya canım anlıyorum seni, ben daha yeni kendime geldim 4-5 çıkardım sanırım, bi yöntem bulursak paylaşalım, Allah kolaylık vaersin hepimizeBenimde var mide bulantim canım. Bu sabah aç karna kuru kayısı yiyip üstüne de şu içtim kabizliga iyi gelsin diye. Suyu icmemle istifra etmem bir oldu. Zaten açtım içimde bisey yoktu yapıştı karnım sirtima resmen
Tsk edrm cnm..Folik asit ilaç olmadığı için sıkıntı çıkaracağını sanmam ama bence almayin doktorunuza danismadan.
Şu bile icemez oldum iste. Suyun tadı bile iyi gelmiyorKızlar en iyi yöntem sık sık katı ve tuzlu yemek suyu yudumla içmek ara ara benim suyun kokusundan midem kalkıyor çok şükür dün yazdığı ilaç gerçekten iyi geldi bulantı var ama kusma gelmiyo şükür dramamine yazdı doktorum ama çok sık kullanmamı da tavsiye etmedi işe geleceğim sabahlar içicem mecbur
ah canım bilmez miyim o durumu Allah yardım etsin bize ben ilacı tutmaya çalışıyorum yuttuğum o bi yudum su bile karışıyo içimdeŞu bile icemez oldum iste. Suyun tadı bile iyi gelmiyor
kızlar miğde bulantısı için en iyisi ayvayı tuzla yemek bana çok iyi geldi sizede tavsiye ederim bol tuz ayva bide sarı leblebi
canım öncelikle panik stres olma karından mı baktı ? bide cihaza göre çok değişiyor canım görüntü geç olabiliyor ya da geriden gelişiyo olabilir hiç kafana takma son adet tarihinden ziyade bebek göründükten sonra ne zamanla uyumlu ona bakılır yolk sac var mıydı ?KIZLAR MERHABA SINAVLARIMDAN DOLAYI BAYADIR GIREMEDIM. GECEN HAFTA CARSAMBA GUNU KESEYI GORMUSTUK . BUGUN 7+0 IM SON ADET TARIHIME GORE. SABAH RANDEVUM VARDI GITTIM GECEN HAFTA KESEYI GORMUSTUK.BUGUN KESEYE BAKTI BAKTI COK BUYUMEMIS DEDI DAHA BUYUK OLMASI GEREKIRDI DEDI TEKRAR BETA ISTEDI OGLEN SONUCU ALMAYA GITTIM 7 GUN ONCE 1500 DU BUGUN 10.000 OLMUS. DOKTOR SASIRDI BU KADAR BEKLEMIYODUM DEDI.YINE BAKTI 10.000 LIK BI KESE DEGIL AMA DEDI. MUCIZE BEBEK GBI SONRADAN MI GOSTERCEK KNDIMI NAPCAK SASIRDIM DEDI.HAFTAYA YINE CAGIRDI. NEDIR BU SIMDI YINE GIDIP SEVINEMEDEN DÖNDÜM. YORUMUNUZ NEDIR ?
KIZLAR MERHABA SINAVLARIMDAN DOLAYI BAYADIR GIREMEDIM. GECEN HAFTA CARSAMBA GUNU KESEYI GORMUSTUK . BUGUN 7+0 IM SON ADET TARIHIME GORE. SABAH RANDEVUM VARDI GITTIM GECEN HAFTA KESEYI GORMUSTUK.BUGUN KESEYE BAKTI BAKTI COK BUYUMEMIS DEDI DAHA BUYUK OLMASI GEREKIRDI DEDI TEKRAR BETA ISTEDI OGLEN SONUCU ALMAYA GITTIM 7 GUN ONCE 1500 DU BUGUN 10.000 OLMUS. DOKTOR SASIRDI BU KADAR BEKLEMIYODUM DEDI.YINE BAKTI 10.000 LIK BI KESE DEGIL AMA DEDI. MUCIZE BEBEK GBI SONRADAN MI GOSTERCEK KNDIMI NAPCAK SASIRDIM DEDI.HAFTAYA YINE CAGIRDI. NEDIR BU SIMDI YINE GIDIP SEVINEMEDEN DÖNDÜM. YORUMUNUZ NEDIR ?
karından baktı evet. gecen hafta 1500 beta ıle gorundu kese.bu hafta yıne cagırmıstı baktı ultrasona daha buyuk olması gerekıyodu dedı kan aldılar beta ıcın. sonucu 10.000 gorunce o da sasırdı evet gbelık var ama saskınım dedı bu degere gorede kucuk kese dedı haftaya yıne cagırdı baska da bısey soylemedı ztn aman baska doktora gıdıcem sanırım ya .ztn hıc ayrıntılı konusmuyorcanım öncelikle panik stres olma karından mı baktı ? bide cihaza göre çok değişiyor canım görüntü geç olabiliyor ya da geriden gelişiyo olabilir hiç kafana takma son adet tarihinden ziyade bebek göründükten sonra ne zamanla uyumlu ona bakılır yolk sac var mıydı ?
bendede dıs gebelık suphesı vardı beta az artıyor dıye ama bır hafta sonra 300den 1500e geldı ve kese gorununce dıs gebelık degıl sorun yok dedı bugunde gıdınce kucuk dedı bu sefer.sanırım baska doktora gıtmek daha mantıklı . ayrıntılı hıcbıseyden bahsetmıyor. ve yası tecrubesıde fazla 60lı yaslarında bı doktor. ama yaş fazla olnca bazı seylerın gerısınde kalıyorlar gibi. cunku kotu de olsa cevap bekledım ne olabılır dıye sordum bende saskınım demekle yetındı.Bence hic kafaniza takmayin benim ilk gittigim doktor kan testinden once ultrasonda dış gebelik olabilir dedi. Kan testini gorunce yok degilmis dedi. Sonra baska bir doktora gittim ne alakasi var gayet sağlıklı bir gebelik dedi. Bilgilerine harcadıkları yıllara bir sey demek istemiyorum ama bazi doktorlar gereksiz yere endiselendiriyor insanı. Ben güvenmiyorum doktorlarin ilk anda dedigi şeylere.
bazen karından çok net görünmeyebiliyor canım cihazdan kaynaklı biraz göbek yağından kaynaklı olarak bence de kendini en iyi hissettiğin doktoru bul kesinlikle enerji inan çok önemli ben bu konuda çok şanslı hissediyorum bi sürü doktor gezdim ama sonunda buldum enerjimin uyduğu pozitif doktoru bence öyle yapmalısın canım inşallah sağlıkla görürsün bebeğini dekarından baktı evet. gecen hafta 1500 beta ıle gorundu kese.bu hafta yıne cagırmıstı baktı ultrasona daha buyuk olması gerekıyodu dedı kan aldılar beta ıcın. sonucu 10.000 gorunce o da sasırdı evet gbelık var ama saskınım dedı bu degere gorede kucuk kese dedı haftaya yıne cagırdı baska da bısey soylemedı ztn aman baska doktora gıdıcem sanırım ya .ztn hıc ayrıntılı konusmuyor
Zehna67 bu gün senin başına gelen benimde başıma geldi dünya başıma yıkıldı , üç hafta önce gitmiştim dedim hatırlıyorsanız sonra bu sabah gittim doktor bana en son geldiğinden iki gün sonra bebeğin kalbi durmuş dedi ağlaya ağlaya dinledim kürtaj olacak dedi sonra koşarak çıktım hastaneyi terkettim özele gittim eğer öyle bi durum olsaydı şimdiye kadar senin kanına karışıp seni zehirlerdi sonra kanaman olurdu dayanılmaz sancıların olurdu dedi bunların olup olmadığını sordu tabiki yok dedim o zaman korkma belli ki biraz erken dedi içim rahatladı biraz alttan ultrason tuttu bi hafta bekleyip emin olalım dedi bilmiyorum sonu ne olacak korkulu bir süreçCanim dun benim basima geleni okudunmu bilmiyorum imkanin varsa ozele git bende 5+5de duydum derinden ve benim gobek biraz yagli hemde bebeyi gorduk bosa uzulme benimki erken dollenme oldu ama kasimin 1de dollendi ama onlar adete gore hesap ediyor benimki bile dun zor duyuluyor derinden bir hafta sonra konturolum var sikma canini.
Canim kalp atisi yokmu ilk duydun simdi duyulmuyormu bi arkadasinda bugun basina geldi senle iki oldu bu doktorlar cok korkutuyor özel en iyisi rahatlatiyor.Zehna67 bu gün senin başına gelen benimde başıma geldi dünya başıma yıkıldı , üç hafta önce gitmiştim dedim hatırlıyorsanız sonra bu sabah gittim doktor bana en son geldiğinden iki gün sonra bebeğin kalbi durmuş dedi ağlaya ağlaya dinledim kürtaj olacak dedi sonra koşarak çıktım hastaneyi terkettim özele gittim eğer öyle bi durum olsaydı şimdiye kadar senin kanına karışıp seni zehirlerdi sonra kanaman olurdu dayanılmaz sancıların olurdu dedi bunların olup olmadığını sordu tabiki yok dedim o zaman korkma belli ki biraz erken dedi içim rahatladı biraz alttan ultrason tuttu bi hafta bekleyip emin olalım dedi bilmiyorum sonu ne olacak korkulu bir süreç
Senin suan kac haftalik canim birde alttan utrasonla goremedimi kalp atisini.Zehna67 bu gün senin başına gelen benimde başıma geldi dünya başıma yıkıldı , üç hafta önce gitmiştim dedim hatırlıyorsanız sonra bu sabah gittim doktor bana en son geldiğinden iki gün sonra bebeğin kalbi durmuş dedi ağlaya ağlaya dinledim kürtaj olacak dedi sonra koşarak çıktım hastaneyi terkettim özele gittim eğer öyle bi durum olsaydı şimdiye kadar senin kanına karışıp seni zehirlerdi sonra kanaman olurdu dayanılmaz sancıların olurdu dedi bunların olup olmadığını sordu tabiki yok dedim o zaman korkma belli ki biraz erken dedi içim rahatladı biraz alttan ultrason tuttu bi hafta bekleyip emin olalım dedi bilmiyorum sonu ne olacak korkulu bir süreç
Allah hayirlisi ile nasip etsin hepimize insallah. Biraz beklemek en iyisi tevekkul edip dua edicem. Guzel haberler alicam ins inaniyorum
bendede dıs gebelık suphesı vardı beta az artıyor dıye ama bır hafta sonra 300den 1500e geldı ve kese gorununce dıs gebelık degıl sorun yok dedı bugunde gıdınce kucuk dedı bu sefer.sanırım baska doktora gıtmek daha mantıklı . ayrıntılı hıcbıseyden bahsetmıyor. ve yası tecrubesıde fazla 60lı yaslarında bı doktor. ama yaş fazla olnca bazı seylerın gerısınde kalıyorlar gibi. cunku kotu de olsa cevap bekledım ne olabılır dıye sordum bende saskınım demekle yetındı.