temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

canım teşekkür ederim darısı başına, ki ben duyduysam kalbi kesin sende duyarsn, bekliyorum haberlerini canım mide bulantın varmı ben ölüyorum yaa
Benimde var mide bulantim canım. Bu sabah aç karna kuru kayısı yiyip üstüne de şu içtim kabizliga iyi gelsin diye. Suyu icmemle istifra etmem bir oldu. Zaten açtım içimde bisey yoktu yapıştı karnım sirtima resmen

Canım merhaba bebeğinin kalp atışı için cok küçük değil mi bana 5. Haftada doktor simdi zaten duyulmaz cok kucuk demisti çünkü neden korkutmuş böyle anlamadım. Endişelenme duyacaksın inşallah:)

Canim bende 5+6da gitmistim bebek bile gorunmuyodu nokta kadar bisey goruyorum demişti doktor bir hafta sonra dinlicez kalp atislarini demişti ve 1 hafta sonra gittigimde hem bebek olusmustu hemde kalp atislarini dinledik yani hemen umitsizlige kapilma doktorunn o sekilde konusmasi cok yanlis daha cok erken ben doktora korkuyorum demiştim korkma haftaya dinletcem sana diyerek rahatlatti beni baska doktora git istersen icini rahatlatmak icin

Canım bekle hemen üzülme o tanıdığında odunmuş kusura bakma ama. sonuç ne olursa olsun uzulme canım.

Canim benim ben de oyle dusunuyorum. Henuz kucuk biraz daha buyusun kalp atimini gorucez insallah. Dua edin bana lutfen. Sizce ne zaman gideyim tekrar?

Canım merhaba bebeğinin kalp atışı için cok küçük değil mi bana 5. Haftada doktor simdi zaten duyulmaz cok kucuk demisti çünkü neden korkutmuş böyle anlamadım. Endişelenme duyacaksın inşallah:)

Ahh canim benim. Iyi dusunelim iyi olsun insallah.. cok tesekkur ederim insallah dedigin gibi duyarim bebegin kalp atimini.. bana da daha erken geldi. Insallah iyi haberler aliriizz

Canim benim ben de oyle dusunuyorum. Henuz kucuk biraz daha buyusun kalp atimini gorucez insallah. Dua edin bana lutfen. Sizce ne zaman gideyim tekrar?
Canım bence en az bir hafta bekle büyüsün bebişin. Erken gidince daha çokstrese giriyorsun hem kendine hem bebeğine zarar stres. Bırak rahatça büyüsün bebeğin kalbini de duyacaksın inşallah içini ferah tut

Yani cok haklisiniz daha 3mm lik bi bebegin kalp atimini duymamak cok normal. Bosuna endiselendirdiler beni. Sansima doktorum 1 ay izinde o nedenle baska bi dr a gittim.. bir hafta sonra falan giderim. Dualarinizda bana da yer verin ltfen

Ahh canim benim. Iyi dusunelim iyi olsun insallah.. cok tesekkur ederim insallah dedigin gibi duyarim bebegin kalp atimini.. bana da daha erken geldi. Insallah iyi haberler aliriizz

Ben de duyamamıştım ama sonra bi daha gitmedim doktora hala da duyamadım dolayısıyla devam etmek istedigim hastaneden haftaya randevu alacaktim o. da o kadar dolu ki ocagin 4üne verdi randevu esim de kızıyor gitmiyorsun doktora bu ne rahatlık diye ne yapsam bilemedim :) fazla rahatım sanırım

Allah hayirlisi ile nasip etsin hepimize insallah. Biraz beklemek en iyisi tevekkul edip dua edicem. Guzel haberler alicam ins inaniyorum

çok teşekkür ederim. genel anestezi oldum ama çok bekledim doğumhanede 5-6 saat kolumda serum anestezi doktorunu bekledim. bir de buz gibi oda sinirlerim bozuldu iyice bir daha o hastanenin yanından bile geçmeyeceğim. Allah şükür bitti kurtuldum. antibiyotiğimi içiyorum canım. ben aslında tüp bebek için prof. dr a gittim adet olsaydım ikici gün ona gidecektim ama o ay adet olmadım gebe olduğumu öğrendim. Allahın hikmeti işte ama uzun sürmedi artık birkaç ay sonra direk o doktoruma gidicem. Rabbim sana da sabır versin tez zamanda sağlıklı bir hamilelik yaşayıp bebeğine kavuşursun inşallah. Rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin inşallah. İlgin için çok sağol. Allaha emanet ol.

Amin inşallah. çok teşekkür ederim. Allaha emanet olun hem siz hem de minik yavrularınız. Rabbim sağlıkla kavuştursun hepinizi amin.

Ay sorma kizdim zaten. O ne demek yaa dedim hakikaten erkekler hic anlamiyo boyle seylerden.. insallah haftaya iyi haberler alirim ben deee
Canim dun benim basima geleni okudunmu bilmiyorum imkanin varsa ozele git bende 5+5de duydum derinden ve benim gobek biraz yagli hemde bebeyi gorduk bosa uzulme benimki erken dollenme oldu ama kasimin 1de dollendi ama onlar adete gore hesap ediyor benimki bile dun zor duyuluyor derinden bir hafta sonra konturolum var sikma canini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…