- 17 Temmuz 2016
- 2.598
- 2.513
- 38
-
- Konu Sahibi baldan_madam
- #2.621
Benimde var mide bulantim canım. Bu sabah aç karna kuru kayısı yiyip üstüne de şu içtim kabizliga iyi gelsin diye. Suyu icmemle istifra etmem bir oldu. Zaten açtım içimde bisey yoktu yapıştı karnım sirtima resmencanım teşekkür ederim darısı başına, ki ben duyduysam kalbi kesin sende duyarsn, bekliyorum haberlerinicanım mide bulantın varmı ben ölüyorum yaa
Kızlar bebek 5 hafta6 gunlukmus. 3mm dedi dr. Ya bebek kucuk oldugu için kalp atimi gorunmuyo,yada kalp atimi gercekten olmadigi icin.. Takip verdi.. Bi kac gun sonra tekrar bakilacakmis. Bu hafta da bebek ölü diyemem ama suan kalp atimi yok dedi.. Gunler nasil gecicek bilmiyorum.. Bana dua edin kizlar yaa saglikla duyalim ins
Canim bende 5+6da gitmistim bebek bile gorunmuyodu nokta kadar bisey goruyorum demişti doktor bir hafta sonra dinlicez kalp atislarini demişti ve 1 hafta sonra gittigimde hem bebek olusmustu hemde kalp atislarini dinledik yani hemen umitsizlige kapilma doktorunn o sekilde konusmasi cok yanlis daha cok erken ben doktora korkuyorum demiştim korkma haftaya dinletcem sana diyerek rahatlatti beni baska doktora git istersen icini rahatlatmak icinKızlar bebek 5 hafta6 gunlukmus. 3mm dedi dr. Ya bebek kucuk oldugu için kalp atimi gorunmuyo,yada kalp atimi gercekten olmadigi icin.. Takip verdi.. Bi kac gun sonra tekrar bakilacakmis. Bu hafta da bebek ölü diyemem ama suan kalp atimi yok dedi.. Gunler nasil gecicek bilmiyorum.. Bana dua edin kizlar yaa saglikla duyalim ins
Canım bekle hemen üzülme o tanıdığında odunmuş kusura bakma ama. sonuç ne olursa olsun uzulme canım.Kizlar hastaneye geldim. Dr bakti 5.7mm dedi. Ama kalp atimini goremedi. Beni ayrintiliya gonderdi orada da bi tanidigim var kagida bakti yine mi? Dedi. Ne alaka dedim. Yanindakine bu ne demek dedi. Bebekte sikinti var demek dedi.. Yani ne desem bilemedim. Simdi bekliyorum. Biraz agladim rahatladim.. Devlet hastanesindeyim. Doktorun kalp atimini gormemesi normal mi?
Senin erken daha bekle canim sat benden sonraydi sanırım . boşuna kendini yemeOnun adina da cok sevindim.. Insallah bana da kalp atimini duymak nasip olur. Hepimiz saglikla aliriz kucagimiza. Dua edin banaa
Mrb hamis anneleri..5 haftalik hamileyim ama dr folik asit vermedi.bi sikinti olur mu ?
Eczaneden alsam mi ?
canım ben de 5.5 haftalık demişti ilk kontrolde kalp atımına on gün sonra bakıcaz daha erken demişti. bence bebeğin daha büyüyor. üzmeyin bebişinisen inan ona karnını sev konuş rahatlat büyüsün güzelce annesi :) sonra bugünleri gülerek anlatırsın inşallah ilerde
Canım merhaba bebeğinin kalp atışı için cok küçük değil mi bana 5. Haftada doktor simdi zaten duyulmaz cok kucuk demisti çünkü neden korkutmuş böyle anlamadım. Endişelenme duyacaksın inşallah:)
Hamilelik takibi yazinca ordaki resimde goruldugu gibi cikicak zaten içlerinde en guzeli bu cok indirdim ama bunu buldum.tatlım bu uygulamanın adı ne
Canım bence en az bir hafta bekle büyüsün bebişin. Erken gidince daha çokstrese giriyorsun hem kendine hem bebeğine zarar stres. Bırak rahatça büyüsün bebeğin kalbini de duyacaksın inşallah içini ferah tutCanim benim ben de oyle dusunuyorum. Henuz kucuk biraz daha buyusun kalp atimini gorucez insallah. Dua edin bana lutfen. Sizce ne zaman gideyim tekrar?
Canim bende 5+6da gitmistim bebek bile gorunmuyodu nokta kadar bisey goruyorum demişti doktor bir hafta sonra dinlicez kalp atislarini demişti ve 1 hafta sonra gittigimde hem bebek olusmustu hemde kalp atislarini dinledik yani hemen umitsizlige kapilma doktorunn o sekilde konusmasi cok yanlis daha cok erken ben doktora korkuyorum demiştim korkma haftaya dinletcem sana diyerek rahatlatti beni baska doktora git istersen icini rahatlatmak icin
Ahh canim benim. Iyi dusunelim iyi olsun insallah.. cok tesekkur ederim insallah dedigin gibi duyarim bebegin kalp atimini.. bana da daha erken geldi. Insallah iyi haberler aliriizz
Canım bekle hemen üzülme o tanıdığında odunmuş kusura bakma ama. sonuç ne olursa olsun uzulme canım.
Senin erken daha bekle canim sat benden sonraydi sanırım . boşuna kendini yeme
Canım bence en az bir hafta bekle büyüsün bebişin. Erken gidince daha çokstrese giriyorsun hem kendine hem bebeğine zarar stres. Bırak rahatça büyüsün bebeğin kalbini de duyacaksın inşallah içini ferah tut
çok teşekkür ederim. genel anestezi oldum ama çok bekledim doğumhanede 5-6 saat kolumda serum anestezi doktorunu bekledim. bir de buz gibi oda sinirlerim bozuldu iyice bir daha o hastanenin yanından bile geçmeyeceğim. Allah şükür bitti kurtuldum. antibiyotiğimi içiyorum canım. ben aslında tüp bebek için prof. dr a gittim adet olsaydım ikici gün ona gidecektim ama o ay adet olmadım gebe olduğumu öğrendim. Allahın hikmeti işte ama uzun sürmedi artık birkaç ay sonra direk o doktoruma gidicem. Rabbim sana da sabır versin tez zamanda sağlıklı bir hamilelik yaşayıp bebeğine kavuşursun inşallah. Rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin inşallah. İlgin için çok sağol. Allaha emanet ol.Aynı durumu yaşadım canım allah sabır versin bize.. Benimde kürtajım çok kötüydü lokal anestezi yaptı ama bütün acıyı hissettim şuan nasılsın? Nasıl kürtaj yaptılar? Antibiyotik içmeyi sakın ihmal etme sabırlar dilerim.
Maalesef canım. amin inşallah çok teşekkürler.
Amin inşallah. çok teşekkür ederim. Allaha emanet olun hem siz hem de minik yavrularınız. Rabbim sağlıkla kavuştursun hepinizi amin.canım çok geçmiş olsundediğin gibi allah hep hakkımızda en hayırlısını nasip eder. İnanıyorum ki sana da en kısa zamanda bu sıkıntılarının mükafatını verecektir. Allah yardımcın olsun canım
Canim dun benim basima geleni okudunmu bilmiyorum imkanin varsa ozele git bende 5+5de duydum derinden ve benim gobek biraz yagli hemde bebeyi gorduk bosa uzulme benimki erken dollenme oldu ama kasimin 1de dollendi ama onlar adete gore hesap ediyor benimki bile dun zor duyuluyor derinden bir hafta sonra konturolum var sikma canini.Ay sorma kizdim zaten. O ne demek yaa dedim hakikaten erkekler hic anlamiyo boyle seylerden.. insallah haftaya iyi haberler alirim ben deee