temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Öyle yapicam bende artık zorlasam daha çok ittiriyor zaten:)

Kızlar günaydın bir şey sorucam; sizin bebekler de avizelere bakıyor mu? Ya Denizin çok ilgisini çekiyor. O bakınca ben çeviriyorum kafasını ama dikkatimi çekti, özellikle altını değiştirirken falan.
Bütün bebeklerde var emin ol bizimki salon ve yatak odasındakinr bayılıyor

Kızlar sütüm artsın diye e bebekte satılan vitamoms diye bir takviye edici içecek var. Yaklaşık 1 aydır kullanıyorum. Gerçekten etkiledi arttı sütüm ama kilo da yaptı iki kilo almışım. Şimdi bırakmak istemiyorum denerseniz anlarsınız ne kadar etkili olduğunu bırakırsam yine akşama memelerim boşalmasından korkuyorum bir yandan da kilo almak hoşuma gitmiyor bol su içiyorum ama cnm da inanılmaz tatlı çekiyor. Valla hamileyken dikkat ettiğimin yarısı kadar dikkat etsem yeter ama edemiyorum maalesef kilo alıcam galiba. Bütün hamilelik boyunca 8 kilo aldım bşr ara 9 gibi olcak sandım da olmadı. Doğumdan 1 hafta sonra hepsi gitti. Hatta üstüne 5 kg daha verdim ama şimdi iki geri aldım. Zatn iriyim napsam bıraksam mı içeceği

Canim o içeceği bilmiyorum ama corekotu yağida güzel süt attiriyor bende onun çok faydasini gördüm sabah aç karnına bi yemek kaşığı keçiboynuzu özü ile 1 çay kaşığı Çörek otu yağı karıştırıyor içiyorum baya fark etti sutu

Evde stok yapmıştım onlar bitsin denicem sağol

Estafirullah canım. ek gıda dan kastım aslına bakarsam tam anlamıyla geçmek değil bebeğin ağzına tattırmak her şeyin tadını almaya başlamasın istiyorum karnını ek gıdayla doyurmasından ziyade. Eşim çok gçyemek seçiyor onu yemiyor bunu yemiyor o kadar sıkıntı çekiyorum ki bu konuda oğlumda onun gibi olur diye korkuyorum artık.Yoksa emzirmek tabiki daha kolayıma gelir :) emzirmeye devam

Kızlar sünnet konusunda fikirlerinizi almak istiyorum. 4 günümüz kaldi sünnetten sonra altını açık bıraksak bir süre diyorum daha mı çabuk iyileşir diye. Yoksa bez mı baglamaliyim bilemedim. Aranızda deneyimi olan var mi

Zaten ek gıda uzun bir süre tadımlık olacak canım 6. Ayda başladığında da. Öyle bir sorundan korkuyorsan blw yöntemini incelemeni öneririm. Face de takip edebilirsin blw Türkiye ve kitabı da var. Bebekler gerçekten çok güzel besleniyor. Ve her gıdanın tadını ayrı ayrı alıyor püre yok bulamaç yok. Damak tadı gelişiyor. Tavsiye edetim.

Bez baglarsan daha cabuk iyilesir canim.benim iki oglum ayni anda sunnet okdu.abisi acikta gezdi hep daha gec iyilesti.nerde yaptiriyorsun sunneti

Sen hangine gidiyorsun canim biz acibademde pinar hanima goturmustuk ilk baslarda simdi bayadir gitmiyorum
Mehmet kuşkuya gidiyoruz biz canım. Geçen hafta semineri var diye pınar hanıma gittik bizde rota aşısı yaptırmak için:) Çok tatli bir bayan sizde memnun musunuz

Bez baglarsan daha cabuk iyilesir canim.benim iki oglum ayni anda sunnet okdu.abisi acikta gezdi hep daha gec iyilesti.nerde yaptiriyorsun sunneti
Yunus Emrede canım. Bende bilemedim ne yapsam. Bi atlatsak çok stres oluyorum

Canım kimileri tattir erkenden basla diyor bana da ama bi tanıdığım yapmış çocuk alerji olmuş ve hala bulamiyor neye alerjisi olduğunu. Sakın öyle bir şey yapma ben çok pişmanım dedi.

Arkadaşlar bebişlerimize okunacak hikaye kitapları neler? Alan araştıran var mı? Şöyle güzel içerikli
Canım ben aldım biraz kitap çocukkitapları.biz diye bir siteden. Baya iyi fiyatları. Kitaplar daha yeni geldi. Hikayeleri okuyup içeriğini değerlendirme imkanım olmadı ama konuları iyi. Emziği burakıyoruz bezi bırakıyoruz falan diye hikaye kitapları var. Erken ama ben şimdiden aldım anlamaya başlayınca okuycam hep belki bilinçaltına işler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…