temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Kızlar günaydın bir şey sorucam; sizin bebekler de avizelere bakıyor mu? Ya Denizin çok ilgisini çekiyor. O bakınca ben çeviriyorum kafasını ama dikkatimi çekti, özellikle altını değiştirirken falan.
Hehe bende sadece benmki mi diyodum:) anneannesinin evindeki avizeler maşaAllah baya gösterişli bizim kız geldiğinden beri oraya çok gözü takılıyor

Hehe bende sadece benmki mi diyodum:) anneannesinin evindeki avizeler maşaAllah baya gösterişli bizim kız geldiğinden beri oraya çok gözü takılıyor
Bir haftadır farkettim ben de cnm ya ışık yansın yanmasın bakıyor dikkatlerini çekiyor herhalde.

Kızlar günaydın bir şey sorucam; sizin bebekler de avizelere bakıyor mu? Ya Denizin çok ilgisini çekiyor. O bakınca ben çeviriyorum kafasını ama dikkatimi çekti, özellikle altını değiştirirken falan.
Günaydın canım benimki mama yerken tavana cok bakıyor inceliyor sonra bazen eline bakarken yakalıyorum ama sık yapmıyor

Günaydın canım benimki mama yerken tavana cok bakıyor inceliyor sonra bazen eline bakarken yakalıyorum ama sık yapmıyor
Benimki de çok sık değil ama işte altını değiştirirken sırt üstü yatırdığımda onla konuşmadığım an yapıyor. Normaldir herhalde ben yine takılacak birşey aradım :/

Benimki de çok sık değil ama işte altını değiştirirken sırt üstü yatırdığımda onla konuşmadığım an yapıyor. Normaldir herhalde ben yine takılacak birşey aradım :/
Normaldir canım baktığı yere dalıyo da olabılr bızmkı bakarken gülüyo :) senınkı kac aylık aslında ben i sürekli takipteyim konuları aynı ayın bebeklerımıx burdaki lerin hemen hepsı Temmuz doğumlu benımkı basta sık girip yorumlara dahil olamadım hamileyken de

26 temmuz Doğumlu cnm iki buçuk ay işte, seninki ? Evet evet gülüyor konuşuyor agu bü falan :)

Aynen canim Alp'in kafasi surekli tavanda, oyuncaktan daha cok ilgisini cekiyor :) dikkatle izliyor, gittigimiz evlerde de hep avizelere bakiyor.

26 temmuz Doğumlu cnm iki buçuk ay işte, seninki ? Evet evet gülüyor konuşuyor agu bü falan :)
Aynn canım daha buyuduklerınde neler nelere yapacaklar ınsalah rabbım hayırlı guzel ömür nasıp eylesin yavrucaklarımıza Bn sık sık konusyorum anneyi tanır tabı de belli etse daha cok mutlu olcam mesela benı gorunce gülse heyecanlansa :) bı ay daha beklememiz lazım galıba

Benim oglum herkesten cok bana tepki veriyor canim onunla konusmaya baslayinca hemen guluyor elleri ayaklari kipir kipir oluyor cok guzel bir duygu

Artik oyle biseyler yapmaya caliscam bitki caylarina yoneleyim biraz gece yerlemisim parol yutmustum sabah daha iyiyim su an ama burnum tikali. Tuzlu su felan cekeyim bakalim bide hamilelikte kullandigim burun spreyim vardi onu denicem . Insallah bebegim hasta olmaz ya odayi havalandiriyorum sik sik . Fazla yaklasmamaya calisiyorum ama zor oluyor illaki yaklasiyoruz

Tuzlu suda iyi canım ınsalah geçmez bebegine bnde gecen hafta grip oldum Allahtan gecmedı bebeğime suan gribi cok agırlasmadam geçırmıyosan bitkisel seylerı ıse yarıyor ama agır gecıruosan bıraz zaman alıyo tam olarak ıyılesmen

Benim oglum herkesten cok bana tepki veriyor canim onunla konusmaya baslayinca hemen guluyor elleri ayaklari kipir kipir oluyor cok guzel bir duygu
Aynn canım buyudukce ele gelıyolar Vala 40ı cıkana kadar öpmedım öptürmrdımde sımdı bol boş öpüyorum dayanamıyorum ama başkasına öptürmüyorum:)

Bizimkinin de gozu hep tavanda. Isigin acik olup olmamasi farketmiyo:) isiga bak isiga dedigim an o guzel damagini gosterek guluyo kuzum masallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…