-
- Konu Sahibi baldan_madam
- #26.541
Öyle bi test ni varmış bende burada duydum. Benm dr bişy demedi ya. Ne zamanmış acabakızlar bırde göz testini yaptırmadım Bn hala normal cocuk doktoruna mı gitmem lazım süresi varmı
Hehe bende sadece benmki mi diyodum:) anneannesinin evindeki avizeler maşaAllah baya gösterişli bizim kız geldiğinden beri oraya çok gözü takılıyorKızlar günaydın bir şey sorucam; sizin bebekler de avizelere bakıyor mu? Ya Denizin çok ilgisini çekiyor. O bakınca ben çeviriyorum kafasını ama dikkatimi çekti, özellikle altını değiştirirken falan.
Bir haftadır farkettim ben de cnm ya ışık yansın yanmasın bakıyor dikkatlerini çekiyor herhalde.Hehe bende sadece benmki mi diyodum:) anneannesinin evindeki avizeler maşaAllah baya gösterişli bizim kız geldiğinden beri oraya çok gözü takılıyor
Günaydın canım benimki mama yerken tavana cok bakıyor inceliyor sonra bazen eline bakarken yakalıyorum ama sık yapmıyorKızlar günaydın bir şey sorucam; sizin bebekler de avizelere bakıyor mu? Ya Denizin çok ilgisini çekiyor. O bakınca ben çeviriyorum kafasını ama dikkatimi çekti, özellikle altını değiştirirken falan.
Benimki de çok sık değil ama işte altını değiştirirken sırt üstü yatırdığımda onla konuşmadığım an yapıyor. Normaldir herhalde ben yine takılacak birşey aradım :/Günaydın canım benimki mama yerken tavana cok bakıyor inceliyor sonra bazen eline bakarken yakalıyorum ama sık yapmıyor
Normaldir canım baktığı yere dalıyo da olabılr bızmkı bakarken gülüyo :) senınkı kac aylık aslında ben i sürekli takipteyim konuları aynı ayın bebeklerımıx burdaki lerin hemen hepsı Temmuz doğumlu benımkı basta sık girip yorumlara dahil olamadım hamileyken deBenimki de çok sık değil ama işte altını değiştirirken sırt üstü yatırdığımda onla konuşmadığım an yapıyor. Normaldir herhalde ben yine takılacak birşey aradım :/
26 temmuz Doğumlu cnm iki buçuk ay işte, seninki ? Evet evet gülüyor konuşuyor agu bü falan :)Normaldir canım baktığı yere dalıyo da olabılr bızmkı bakarken gülüyo :) senınkı kac aylık aslında ben i sürekli takipteyim konuları aynı ayın bebeklerımıx burdaki lerin hemen hepsı Temmuz doğumlu benımkı basta sık girip yorumlara dahil olamadım hamileyken de
Aynen canim Alp'in kafasi surekli tavanda, oyuncaktan daha cok ilgisini cekiyor :) dikkatle izliyor, gittigimiz evlerde de hep avizelere bakiyor.Kızlar günaydın bir şey sorucam; sizin bebekler de avizelere bakıyor mu? Ya Denizin çok ilgisini çekiyor. O bakınca ben çeviriyorum kafasını ama dikkatimi çekti, özellikle altını değiştirirken falan.
Aynn canım daha buyuduklerınde neler nelere yapacaklar ınsalah rabbım hayırlı guzel ömür nasıp eylesin yavrucaklarımıza Bn sık sık konusyorum anneyi tanır tabı de belli etse daha cok mutlu olcam mesela benı gorunce gülse heyecanlansa :) bı ay daha beklememiz lazım galıba26 temmuz Doğumlu cnm iki buçuk ay işte, seninki ? Evet evet gülüyor konuşuyor agu bü falan :)
Bana saglik ocagindan goz doktoruna gotur dediler canim ama bende goturmedim daha randevu alio goturmeyi dusunuyorumkızlar bırde göz testini yaptırmadım Bn hala normal cocuk doktoruna mı gitmem lazım süresi varmı
Bizimkide cok inceliyor avizeleri isiga karsi bakiyor geneldeKızlar günaydın bir şey sorucam; sizin bebekler de avizelere bakıyor mu? Ya Denizin çok ilgisini çekiyor. O bakınca ben çeviriyorum kafasını ama dikkatimi çekti, özellikle altını değiştirirken falan.
Benim oglum herkesten cok bana tepki veriyor canim onunla konusmaya baslayinca hemen guluyor elleri ayaklari kipir kipir oluyor cok guzel bir duyguAynn canım daha buyuduklerınde neler nelere yapacaklar ınsalah rabbım hayırlı guzel ömür nasıp eylesin yavrucaklarımıza Bn sık sık konusyorum anneyi tanır tabı de belli etse daha cok mutlu olcam mesela benı gorunce gülse heyecanlansa :) bı ay daha beklememiz lazım galıba
Artik oyle biseyler yapmaya caliscam bitki caylarina yoneleyim biraz gece yerlemisim parol yutmustum sabah daha iyiyim su an ama burnum tikali. Tuzlu su felan cekeyim bakalim bide hamilelikte kullandigim burun spreyim vardi onu denicem . Insallah bebegim hasta olmaz ya odayi havalandiriyorum sik sik . Fazla yaklasmamaya calisiyorum ama zor oluyor illaki yaklasiyoruzCanım bogaz agrısı ıcın bal ve zencefil iyi gelıyo ıkısnı karıştır sabah ve aksam birer tatlı kaşığı ye emzırıyosan ılac alamasın zaten dene Bı faydası oluyo hamileyken bnde cok fena grup olmustum nane limon ıcıne karabiber atıyodum terletıyodu biraz gormustum faydasını grip ıcın ondanda gunde bıkac bardak ıc
Tuzlu suda iyi canım ınsalah geçmez bebegine bnde gecen hafta grip oldum Allahtan gecmedı bebeğime suan gribi cok agırlasmadam geçırmıyosan bitkisel seylerı ıse yarıyor ama agır gecıruosan bıraz zaman alıyo tam olarak ıyılesmenArtik oyle biseyler yapmaya caliscam bitki caylarina yoneleyim biraz gece yerlemisim parol yutmustum sabah daha iyiyim su an ama burnum tikali. Tuzlu su felan cekeyim bakalim bide hamilelikte kullandigim burun spreyim vardi onu denicem . Insallah bebegim hasta olmaz ya odayi havalandiriyorum sik sik . Fazla yaklasmamaya calisiyorum ama zor oluyor illaki yaklasiyoruz
Aynn canım buyudukce ele gelıyolar Vala 40ı cıkana kadar öpmedım öptürmrdımde sımdı bol boş öpüyorum dayanamıyorum ama başkasına öptürmüyorum:)Benim oglum herkesten cok bana tepki veriyor canim onunla konusmaya baslayinca hemen guluyor elleri ayaklari kipir kipir oluyor cok guzel bir duygu
Bnde pazartesi gunu hava guzel olursa giderim cıksın aradan havalar soğuduğunda gel git zor oluyorBana saglik ocagindan goz doktoruna gotur dediler canim ama bende goturmedim daha randevu alio goturmeyi dusunuyorum
Bizimkinin de gozu hep tavanda. Isigin acik olup olmamasi farketmiyo:) isiga bak isiga dedigim an o guzel damagini gosterek guluyo kuzum masallahKızlar günaydın bir şey sorucam; sizin bebekler de avizelere bakıyor mu? Ya Denizin çok ilgisini çekiyor. O bakınca ben çeviriyorum kafasını ama dikkatimi çekti, özellikle altını değiştirirken falan.
Bizim dr 3. Ayinda goz muayenesi var dedi canim. Heralde goz dr na yonlendrcek ama emin degilim sormadim. 2 ay kontrolu yarin. Sorarim size de bilgi veririmkızlar bırde göz testini yaptırmadım Bn hala normal cocuk doktoruna mı gitmem lazım süresi varmı
Mama sandalyesinin canımAnlamadım canım neyin linki ?
Tamam canım teşekkür ederimCanım kitap blw bebek liderliğinde beslenme. Ek gıdaya geçince beslemek için kullanılacak bir yöntem.
Link istediğin sandalye de ikea antilop. O şekilde yazarsan yorumlarına bakabilirsin netten.