temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Kalca ultrasonu cekilmisti canim ama goz doktoruna goturmem gerekiyormus 3 aylik kontrollerde goz muayenesi varmis saglik ocagindan oyle dediler
Bana göz muayenesini 3.ayda aile hekimi yapacak dediler canım göz doktoruna götür gilan demediler. Zaten çok basit bir muayene imiş

Bu arada kizlar gyno ferro kullanan varmi aranizda? Doktorunuz kacinci aya kadar kullanmanizi tavsiye etti? Biz 3 aylik olduk bugun.. Artik ilac icmekten gına geldi..biraksammiki benim doktor 6.ayina kadar devam et demisti
Ben bir ay kullandım canım kabız yapıyor. Zaten içmeyi unutuyorum hep

Kuzum hiç canını sıkma benimkide hala 6 kilo olmadı hatta geçen haftadan bu yana kilo vermiş artık kafama takmıyorum sütü etkiliyor bu sefer

Cocuk doktoru ne diyor canim yada saglik ocagindakiler
Saglik ocagindakiler normal diyorlar, cocuk doktoru maalesef duzgun birini bulamadik, kutahyadakiler kotu malum zaten 3 tanecik var ozelde 3u de umursamaz :/
Ya ben duzensiz kullaniyorum ondanmi bilmiyorum aşırı halsizim.. Parmagimi oynatcak derman bulamiyorum bazen..
Ben de cok halsizim canim hala toparlanmadi vucutlarimiz demek ki. Surekli yatmak uyumak istiyorum ama ne mumkun :)
Maalesef beni tatmin edecek aciklamalar yapan bi doktorum yok canim :) benimki de cok hareketli ve hic uyumuyo, uyanikken de surekli kipir kipir zaten. Uzun sureli emiyo benim oglum ama cok kusuyo, reflusu var zaten, halilar falan komple batiyo, butun emdigini cikariyo nerdeyse, o da etkiliyo heralde kilo alimini. Insallah sagliklari iyi olur canim.
Kuzum hiç canını sıkma benimkide hala 6 kilo olmadı hatta geçen haftadan bu yana kilo vermiş artık kafama takmıyorum sütü etkiliyor bu sefer
Haklisin canim aslinda ya ama o kadar emzirip hala kilo almamis olmasi canimi sıkıyo ister istemez. Senin doktorun ne diyor bu duruma?

Oyun halilarinin gelisimine katkisi oluyomuymus peki.hic arastirmamistim daha once
Canım olmaz mı , vurdukça ses çıkardığını algılıyor, el göz koordinasyonu gelişiyor, agular falan ben çok memnunum ama tabi hiç yalnız bırakmıyorum hatta yanında şarkı açıyorum ben de söylüyorum kırmızı balık favorimiz :)

Kilo da boy da iyi bende takılma

Evet netten ben kitapları genelde kitapyurdundan istiyorum küçük şehirde olduğumuzdan:) sepete atym bunuda çok teşekkürler canım
Rica ederim canım. Ben de bakayım artık yavaş yavaş almam gerek. İnşallah başarılı oluruz çok hevesliyim. Ama benim daha şafak çok 4 ayımız var ek gıdaya başlamaya 29 ocakta doluyor bizim 180 gün
Sizin ne kadar kaldı?

Hangi oyun halisini kullaniyorsunuz cnm

Bizim 8 ocakta 6 ayımız dolmuş olcak gun olarak hesaplamadm ama 1-2 gün öncesine denk gelir herlde. Benm mama sandalyeside hazır hediye gelmişti:)

C Chen31 canim kiloyu cok fazla kafaya takma bosver ya sagliklidir o emiyormus sonucta her cocuk ayni olmuyor bide kusuyorsa da farkeder benim cocuk kusmuyor mesela . Ek gidaya baslayincada toparlar o merak etme sen . Zaten kilolu bebeklerde hareketlenmeye baslayinca kilo veriyorlar emekleme doneminde felan . Onemli olan saglikli olmasi . Ben ek gidaya 5.ayda baslamayi dusunuyorum kesin karar vermedim ama

Bizim 8 ocakta 6 ayımız dolmuş olcak gun olarak hesaplamadm ama 1-2 gün öncesine denk gelir herlde. Benm mama sandalyeside hazır hediye gelmişti:)
Aa ne güzel :) hangisinden mama sandalyesi? Biz de chicconun bir modelini seçtik. Ama almadık daha. Gerçi en çok ikeanın antilop modelini tavsiye ediyorlar ucu kullanışlı ve en pratiği oymuş. Karar veremedim henüz.

Aa ne güzel :) hangisinden mama sandalyesi? Biz de chicconun bir modelini seçtik. Ama almadık daha. Gerçi en çok ikeanın antilop modelini tavsiye ediyorlar ucu kullanışlı ve en pratiği oymuş. Karar veremedim henüz.
Chicco canım ama modelinn adını bilmiyorum. Zaten en sevdğm marka diyebilirim:) ama dediğn gibi ikeanınkini de kullanan çok kişi var

Canım cevabını okuyunca bende bi bakayım dedim. GErçekten kim yazsa çok memnunum demiş. Üzerinde banyo yaptıranlarını, söküp komşuya bile yanında götürenini okudum :) Benim evimde deniz kenarı yazlık tipi, salonu mutfağı bir, ayrı mutfaklar gibi genişçe bir mutfağım yok yani. O yüzden chicco lar kraft lardan hariç pratik daha ufak bişey bakarım diodum. Bu gerçekten işe yarar görünüyo. Resimlerde bacak geçme kısımları baya ufakmış gibi duruyo ama 2,5 - 3 yaş civarı kullananlar bile varmış. Bakalım ist a ilk gidişimizde ikeaya uğrayıp en azından kendim inceler bakarım. Çok sağol

Rica ederim canım. İşe yararsa ne mutlu bana. Ben de sık seyahat ediyorum. O yüzden gittiğim yerlere götürmek için onu da alıcam. Arabada gitmez diğeri heryere. O tarz birşey arıyorsan english home un da var ondan da çok memnunlar. Ona da bakabilirsin. Bir de restorandakiler genelde ikea oluyor. Gittiğin yerlerde bak denk gelir beğenirsen internetten de alabilirsin ikea uygulamasından.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…