- 28 Mayıs 2016
- 1.018
- 774
- 33
-
- Konu Sahibi baldan_madam
- #26.481
Bana göz muayenesini 3.ayda aile hekimi yapacak dediler canım göz doktoruna götür gilan demediler. Zaten çok basit bir muayene imişKalca ultrasonu cekilmisti canim ama goz doktoruna goturmem gerekiyormus 3 aylik kontrollerde goz muayenesi varmis saglik ocagindan oyle dediler
Ben bir ay kullandım canım kabız yapıyor. Zaten içmeyi unutuyorum hepBu arada kizlar gyno ferro kullanan varmi aranizda? Doktorunuz kacinci aya kadar kullanmanizi tavsiye etti? Biz 3 aylik olduk bugun.. Artik ilac icmekten gına geldi..biraksammiki benim doktor 6.ayina kadar devam et demisti
Kuzum hiç canını sıkma benimkide hala 6 kilo olmadı hatta geçen haftadan bu yana kilo vermişKizlar masallah bebislerinizin kilolari gayet iyi. Kiyaslamak dogru degil biliyorum ama benim oglum bir turlu kilo almiyor, dogum kilosu 3700 olmasina ragmen hala 6 kilo bile olamadi, 81 gunluguz 5800 kilosu. Boyu iyi masallah, 64 cm oldu ama kiloya takildim. Mama vermicem diye kasmakla kotu mu yapiyorum acaba? Ya da gunduz hic uyumadigi icin mi kilo alamiyo anlamadim
Canım bence 10 dk bile çok önemli onlar için.Hangi marka model? Dunya cesit var hangisinden almaliyim karar veremedim. Bizimkide cok oyanlanmaz maksimum 10 dakka alsammi almasammi çok kararisizim
Canım bence 10 dk bile çok önemli onlar için.
Saglik ocagindakiler normal diyorlar, cocuk doktoru maalesef duzgun birini bulamadik, kutahyadakiler kotu malum zaten 3 tanecik var ozelde 3u de umursamaz :/Cocuk doktoru ne diyor canim yada saglik ocagindakiler
Ben de cok halsizim canim hala toparlanmadi vucutlarimiz demek ki. Surekli yatmak uyumak istiyorum ama ne mumkun :)Ya ben duzensiz kullaniyorum ondanmi bilmiyorum aşırı halsizim.. Parmagimi oynatcak derman bulamiyorum bazen..
Maalesef beni tatmin edecek aciklamalar yapan bi doktorum yok canim :) benimki de cok hareketli ve hic uyumuyo, uyanikken de surekli kipir kipir zaten. Uzun sureli emiyo benim oglum ama cok kusuyo, reflusu var zaten, halilar falan komple batiyo, butun emdigini cikariyo nerdeyse, o da etkiliyo heralde kilo alimini. Insallah sagliklari iyi olur canim.Canm her çocuk farklı bunu zaten biliyosundur. Bende arkadşlarınkini okudum maşaAllah dedim. Benm kızımda ortalamnn altında gidiyor. Ama doktorm çok harektli kilo hesabı yaparken bunud hesaba katmak gerekr dedi. Eğer harktsz olsa 1.5 kilo alır bu dedi. Ama hareketten dolayı ayda 600 gr ı geçmez şeklnde konştu. Doktrn iyiyse sana bunu güzelce anlatr zaten bide benmki her emmeden sonra kusar zaten 5 dkdan fazlada emmez. Yani bunlarda hesaba girerse ohooo:)))
Haklisin canim aslinda ya ama o kadar emzirip hala kilo almamis olmasi canimi sıkıyo ister istemez. Senin doktorun ne diyor bu duruma?Kuzum hiç canını sıkma benimkide hala 6 kilo olmadı hatta geçen haftadan bu yana kilo vermişartık kafama takmıyorum sütü etkiliyor bu sefer
Canım olmaz mı , vurdukça ses çıkardığını algılıyor, el göz koordinasyonu gelişiyor, agular falan ben çok memnunum ama tabi hiç yalnız bırakmıyorum hatta yanında şarkı açıyorum ben de söylüyorum kırmızı balık favorimiz :)Oyun halilarinin gelisimine katkisi oluyomuymus peki.hic arastirmamistim daha once
Kilo da boy da iyi bende takılmaKizlar masallah bebislerinizin kilolari gayet iyi. Kiyaslamak dogru degil biliyorum ama benim oglum bir turlu kilo almiyor, dogum kilosu 3700 olmasina ragmen hala 6 kilo bile olamadi, 81 gunluguz 5800 kilosu. Boyu iyi masallah, 64 cm oldu ama kiloya takildim. Mama vermicem diye kasmakla kotu mu yapiyorum acaba? Ya da gunduz hic uyumadigi icin mi kilo alamiyo anlamadim
Evet canım. Bütün gün dışardaydım ancak girebildim yeni gördüm mesajını kusura bakma :)baldan_madam canım kitap bu mu acaba? Benim Türkiyedeyken almam lazım:)
Evet netten ben kitapları genelde kitapyurdundan istiyorum küçük şehirde olduğumuzdan:) sepete atym bunuda çok teşekkürler canımEvet canım. Bütün gün dışardaydım ancak girebildim yeni gördüm mesajını kusura bakma :)
Netten mi buldun? Ben de alıcam daha bakmadım hiç :)
Rica ederim canım. Ben de bakayım artık yavaş yavaş almam gerek. İnşallah başarılı oluruz çok hevesliyim. Ama benim daha şafak çok 4 ayımız var ek gıdaya başlamayaEvet netten ben kitapları genelde kitapyurdundan istiyorum küçük şehirde olduğumuzdan:) sepete atym bunuda çok teşekkürler canım
Hangi oyun halisini kullaniyorsunuz cnmCanım olmaz mı , vurdukça ses çıkardığını algılıyor, el göz koordinasyonu gelişiyor, agular falan ben çok memnunum ama tabi hiç yalnız bırakmıyorum hatta yanında şarkı açıyorum ben de söylüyorum kırmızı balık favorimiz :)
Bizim 8 ocakta 6 ayımız dolmuş olcak gun olarak hesaplamadm ama 1-2 gün öncesine denk gelir herlde. Benm mama sandalyeside hazır hediye gelmişti:)Rica ederim canım. Ben de bakayım artık yavaş yavaş almam gerek. İnşallah başarılı oluruz çok hevesliyim. Ama benim daha şafak çok 4 ayımız var ek gıdaya başlamaya29 ocakta doluyor bizim 180 gün
Sizin ne kadar kaldı?
Aa ne güzel :) hangisinden mama sandalyesi? Biz de chicconun bir modelini seçtik. Ama almadık daha. Gerçi en çok ikeanın antilop modelini tavsiye ediyorlar ucu kullanışlı ve en pratiği oymuş. Karar veremedim henüz.Bizim 8 ocakta 6 ayımız dolmuş olcak gun olarak hesaplamadm ama 1-2 gün öncesine denk gelir herlde. Benm mama sandalyeside hazır hediye gelmişti:)
Chicco canım ama modelinn adını bilmiyorum. Zaten en sevdğm marka diyebilirim:) ama dediğn gibi ikeanınkini de kullanan çok kişi varAa ne güzel :) hangisinden mama sandalyesi? Biz de chicconun bir modelini seçtik. Ama almadık daha. Gerçi en çok ikeanın antilop modelini tavsiye ediyorlar ucu kullanışlı ve en pratiği oymuş. Karar veremedim henüz.
Tinylove maymun adası aldım cnm. Ben bundan çok memnunum. Bir de piyanolu olan varmış ondan da çok memnun kullananlar.Hangi oyun halisini kullaniyorsunuz cnm
Canım cevabını okuyunca bende bi bakayım dedim. GErçekten kim yazsa çok memnunum demiş. Üzerinde banyo yaptıranlarını, söküp komşuya bile yanında götürenini okudum :) Benim evimde deniz kenarı yazlık tipi, salonu mutfağı bir, ayrı mutfaklar gibi genişçe bir mutfağım yok yani. O yüzden chicco lar kraft lardan hariç pratik daha ufak bişey bakarım diodum. Bu gerçekten işe yarar görünüyo. Resimlerde bacak geçme kısımları baya ufakmış gibi duruyo ama 2,5 - 3 yaş civarı kullananlar bile varmış. Bakalım ist a ilk gidişimizde ikeaya uğrayıp en azından kendim inceler bakarım. Çok sağolAa ne güzel :) hangisinden mama sandalyesi? Biz de chicconun bir modelini seçtik. Ama almadık daha. Gerçi en çok ikeanın antilop modelini tavsiye ediyorlar ucu kullanışlı ve en pratiği oymuş. Karar veremedim henüz.