- 18 Şubat 2008
- 6
- 3
-
- Konu Sahibi baldan_madam
- #2.581
Ultrasona göre 8+6 canım adete göre 9+1 . 3 ocakta gidicem tekrar doktora. Valla nasıl geçecek zaman diye düşünüyorum. Cmtesi kalp atışı için doktora gittiğimde ultrasonda bebegimi görünce çok şaşırdım şaşırdım ufacık nokta gibi bisey beklerken baya büyük geldi bana. Maşallah kuzumaSenin ki kac haftalik oldu tam olarak canim ben 8+4 deyim ve gercekten artik cok daha hizli buyuyor geciyor sanki zaman onceden hic gecmiyordu
Bende ayniyim ultrasona gore 8+4 mus bana gore daha fazla cikiyor doktor da bir ay sonra gel dedi ama cok merak ediyorum napiyo acaba bebegimUltrasona göre 8+6 canım adete göre 9+1 . 3 ocakta gidicem tekrar doktora. Valla nasıl geçecek zaman diye düşünüyorum. Cmtesi kalp atışı için doktora gittiğimde ultrasonda bebegimi görünce çok şaşırdım şaşırdım ufacık nokta gibi bisey beklerken baya büyük geldi bana. Maşallah kuzuma
Sen ne zaman gidiceksin tekrar ?Bende ayniyim ultrasona gore 8+4 mus bana gore daha fazla cikiyor doktor da bir ay sonra gel dedi ama cok merak ediyorum napiyo acaba bebegim
1 ay dedi ama ben 2 hafta sonra gidecemSen ne zaman gidiceksin tekrar ?
Başka bi doktora mi gidiceksin peki ? Benim de aklıma gelmiyor değil ama tutmaya çalışıyorum kendimi1 ay dedi ama ben 2 hafta sonra gidecem
Annemler 1 ayi bekle diyor ama ben merak ediyorum yaa esimin musait oldugu gune gore iki hafta veya uc haftada gidecem ayni doktora gidecem canim zaten doktorada soyledim ilk gebeligim 1 ay cok uzun degilmi dedim siz bilirsiniz normal rutini 1 ay dediBaşka bi doktora mi gidiceksin peki ? Benim de aklıma gelmiyor değil ama tutmaya çalışıyorum kendimi
Himm bende araya acaba baska bi doktor mu sikistiracaksin dedim.Annemler 1 ayi bekle diyor ama ben merak ediyorum yaa esimin musait oldugu gune gore iki hafta veya uc haftada gidecem ayni doktora gidecem canim zaten doktorada soyledim ilk gebeligim 1 ay cok uzun degilmi dedim siz bilirsiniz normal rutini 1 ay dedi
Aynen öyle ilk zamanda insan inanamiyo hergun sayıyor bir iki hafta sonra alisiyor artık gebelik düşüncesine oyle :)Senin ki kac haftalik oldu tam olarak canim ben 8+4 deyim ve gercekten artik cok daha hizli buyuyor geciyor sanki zaman onceden hic gecmiyordu
yok gitmedim çünkü burda iyi olarak anılan dr a ve hastaneye gidiyorum...birde önce kalp atışını duymustukBaşka bi hastaneye hiç gitmedin mi canim
Anladim canim dualarim seninle. Benimde bu kaybim var acini çok iyi anlıyorum. Allah yardimcin olsun en kısa zamanda hayırlı bir evlat versin inşallah. Vakumlu kürtaj olacaksın dimi canımyok gitmedim çünkü burda iyi olarak anılan dr a ve hastaneye gidiyorum...birde önce kalp atışını duymustuk
aminnnn inşallah sizlerde saglikla kucaginiza alın ınsallah...evet canım genel anestezili Vakumlu kurtaj.o Rahime zarar vermiyormusAnladim canim dualarim seninle. Benimde bu kaybim var acini çok iyi anlıyorum. Allah yardimcin olsun en kısa zamanda hayırlı bir evlat versin inşallah. Vakumlu kürtaj olacaksın dimi canım
Sağol canım inşallah. Bende genel anestezili vakumlu kürtaj olmuştum o şekilde ol diyecektim canım.aminnnn inşallah sizlerde saglikla kucaginiza alın ınsallah...evet canım genel anestezili Vakumlu kurtaj.o Rahime zarar vermiyormus
canım teşekkür ederim darısı başına, ki ben duyduysam kalbi kesin sende duyarsn, bekliyorum haberleriniBlack87 canım gözün aydın, devamıda sağlıkla gelir inşallah. Benimde randevuma 2 gün kaldı. Darısı başıma artık
Geçmiş olsun canım kendi kendine düşme durumu olmadı mı illa mı kürtaj gerekti cnm üzüldüm.11. Haftamdaydım ben bebek 6. Haftada kaldı erken bi operasyon değil cnm
canımm çok sevindiim :) Allah sağlıkla da kucağına almayı nasip etsinKızlar gebelik sağlıksız derken ve son şansımı denedim bebeğim bana sürpriz yaptı kalp atislarini duyduk ve ben o an anlayamadım ne olduğunu çünkü 5 dakka önce başka doktordan çıkıosunboş gebelik ve ayrıntılıya yolluyor ve radyoloji uzmanı crl 4.5 mm dio ben şok oldum direk dedim bebek var mı duymuyormuussn kalp atislarini dedi şaka yapiosun iz dedim şaka yapmıyorum dedi. geçen Cuma baska bir doktor öğlen kürtaja alıcak ti beni . lanet olası adam sağlam çocuğu alacaktı . sizlerle paylaşmak istedim