temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Senin ki kac haftalik oldu tam olarak canim ben 8+4 deyim ve gercekten artik cok daha hizli buyuyor geciyor sanki zaman onceden hic gecmiyordu
Ultrasona göre 8+6 canım adete göre 9+1 . 3 ocakta gidicem tekrar doktora. Valla nasıl geçecek zaman diye düşünüyorum. Cmtesi kalp atışı için doktora gittiğimde ultrasonda bebegimi görünce çok şaşırdım şaşırdım ufacık nokta gibi bisey beklerken baya büyük geldi bana. Maşallah kuzuma

Ben birseyde kesfettim kizlar komsum söylemişti hamilelikte catlak olusmasin diye cok faydasini gormus bende basladim dusta besleyici vucut kremi kullaniyorum niveanin badem yagida var icinde cok guzel gercekten tavsiye ederim birde bebek yagi kullaniyorum benim ergenlikte bile çatlaklarim vardi kesin yine cikacak ama en azindan elimden geleni yapayim diyorum ve karnim daha simdiden 8. Haftadan kasinmaya basladi benim

Bende ayniyim ultrasona gore 8+4 mus bana gore daha fazla cikiyor doktor da bir ay sonra gel dedi ama cok merak ediyorum napiyo acaba bebegim

Başka bi doktora mi gidiceksin peki ? Benim de aklıma gelmiyor değil ama tutmaya çalışıyorum kendimi
Annemler 1 ayi bekle diyor ama ben merak ediyorum yaa esimin musait oldugu gune gore iki hafta veya uc haftada gidecem ayni doktora gidecem canim zaten doktorada soyledim ilk gebeligim 1 ay cok uzun degilmi dedim siz bilirsiniz normal rutini 1 ay dedi

Himm bende araya acaba baska bi doktor mu sikistiracaksin dedim.

yok gitmedim çünkü burda iyi olarak anılan dr a ve hastaneye gidiyorum...birde önce kalp atışını duymustuk
Anladim canim dualarim seninle. Benimde bu kaybim var acini çok iyi anlıyorum. Allah yardimcin olsun en kısa zamanda hayırlı bir evlat versin inşallah. Vakumlu kürtaj olacaksın dimi canım

Anladim canim dualarim seninle. Benimde bu kaybim var acini çok iyi anlıyorum. Allah yardimcin olsun en kısa zamanda hayırlı bir evlat versin inşallah. Vakumlu kürtaj olacaksın dimi canım
aminnnn inşallah sizlerde saglikla kucaginiza alın ınsallah...evet canım genel anestezili Vakumlu kurtaj.o Rahime zarar vermiyormus

Kızlar gebelik sağlıksız derken ve son şansımı denedim bebeğim bana sürpriz yaptı kalp atislarini duyduk ve ben o an anlayamadım ne olduğunu çünkü 5 dakka önce başka doktordan çıkıosunboş gebelik ve ayrıntılıya yolluyor ve radyoloji uzmanı crl 4.5 mm dio ben şok oldum direk dedim bebek var mı duymuyormuussn kalp atislarini dedi şaka yapiosun iz dedim şaka yapmıyorum dedi. geçen Cuma baska bir doktor öğlen kürtaja alıcak ti beni . lanet olası adam sağlam çocuğu alacaktı . sizlerle paylaşmak istedim

canımm çok sevindiim :) Allah sağlıkla da kucağına almayı nasip etsin İyi ki hemen bir doktora göre hareket etmemişsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…