temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Ooo cok kotu yaa senin oyle vicudunda su kalmazki sen hastaneye yatcakmissin gibi gozuktun gozume bazi insanlarin serumsuz durmuyomus kusmasi.
Bu gece gitmemek için zor tutuyorum kendimi hiç belli olmaz ilerleyen saatlerde giderim dermanım kalmadı sabah iş var

Bu gece gitmemek için zor tutuyorum kendimi hiç belli olmaz ilerleyen saatlerde giderim dermanım kalmadı sabah iş var
İşi birakma imkanin yokmu gebelikte calismak zor bi süreç surekli raporuda kabul etmez iş verenler bilirim ama bence hastanede devamli yatman gerekebilir kusman durmazsa.

İşi birakma imkanin yokmu gebelikte calismak zor bi süreç surekli raporuda kabul etmez iş verenler bilirim ama bence hastanede devamli yatman gerekebilir kusman durmazsa.
Canım memurum işi bırakmam biraz zor olur yıllık iznim de kalmadı bu seneden yılbaşından sonra onu sokarım devreye rapor sorun olmaz da ohalden dolayı rapor almak da sorun oldu

Neden oyle dedi acaba sekerin mi yuksek cikti ki cokda iyi birsey degil ama ben pekmezi bir tatli kasigi yiyorum günlük yeni yeni hem demir varmis icinde hemde usumemi azaltiyor kustugum gunden beri usuyorum isinamadim canim
Yok canım testlerim de hiçbir sorun yok çok sukur. Ama kilodan dolayı olabilir belki. 58 kiloyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…