- 17 Temmuz 2016
- 2.598
- 2.513
- 38
-
- Konu Sahibi baldan_madam
- #2.561
Başka bi hastaneye hiç gitmedin mi canimnormalde 10 haftaligim ama geç döllenme den dolayi 8 haftalıktı.kalbi durunca 6 .5 haftalik ta kalmış dedi dr.ben ilk 6+1 de duymuştum kalbini
Tam gaz devam canım ilaç dursa belki ise yarayacakCanim senin bulantilar ne alemde ilaçlar ise yaradimi.
benim gıram midem bulanmıyor yaaTam gaz devam canım ilaç dursa belki ise yarayacak
Ne güzel canım ne mutlu sana bebisin sağlıklı olsun inşallahbenim gıram midem bulanmıyor yaa
Ooo cok kotu yaa senin oyle vicudunda su kalmazki sen hastaneye yatcakmissin gibi gozuktun gozume bazi insanlarin serumsuz durmuyomus kusmasi.Tam gaz devam canım ilaç dursa belki ise yarayacak
inşallah yaa yarın kalbinin sesini duysam onu bi gün kucağıma alsam dünyalar benim olurNe güzel canım ne mutlu sana bebisin sağlıklı olsun inşallah
Bu gece gitmemek için zor tutuyorum kendimi hiç belli olmaz ilerleyen saatlerde giderim dermanım kalmadı sabah iş varOoo cok kotu yaa senin oyle vicudunda su kalmazki sen hastaneye yatcakmissin gibi gozuktun gozume bazi insanlarin serumsuz durmuyomus kusmasi.
Ay inşallah canım hepimizin hayali biran önce kucağımıza alalım sağlıklainşallah yaa yarın kalbinin sesini duysam onu bi gün kucağıma alsam dünyalar benim olur
İşi birakma imkanin yokmu gebelikte calismak zor bi süreç surekli raporuda kabul etmez iş verenler bilirim ama bence hastanede devamli yatman gerekebilir kusman durmazsa.Bu gece gitmemek için zor tutuyorum kendimi hiç belli olmaz ilerleyen saatlerde giderim dermanım kalmadı sabah iş var
Canım memurum işi bırakmam biraz zor olur yıllık iznim de kalmadı bu seneden yılbaşından sonra onu sokarım devreye rapor sorun olmaz da ohalden dolayı rapor almak da sorun olduİşi birakma imkanin yokmu gebelikte calismak zor bi süreç surekli raporuda kabul etmez iş verenler bilirim ama bence hastanede devamli yatman gerekebilir kusman durmazsa.
Hoş geldin canımKızlar slm yeni katıldım araniza
Bende oyleydim canim hep tuzlu eksi yiyordum yeni yeni istahim acildi az az tatli seyler yiyebiliyorum pekmez falanne güzel canım ya benim de aksine ağzıma tatlı sürmek istemiyorum. düşününce bile midem bulanıyor. çok özledim çikolata yemeyi
Doktor bana tatlı yeme dedi canımBende oyleydim canim hep tuzlu eksi yiyordum yeni yeni istahim acildi az az tatli seyler yiyebiliyorum pekmez falan
Benimde var ayni şekilde sivilceler ama normalmis gebelikte allahtan sirtimizda gorunur yerde olsa cok moral bozucuKızlar az önce farkettim bnm sırtlarımda ve göğüste az da boynum da hep sivilce ve kırmızı lekeler olmuş niye ki
Neden oyle dedi acaba sekerin mi yuksek cikti ki cokda iyi birsey degil ama ben pekmezi bir tatli kasigi yiyorum günlük yeni yeni hem demir varmis icinde hemde usumemi azaltiyor kustugum gunden beri usuyorum isinamadim canimDoktor bana tatlı yeme dedi canım
Senin ki kac haftalik oldu tam olarak canim ben 8+4 deyim ve gercekten artik cok daha hizli buyuyor geciyor sanki zaman onceden hic gecmiyorduDoktor bana tatlı yeme dedi canım
Yok canım testlerim de hiçbir sorun yok çok sukur. Ama kilodan dolayı olabilir belki. 58 kiloyumNeden oyle dedi acaba sekerin mi yuksek cikti ki cokda iyi birsey degil ama ben pekmezi bir tatli kasigi yiyorum günlük yeni yeni hem demir varmis icinde hemde usumemi azaltiyor kustugum gunden beri usuyorum isinamadim canim